-
eğer bu cihazlar yazılım desteğiyle,bu rekabet ortamında satılıyorsa o halde cihaz kullanımda kaldığı sürece yazılım desteğini sunmak zorundadırlar. unutmayalımki tüketici hakları denen bir kurumumuzda var. ya yazılım desteği yoktur diyecekler, yada yazılımı sonuna kadar desteklemeliler. bunu yapmıyan firmalarda bu ticaret ortanmında kaybolmaya mahkumdurlar.
-
-
Evet Vermeli
Biz cihazı alırken ambalajında bile 5 yıl (xxxx) kanallarını acar yazıyordu ama daha 2 yıl geçmeden açmaz oldu 1 yıl daha emu yazılımı verildi ondan sonra destekde çekildi, Hepimiz bunun yasal olmadığını biliyoruz ama ürünü satarken sürekli yazılım desteği olduğunu söylüyorlar ve yeni modelin yazılım desteğini veren firma eski modelinden bu desteği esirgiyor, her 3 senede yeni cihaz alalım diye yapıyorlarsa yanılıyorlar ben şahsen bir daha bu şekilde davranan firmanın ürününü almam. Saygılar
-
Bencede tüm yazılım desteği vermesi lazım diyen arkadaşlara katılıyorum ayrıca şunuda söylemek istiyorum kimse alınmasın kimi arkadaşlar hiç bir firma cihazını satarken veya sattırırken yazılım desteği ni verecek diye vaat etmiyor işte buna katılmıyorum firmanın pazarlamacısı böyle söylemiyor yanlış anlaşılmasın ben goldmasterciyim sattığım tek marka ama işte böyle sorun olunca işin içinden çıkamıyorsun ve hem ben hem de müşteri üzülüyoruz olanda bize oluyor müşterinin güvenini kaybediyoruz her konuda
-
Tamamiyle sana katılıyorum dostum tebrikler. Doğru söze ne demeli???
-
Evet yazılım vermek zorunda
-
Elleri mahkum.. Malını satmak isteyen firma yazılım desteğinide sonuna kadar verecek. Mesala ben satarken bile müşteriye hep bu yüzden tavsiyelerde bulunup ona göre marka satıyorum.
-
Valla firmaların ***fi bilir isterse yazılım desteği versin isterse vermesin destek verdiği sürece cihazı satılır destek vermedimi cihazı satılmaz yani paraya giden yolda yazılım desteği şart ülkemizde insanlar buna çok hevesli
-
evet cihazı satıyorlarsa desteği de vermek zorundalar
-
Ben kullanıcıyım.Yazılım desteği vermeli.Ama hani analogdan digital e geçtik bundan değişik bir formata geçersek gene yazılım desteği vermeliler.Güveni ve desteği artırması açısından