Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
tebrikler fenerbahçe.ayaklarınıza sağlık
insan kendi vatandaşına bu kadarmı kin besler.bilmiyormu fenerbahçenin avrupada başarılar elde etmesiyle alınan ülke puanları belkide önümüzdeki yıllarda beşiktaşa fayda sağlayacak.yıllarca galatasarayın puanlarından faydalanmadıkmı? ben ülkemin tüm spor kulüplerini seviyorum.ama sivassporu biraz fazla.bunun adının spor olduğunu algılayamayanlar var demekki.
kardeş katılmamamk elde değil ama maç 1-1 iken fener bu maçı 1-2 alır dedim daha 10 saniye geçmeden gol geldi umarım şampiyonluk ipini göğüsleriz ama önümüzdeki Chelsea maçı daha önemli umarım bu maçıda iyi bi skorla alırız.
arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum ama bu olay tüm camiayı içemez işte milliyetçilik duygusu zayıf olan insanlar diyebilirim benim ümüdim ve temmennim biz de 4 takımla şampiyonlar ligine gidelim 5 takımla uefa ya gidelim ne kadar başarılı olursak ülkemiz için o kadar yararlı.
tebrikler fenerbahçeye
Her zaman ki gibi beşiktaş tarih oldu elveda şampiyonluk haftayada tabi sivas ezecek unutmamak lazım neyse geçmiş olsun beşiktaşlılara maçı izledim bir Fenerli olarak koşmadan maç aldılar ya bide koşsalardı.................
sampıyon fenerbahce