cem yılmazın reklam parası nereden cıkıyor sanıyorsunuz...bu konuda yanılmıyorsam Adapazarı'nda örnek bir dava acıldı..ve kazanıldı..davayı acan kisi suanda sadece adsl hakkını kullanıyor...bilginize...
Printable View
cem yılmazın reklam parası nereden cıkıyor sanıyorsunuz...bu konuda yanılmıyorsam Adapazarı'nda örnek bir dava acıldı..ve kazanıldı..davayı acan kisi suanda sadece adsl hakkını kullanıyor...bilginize...
Sevgili @kosovalı,gerçekten de halkı büyük ölçüde ilgilendiren böyle bir konuyu ele-almanı yürekten destekliyor ve haddim olmadan izin verirsen takdiretmek istiyorum...
Yıllardır bu halkı kibarca soymanın yollarını iyibilen hükümetlerce yönetilmenin ve bunlara kuzu misali gözyumma'nın en belirgin işaretlerinden biri olan ve millete adeta"YERSEN!!!"denilen bu ZORBALIĞA zaten "kapatırdım-KULLANMAZDIM."diyecekler daha fazla çıkacaktır...Ama burası TÜRKİYEM ve BELLİ OLMAZ:Ddiyerek,ben de özellikle ilgi duydum ve gözgezdirdim...Aynen düşündüğüm gibi gdiyor...
Bir milleti;devletine düşman eden en önemli unsur;ONU MADDİ-MANEVİ SIKINTILARA SOKMAK ve bilhassa da ONA ZORBALIK YAPMAKTIR!
Eğer siyasetçilerimiz;TARİH OKUYUP,SİNDİRSELERDİ BUNU ÇOK İYİ ANLARLAR VE ZORBALIK YAPANLARIN SONUNU GÖRÜRLERDİ!Ama mamafih;ONLAR CEPLERİNİN VE KOLTUKLARININ DERDİNDE OLDUKLARINDAN BUGÜNE KADAR HEP;ZORBALIK yaptılar...
Onlara GAZNELİ DEVLETİ'nin neden büyük bir ÇÖKÜŞLE BİTTİĞİNİ ve OSMANLI İMPARATORLUĞU'NUN NEDEN ASIRLARCA DEVAM ETTİĞİNİ SORMAK LAZIMMIŞ,demek!!!
evin iptal ettirdim adsl dahil dükkanın mecburiyetten duruyor...onuda imkan olsa iptal ettiririm ama şu anda bedevadan haksız bir ücret alıyorlar bu gidişle dükkanında iptal ettiririm...çok ama çok zoruma gidiyor haksız bir ücret alınıyor...
kesinlikle iptal ettiririm.
ZATEN TELEFON KULLAN MIYORUZ İNTERNET OLMASA ÇOKTAN KAPATTIRIRIM....
OLSA ÇOK İYİ OLUR SAYGILAR:rockon:
düşünmeden evet
ben kapattırdım zaten
dakika bile beklemem
kesinlikle evet ,ama bu sabit ücretin iptali içinde uğraşmalıyız
ankete yanlıslıkla hayır oyu verdim.ama benimde kararım evet kapattırırdım olacak