-
normal sabit hatlardan aldıkları ücret malümünüz biliyorsunuz arkadaşlar, konuşmadan para tahsili yapıyorlar birde görüntülü konuşursanız, sabit ücret ne olur kimbilir, birde bu sistemi kullanmak için evde internet oması gerekiyor galiba internet olduktan sora msn den görüşürüm bana göre gerek yok herkesin tercihine saygı duyarım saygılar.
-
hayır kullanmaya gerek yok ki zaten kullanmak için interneti şart koşacaklar zaten interneti olan görüntülü konuşuyor bu bir çığır yada mükembel bir buluş değildir bence
-
msn ve diğerleri varken ne gerek var.telekom kazıklarından bitanesi.yemeyin arkadaşalar.pehhhhhhhhh
-
hiç gerek görmüyorum cünkü bazı yerlerde uygunsuz hallerde yakalana bilirsin
-
şuan düşünmüyorum negibi şartları var getirisi ne götürüsü ne onu görmeliyiz dedikleri internet olacak tamam internet olacakta görüşmelerde kac bayt gidecek internetteki filmlerdeki gibi atacaksa kalsın bizler sınırlı kulanıcıyız kota bitti al sana fatura 60 ytl 70 ytl olmasın ozaman görüntü internet olursa nasıl olsa görüntülü konuşuyoruz teşekürler
-
Görüntülü konuşma
Elbetteki görüntülü görüşmek güzel olur Ancak ödenmesi gereken ek ücret benim için çok önemli
-
gereksiz süs şimdilik pc yeterli
-
sabit ücreti (haraç) kaldırsınlar o zaman olabilir
-
şayet fiyatı makulse almak isterim...
-
ev telefonumu kapattırdım zaten ama fiatlarda ayarlama olursa tekrar kullanabilirim niye olmasınki.