evet kandırdı ilk açıldığında üyelik yok ayılık ücret yok demişlerdi şimdilik bazı kanallardan para alıyorlar ama tahminim yakında bir çok kanaldan smart para diye aylık para alacaklar.
Printable View
evet kandırdı ilk açıldığında üyelik yok ayılık ücret yok demişlerdi şimdilik bazı kanallardan para alıyorlar ama tahminim yakında bir çok kanaldan smart para diye aylık para alacaklar.
kandırırmı kandırdı daha oncede kandırmıstı sansuı free tv diye hıc kımse kanmasın adamlar tırılyonları dokupte bır makınaya yıllarca bedava yayın vermez mantıklı düşünürseniz boyle olacak önce cıhaz verecekler sonrda yavas yavas para para para dıyecekler alamayanda normal kanallara dogru yol alacaklar
bu işin kandırıp kandırmamakla alakası yok bence...isteyen parayla daha lüks kanallar seyretsin diye yeni kanallar getiriyor...seçim bizlerin...fatura göndermiyor ya zorla veya ödemeyince haciz gelmiyorya..:)..neyse belgesel veya çizgi film ücretsiz olması kötü birşey değil diye düşünüyorum..birde unutmadan d-smart her yıl 30-40 milyon $ zarar ediyor bunu karşılamak için yapıyor olabilir...normal..şirketin değerini arttırmak için çeşitli kampanyalar ve abone çoğaltmak zorunda...zararı azaltmak içinde bu gibi yatırımlar yapıyor..doğal karşılamak lazım..ama cihaz halen kötü bana kalırsa bunu söylemeden geçemiyeceğim..arıza oranlarıda yüksek ve kilitlenme sorunu ve extra film paketlerinin sinyalleri çok düşük...sorunları halen var...2.cihaz olrak kullanılır diyeceğim ama parası pahalı :)..ucuzlaması şart..bu tip cihaz 200 ytl ye satılabilir..:45:
evet dsmart tüketiciyi cok güzel kandırıyo daha öncede sansui free tv satıyodu noldu cırttt en güzel düzgün cihaz free paketler yemişim dt yi dsmartı
Şimdi sonuç ortada yüzde 86.5 aldattı diyor yüzde 13.5 aldatmadı diyor.Bazı şeyleri kabullenmek zor hele ki bir kere inanıp almışsan.Şimdi alanlar aldatıldıklarını kabul etseler kendileriyle çelişkiye düşecekler üzülecekler.
rakip bir platform kuruldu arkadaşlar uygulamalar farklı ve dsmart digitürke göre uzun vadede daha ucuz digitürke göre...
arkadaşlar unutmadan bir şey hatırlatiim...d-smart alanlar neden şikayet etmiyor?..gerçekten...hepsi memnun..şikayet edenler d-smart kullanmayanlar..garip :)..ben kullanıyorum ve sadece cihazın yetersiz olduğundan şikayetçiyim yayınlarından değil..yani kandırmacaya pek takmıyorum..aldığımdan beri ücretsiz seyrediyorum..sorun yok..eski üye olduğumdan dolayı ******leri bile ücretsiz veriyorlar..sadece yeni çıkan sinema kanallarını göremiyorum..o da aylık 10 ytl fena değil..filmleri iyi..aslında düşünmüyorum değil...neyse yinede sizlere cihaz kalitesi konusunda katılıyorum ama yayınlar iyi..
arkadaşlar bizde izleyicisiyiz hesapta herşey ücretsizdi ama filmler ardından yeni katılanlara yeni açılan kanallar için ücret yok abonelik yok kontör kartları hani hiç ücret yoktu hani herşey badavaydı ne oldu verilen sözler ne oldu o kadar yapılan reklamlar herşey vatandaşı alıştırana kadar ondan sonra gelsin paralar bu milleti safmı sanıyorlar sizede teşekkür ederiz böyle konularda anketler düzenleyip milletin tepki vermesini derdini anlatmasını sağladığınız için
Evet arkadaşlar, bu d-smart herkezi kandırdı bence
Önce daha sonra para mara yok, ilk alırken makine parasından sonra hiçbir ödeme yapmayacaksınız dediler ama şimdi foyaları ortada
uyduda olan bedava kanallar dışındaki nerdeyse her kanala giriş ücreti istiyorlar. Ya bilen varmı tüketiciyi kandırdı reklamlarda diye suç duyurusu yapılamazmı bu ş... lere
Alıntı:
tamam dogruda !!! zaten adı geçen bu kanalların çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamı kaldı ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarında ucret almaya hakları var. geri kalanları ucretsiz olacak dendi ve yapmalılar.