çok enteresan bir tesadüftürki böyle onlarca maç oynayan efsanevi kaptan Bülent Korkmaz ilk maçında da bu tarz bi galatasaray lezzeti yaşattı bizlere..tebrikler..
Printable View
çok enteresan bir tesadüftürki böyle onlarca maç oynayan efsanevi kaptan Bülent Korkmaz ilk maçında da bu tarz bi galatasaray lezzeti yaşattı bizlere..tebrikler..
bence meıra harıc takım ıyı mucadele ettı adam tam bı kabus yaw coktu ustumuze
delı edıyo taraftarı son haftalarda akıl almaz hatalar yapıyo bu adam bence song kalsaydı bu takımda defans daha ıyı olurdu ama yınede buyuk kaptan bulen hocamız takımımızı 3 gunde ıyı toparlamıs alkıslar galatasaraya bulen hocaya ve galatasarayı desteklıyen herkeze yolun acık olsun cımbom
Bu turu taraftar sayesinde geçtik çok iyi oyun oynamadık ama taraftar bülent hocaya güveniyor sdatyumu'da tıklım tıklım doldurdular.hamburg maçı hiçte kolay olmayacak.
2000 yılında da maçlarda bayılmıştım yanımda doktor arkadaşım devamlı tansiyonumu ölçmüştü bana gs avrupa maçı izlemekyasak ama ne yaparsın izlemiyor bu aşk olsa gerek taraftar ve futbolcular aşkına durmak yok yola devam
bundan iyisi şamda kayısı
en çok bülent hoca için seviniyorum birde kewelin dönüşü için
selametle
maçı seyretmedim...yorumları başından beri okudum...maçı seyretmiş kadar oldum... :)
selametle...
en büyük cim bom
arda süper hep böyle ol