BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ANTUCULAR BUNU NEDEN YAZMIYORSUNUZ...
VOLKAN'IN HAREKETİ TARAFTARLARI ÇILDIRTTI Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı.Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar.
o bahsini etmiş olduğunuz görüntüleri defalarca izledim taraftara yapılmış
hiç ama hiç birşey yok kasığında bir sorun gibi bir durumdan dolayı elini oraya
atıp yanı kasık bölümüne atıyor belden aşağı bükülüp doğruluyor olmamış birşeyi yapılmış gibi yazmak hiç kimseye yakışmaz ayıptır.ha şunu anlarım sporcular sahada yapamadığını box ringindeymiş gibi yaptılar ve görülmeyen
türk futbolunun maskesini gözler önüne serdiler bu maçtada baş aktör luganoydu.onu hadı anladık ya arda ve semihin yaptıkları yani inanılmaz ne söylenebilir:tsk:
13-04-2009, 16:16
veyselbakan
ben sadece bir gs taraftarı olarak değil burada yaşanan futbol teröründen dolayı utanıyorum bakın a takım b takım önemli değil ama yaşananlar çok önemli sen futbolcuysan futbolunu oynayacaksın he ama küfürbaz yada kavgacı isen yerin zaten orası değil futbolcularda disiplinsizlik hat safhada hepsi ali kıran baş kesen olmuş fb arkadaşlara bakıyorum işte stadyumdaki vahşetten tutunda gs futbolculara vermişler veriştirmişler e arkadaş sormazlarmı adama hırsızın hiçmi suçu yok diye biz fener stadında gs seyircilere atılan insan idrarı torbalarınıda unutmadık arkadaşlar sabri ve arda emre neyse ne isterse bunların hepsi ronaldinho ayarında topçular olsun küme düşme pahasına bunlara en ağır cezayı verip süresiz kadro dışı bırakmak gerekir ama birde lugano gerçeği varki onu zaten arkadaşlar iii bilirler hapşu desen olay çıkaran bir yapısı var semihin karşılık vermesine üzüldüm kendisini hemşerim olarak izmir çamdibinden de tanırım son derece saygılı büyüklerini kırmayan insan gibi insandır ki gerçekten beni şaşırttı uzun lafın kısası hak edenler cezasını en ağır şekilde çeksinler tek ricam bu konuyu fb gs olarak değil temiz bir toplum bakışı açısından değerlendirmeniz saygılar!
13-04-2009, 18:00
tuncay-o1
haydi luganonun yaptığı kışkırtıcılık ama bizimkilerde ona uydu adamın türkiyede oynamada gözü yok nasıl yaparımda büyük ceza alırım diye uğraşırken bizimkilerde çileden çıkıp ona uydu
yazık gerçekten yazık zaten sakatlıklar yüzünden doğru dürüst kadro kuramazken şimdi hepten güçleşti ardaya yakıştıramadım sen takımın gözbebeği bu hareketinle galatasarayı belkide avrupa kupalarına gitmekten alıkoydun
bir anlık öfke takımı yıktı
13-04-2009, 19:02
kirmastılı
son zamanlarda seyrettiğim en rezil maçtı oyun yok kavga çok adamlar sanki savaşa gelmişler sonuç fiyasko
13-04-2009, 19:06
selimb
tam bir mahalle maçı seyrettik....iki BÜYÜK takım ha yazık,o takımlarda oynayanlar bu Türkiye'nin üç büyük takımlarından birinde oynadıklarının farkında olamayacak kadar şımarık,densiz,zavallı kişiler.BU MAÇ FENERBAHÇE'nin de GALATASARAY'ın TARİHİNDE KAPKARA BİR LEKEDİR......
13-04-2009, 20:03
BRINDAR
Alıntı:
f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı
o bahsini etmiş olduğunuz görüntüleri defalarca izledim taraftara yapılmış
hiç ama hiç birşey yok kasığında bir sorun gibi bir durumdan dolayı elini oraya
atıp yanı kasık bölümüne atıyor belden aşağı bükülüp doğruluyor olmamış birşeyi yapılmış gibi yazmak hiç kimseye yakışmaz ayıptır.ha şunu anlarım sporcular sahada yapamadığını box ringindeymiş gibi yaptılar ve görülmeyen
türk futbolunun maskesini gözler önüne serdiler bu maçtada baş aktör luganoydu.onu hadı anladık ya arda ve semihin yaptıkları yani inanılmaz ne söylenebilir:tsk:
kasığı ağrıyan adam ayağını başına kadar kaldırabilirmi abi. hiçmi kasık ağrısı çekmedik sanki. o şekilde kasığında ağrı olan adam ayağını o kadar rahat kaldıramaz. semih ve arda konusu ise ikisininde psikolojisi bozuktu. ibreti alem için olayları çıkartanlara tarihi cezalar verilmeli.
13-04-2009, 20:58
three_20
Alıntı:
three_20 Nickli Üyeden Alıntı
fenerbahceli olduğum için tabiikii herzaman iddaalıyım kazanmaya gidiyoruz umurım kazanırızda şimdiden heycan var gercek bi derbi olcak trabzonlu ve bjk arkadaşlar alınmasn yani bi fenerbahceli için gs macı bi yana diğerleri bi yana inş hakem önüne geçmez macın bide magandalık yapcaklara sesleniyorum bu fotoğrafla :
aslnda aynı yolda olduğumuzu kanıtıdır bu resim ebedi dost ezeli rekabet
umarım diğer maçlar gibi bol gol olur (yani atarız ) :praying:
dünyaya rezil olduk bnm sanki içime doğdu bu fotoğrafı koymuştum aslnda aynı amaç filan diye bişeyler zırvalamıştm yazıkkk
son olarakda sabriyi kınıyorum ve galatasaray gibi bi takıma böle bi futbolcuyu yakıştıramıyorum :smiles22: :smiles22:
13-04-2009, 23:17
sarıkanarya_41
(resim alıntıdır)
yaw bu sabrı emrenın galatasarayda cırağı degılmıydı.yanı emre yetıstırmedımı bu sabrıyı..... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
13-04-2009, 23:35
eura
Ben sıkıldım artık böyle şeylerden. Galatasaraylı ve Beşiktaşlı kardeşlerim bırakın Fenerbahçeli futbolcular yaptıklarıyla kalsın. Zaten Galatasaraya ceza kapıda. , , , , , , , , , , olmaz.....
14-04-2009, 00:04
MUTAF
konu Başka Yönlere Saptamadan Kapatalı En Iyisi....