Ben vereyim belki burayı göremeyeceksin ama yine olsun Banlandınız....
Ben vereyim belki burayı göremeyeceksin ama yine olsun Banlandınız....
Yapmasaydın arkadaşım vermeseydin sana kimse al demedi kur demedi emu yükleyip flaşını uçurda demedi herkez gibi sabırlı olmasını bilseydin...
Bİ dahaki geldiğinde okursun inş.
Bugün ikinci banlama, hayırdır inşallah gerisi gelmez. bazıları rahat durmuyor nedense
Alıntı:
sincere Nickli Üyeden Alıntı
eğer bunu kaon team tr ye sölüyorsan zamanla herşey belli olacak...
İlk mesajınızda oldukça ağır yazmışsınız. Kimin için yazmışsanız daha açık ve net yazmalısınız.Alıntı:
sincere Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ticarette herşey olabilir kar da edersin zarar da bu cihazların sırtından para kazanırken hiç sorun yok ama değil mi iş biraz para kaybetmeye gelince ondan sonra veryansın ediyorlar çok saçma bi olay bu yaptığı arkadaşın.
dükkanı açarken ve de cihazlara para bağlarken sanki süpersatforuma ve yetkililerine sormuş gibi şimdi gelmiş aklınca hesap sormaya kalkıyor öyle saçma şey olamaz hayatta o zaman ticarette her zarar eden kendine bi günah keçisi bulsun ve ona gidip hergün ağlayıp sızlasın böyle mi olacak yani çok saçma çokkkk.
burası sanal ortam ama burada da insanlar yaşıyor unutmayalım abuk sabuk yazılarla kimsenin canını sıkmaya gerek yok ne bu yaww gerçek hayatta yapsın bakalım böyle hergün gidip bi toptancıya sızlansın senin yüzünden zarar ettim ne olacak halim benim desin bakalım ne cevap alacak o toptancıdan:pepper: :crashs: :devilprv: :boese157:
Yapılan eleştiriler supersatforum adına ve kaon team adına neden elit firmasına konuyu açmıyorsunuz .Gecenlerde beni digiturk ün adamı olarak sucladılar şimdide digiturk bitti kaon mu başladı
iki mesaj yazıyor, ikiside kasıtlı. ortalık karıştırmak için görevlendirilmişler gibi, ya da başka art niyet var.
@Sincere
Sen gerçekten anlama özürlüsün..! Hangi Yazılımı Ben Yaptım dedim.! Bir Gösterin.. Yazılım adını bile editlemedim.!
Sabrımı taşırmayın buraya adam gibi yazmayacaksanız hiç yazmayın..! iyi niyetimizide suistimal etmeyin...! Sizi buraya zorla alan yok zorla yazdıranda yok..!
Avrupa boardlarında adamlar bilgi alış verişinde bulunurken sizler gibi ahmaklar vakitlerini Abuk sabuk mesajlar yazmakla geçiriyorlar..!
Amaçlarını ne hala anlamış degilim eleştiri boyutu olur ama bu kadar da olmazkii.Ne isteniyor bu siteden anlamış degilim birileri hacklemeye çalışır.biri kalkar digiturk yazılım ve keyleri vermiyoruz diye bizi suclar.birileri kaon firmasının adamı der.bırakın bunları ben kaon firmasının servisini bile tanımam supersatforum sadece uydu forumu degildir:Alıntı:
Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
Genel içerikli bir sitedir.isminin basından uydu vs seyler yazmamakltadır..lütfen bunları göz ardı kimse etmesin kaltıki 27 temmuzda 1 yasına girecek bu sekil davranışlarla bu işten bizleri lütfen sogutmayın