yada samsung bluray player alin..lan veya wlan baglayin smart hubdan appsleri kurun..
Sorunlar var bazı ip tv lerde ama olsun yine de işe yarıyor.
teşekkürler
tesekkurler
[QUOTE=Baldemir;670210]91.203.212.202 Ip ye nStreamLmod_2.54tr eklendi.Playerin tamamı türkçe
Samsung smart uygulamalarında çalışan bir sistem dosyayı rardançıkartıp usb atınız sonra tv takınız ,tv smart tuşuna basınız nstreamLmod 2.54
nstream lmod2.54 tr türkçe programdır yükleyin internetin tadına varın ne arasanınz var sinema portalları dizi portalları yabancı yerli ip tv dünyadaki bütün maçları seyret bir kaç sayfa önce nasıl yükleneceği ve ıp adresi verilmştir
1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 91.203.212.202 widgetin bulunduğu local veya sunucu ipsini yazın.
91.203.212.202
error veriyor ip suan indirilemiyor yardımcı olabirmisiniz
SDADASDAS
tesekkurler
teşekkürler
yeni kullanici olusturmak icin develoop yaziyorum bu daha once kullanildi diyor ama baktigimda kendi hesabim haricinde birsey yok yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
arkadaşlar bende yükleyemedim daha önce aynı şekilde yüklemiştim silip tekrar yükleyeyim dedim ama bu sefer error hatası veriyor anlamadım yardım bu işi çözemedim gitti
Çok teşekkürler
teşekkürler deniyelim :)
teşekkürler.
lg lm640s de çalışır umarım.
slm arkadaşlar bu n stream lmod2.54 acaba SAMSUNG 48H6470 olurmu? cevap icin şimdiden teşekkürler.
teşekkürler
arkaşlar ben daha önce dosyayı indirip flaşbellege atıp tiveye takıp yüklüyordum şimdi niye bu şekilde yüklenmiyor ben samsung es serisi kullanıyorum daha önce yükledim bi defa sildim ama aynı şekilde yüklenmiyor sebebini bulamadım bir iki arkadaş tarif etmiş ama çözemedim flaş bellekle yüklenecek bir yol söylesin yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
çok güzel bende bunu arıyordum.
tesekkurler
Teşekkürler
yardm eden yokmu yaa
teşekkürler
Tesekkürler Kardesim
bu program LG Televizyonlarda da çalışır mı acaba? tşk.
Eyvallah kardes
TSKLER.....
tşk....
Tesekkurler
phlıps tv için yok mu ?
tesekkurler
sabırsızlıkla dosyayı bekliyorum
Teşekkürler
eline sağlık güzel çalışma olmuş:ty:
Yeni üyeyim denemek için geldim :)
Samsung 46D6500 smart tv ye usb den bu programı hiç gösteremedim,nasıl yapılır başka yöntemi varmı ?
arkadaşlardan yardım bekliyorum samsug ue40es6340 tv ye usbeyle bu porogramı atacak yöntemi yokmu daha önce usb ile atıyordum silindi birdaha da yükleyemedim dosyamı degişiklik oldu yoksa benim tvdemi bir sorun var bilmiyorum yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ederim
deneyelim bakalm :):49857458:
henüz indiremedik, direk olarak smart tv den indirilmiyormu,,\\--???
?
illa flash dan yüklemek mi gerekiyor.
ELINE SAGLIK
Birde ben deneyeyim bakalim Tesekkür ederim.
akjsrhkjsdchksjdhkjsdhckjhkjch
Teşekürler:459956:
teşekkür:rockon:
emeğine sağlık
normalde çalışır, bende smart hub güncelleme yaptığı için açılmıyor
tsk. umarim calistirabilirim
teşekkürler deneyeceğim
bir türlü yükleme olayını anlamadım yapamadım
teşekkürler
bomba gibi yaawww
tesekkurler
umarim ise yarar
arkadaşlar niye bu dosyayı flaş bellekle atamıyoruz yoksa dosyadamı bir poroblem var yoksa ip adresindemi bir poroblem var anlayamadım bi yardım eden çıkmadı bu dosyanın yerine yeni bir güncel dosya konsa daha iyi olmazmı
tesekürler
adsdas
tşkler