Dostum Kanal Listesi Ve Softcam Yukleyemiyorum bu sorunum
Volkan Daha Önce yaptım bunları şimdi sölediğinde gene yaptım o kadar yabancı diilim ama malesef deddiğim gibi her seferinde aynı hatayı verior.Cihazdamıdır sorun anlayamadım ama stream mevzusu cıkmadan önce güzelce atılabiliyordu
Hemşom bende de aynı sorun çıktı.üst mesajların birinde yazıyordu.Alıntı:
kanal edidörünü açmadan sağ tıkla.oradaki uyumluluktan NT olanı ( benim pc xp)seç uygula tamam ı tıkla.sorun halledliyor. ben de hiç bir sorun kalmadı.
kolay gelsin.
streem yazılımla bı alakası yok bende yukledım hepsı calısıyo catır catır
anlasılan format atıcaz diğerini yaptım özelliklerdende dostum saolun
Alıntı:
evet bu konuyu uyumluluk meselesini yazmıştım bazen pc lerde uyumuluk çok önemlidir. Arkadaşın dediği gibi uyumlulçuktan nt seçeneğini deneyin. Yine olmazsa internet sayfasında yukarıdaki araçlar münüsünden internet ayarlarına girin tanımlama bilgisi sil ve dosya sil seçenkleri ile TEmp dosyaını boşaltın daha sonra tekrar deneyin. Yinede olmazsa pc ye bir formay gerekebilir. Yada Spy Doctor Programı ile pc nizi bir taratın trojan bulaşmış olabilir.
kuru kafayi nasil bulabilirim
20 günlük bir sistem geri yukleme yaptım ama gene nfile arkadaslar tsk ederim sizi baya yordum bugün kusura bakman artık Birazcık Cihaz işine son vercez anlasılan kolay gelsin hepinize ;)
sevgili serkan hoca ve snopi üstatlar 16 00 a1 diye verdiğiniz yazılımı 16 00 a1 cihaza yükledim yükleme yaptıktan sonra cihazın sistem bilgisine baktım hw si 16 80 91 böyle yazıyor ama indirdiğim yazılım 16 00 a1 bende anlamadım loadar v619 cihazın emu yukledikten sonraki loaderi cihaz calışıyor bir sorun cıkarırmı bilmem bir bakarsanız sevinirim şimdiden saygılarımla
Alıntı:
ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
senın 16.00.01 dedıgın yazılımın bılgılerı
16.00.A1 dıye yukledım
S/W:VoA.00.00
H/W:V16.80.91
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı
[quote=diyar65;121206]ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
senın 16.00.01 dedıgın yazılımın bılgılerı
16.00.A1 dıye yukledım
S/W:VoA.00.00
H/W:V16.80.91
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı[/quote/]
kurukafayı yükleyin sonrasında Sunny yazılımlaı ardından tekrar kurukafa ve Stream yazılımını tekrar yükleyin. yazılımı yükledikten sonra cihazın önünde NOCH yazar münüye basın uyduları taratın yada hazır kanal lkistesini yükleyin.
sevgili volkan hocam cihaz hiçbir şifreli kanalı acmıyor ama ft kanallarda bir sorun yok yüklediğim bu yazılım acılırken stream yazıyor ama menü digicağ menüsü loaderide v619 saygılarımla
sevgili hocan yanlış anlama ben kendi capımda profesyonel biri olarak bilinirim ne yaptımsa olmuyor cihazıda resetledim kanal kilidinide actım loader yine v619 tekrar sunyy bugün verilen yazılımını yükledim absat paketini acıyor tps yazılımını tekrar yükledim yine çözmüyor saygılarımla
Alıntı:
iyiki pc ye falan format atmamaışsın bazı arkadaşlar bunlara inanmıyor ama şöle bir durum var Sunnylerde diğer uçlarda boarda bağlıdır ve değişik işlemlerde kullanılır. Bazı cihazlarda ise sadece bu 3 uc boarda bağlıdır. Her zaman yazılım atarken bu 3 uç dışında bağlantı olmaması her zaman iyidir.
Alıntı:
arkadaşım deneyiminiz tabi olacak ben buna bir şey demiyorum gözden kaçan noktalar olabilir bakın bir üst mesajda arkadaşa dediğim nokta yüzünden arakadaş 2 günden beri hem kendisi hemde biz uğraştık. sağlık olsun yine uğraşırız.
Şimdi peki diğer şifreli kanllardamı açılmıyor mesela absat srg veya D+ lar.
Hocam sorma ya kafayı sıyırdım burda anlatamam tsk ederim ilginiz için ;) Volkan Bey Serkan Bey tskler
bizde teşekkür ederiz.
selam az önce auto gitti seyreden varmı arkadaşlar problem bendemi öğrenmek isterim şimdiden tşk,
üç gündür normal çalışıyordu.
cihaz nomale döndü auto yu gec yaptı herhalde uzun sürdü ama düzeldi .
ilgilendiğin bile yeter sevgi
li volkan hocam ben artık arkadasın cihazına bugünkü yazılımı yükleyip o konuyu kapattım saygılarımla
Ne güzel gidiyorduk ehueheu stream mı yukledim herseyini yaptım kanal editör hata vermior artık ama bu sefer kanalları yukleyemedi sunny yazılımına yukluor :)
Kanal listesini ben Sunny 2 mb kanal editör ile attım boş cıktı recevir Hemco iel mi atsam ki?
arkadaşım hemco ile dene birde başka kanlallistelerini dene birde benim verdiğim yükleme programı ve kanal listesine bak ben de şu an onlar yüklü bak attıktan sonra Cihazın Ekranında NOCH yazar ama OK tuşşuna bastığında kanal listesini görürsün yapman gereken Disegc ayarlarını yapmaktır.
ilginc seyler beni bulmak zorundaya 3 liste attım enin verdiğin liste ve editörde dahil yukleme sorunsuz bitiyor NOCH yazıor OK tusuna basıyorum boş liste gelior
otomatik tarama yaptırabilirse tabii
ben yaptıradım bir türlü . değişik bir menüsü var anlamadım gitti.
neden arkadaşım kanal aramaya giriyorsun türksatı seçiyorsun sonra kısmızı tuşa basıp OK tuşuna basıon ve arama başlıyor. Değişik bir menü yok.
o sekilde yaptım almadı kanalları arattım turksatta 50 kanal buldu üstüne yukledim onlarıda sildi :)
12 01 a5 te aout izleyen arkadaşlar varmı
otomatik aramada türksat uyduyu görmüyo cihaz .orada türksat yok.ekle diyorum eklemiyor.
elle taratırsan kanalları tek tek o zaman buluyor.hazır listesi almıyor.
Alıntı:
arkadaşım mesela ben nasıl yapıyorum biliyormusun sunny yazılımda iken kanllarım sıralı şekilde mesela hemen kurukafayı atıyorum arkasaından stream yazılımını atıyorum ve ekranda NOCH yazıo kemen kanal aramaya giriyorum sadece türksatı taratıyorum ve Suujn deki kanal listem otomatik olarak geri geliyor tabi benim cihaz C boardlı sizinkindede böyle bir şey yapabilirsiniz denemekte fayda var.
deneyelim hemen
otomatik taramada neden az kana bulur acaba
12 01 A5 se izliyorum diyen bir arkadaş yokmu allah aşkına
1201a5 ben izleyemiyorum
ben yazılımı ve kanal listesini yükledim.yanlız listeden önce resetledim çünkü türksat yoktu.ushua kanalına gelip bir dk kadar bekleyince açtı.herşey okey.sağolun.:45:Alıntı:
yanlız stream menü ve işleyişi berbat.kanal taşıma ölüm resman.bir de verilen liste çok eksit tarayınca dünya kadar kanal buldu.ne vardı şu yazılım başka bir menüde verilseydi.:46:
neyse idare edeceğiz artık.
yazılımdan kaynaklana bir problem stream yazılmları tam olarak sunny uyum sağlamıyor bu yüzden. Tabi bu problemler yazılım incelendikçe ve geliştirildikçe ortadan kalkar bu yazılmlar daha 2 günlük 1 hafta içinde rayına oturu bu şekilde yazılmda eksik olan noktalar bulunuyor deneme yanılma tekniği ile bir yol katediyoruz. Mesela bu akşam kimsenin farketmeyeceği bir kablo sorunu bulduk ve kanıtlamış olduk.
16 00 ra olmuyor cihazın hws 16 80 91 oluyor cihaz sapıtıyor
olmuyor olmuyor 16.00.a1 de halt diye bir sorun veriyor.
yapan arkadaslar nasıl yaptıysa bir tarif etsinler.