Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Luis'in kasetleri hazır
Fenerbahçe, teknik direktörlük için el sıkıştığı Luis Aragones'i bekliyor. Fenerbahçe TV'nin İspanyol hocanın anons kasetlerini hazırladığı, yayına sokmak için başkan Aziz Yıldırım'dan işaret beklediği öğrenildi. Aragones'in yönetimden kadronun korunmasını istediği ifade edildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-06-2008, 17:34
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Derdiyok haftaya bitiyor
Fenerbahçe'nin Basel'in Türk yıldızı Eren Derdiyok'a gelecek hafta imza attıracağı öğrenildi. İsviçre kulübü ile 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeline anlaştığı belirtilen sarı-lacivertlilerin, ödeme konusundaki ufak pürüzleri çözer çözmez transferi sonuçlandıracağı kaydedildi.
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Semih endişesi
Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre'den sonra Hırvatlara da süper bir gol atan Semih Şentürk'ün çıkışı sarı-lacivertli yönetimi hem gururlandırıyor, hem de endişelendiriyor. Golcü oyuncu ile daha önce anlaşan yönetim, resmi imza attırmamıştı. Ancak Semih'in, "Ben sözümden dönmem" dediği ifade ediliyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aurelio ortada!
F.Bahçe'nin sözleşmesini tek taraflı 1 yıl uzattığı Mehmet Aurelio, kesin kararını EURO 2008'den sonra vereceğini söyledi. Valencia'nın da peşini bırakmadığı sambacı, "Şu anda sadece Milli Takımı düşünüyorum. Türkiye'ye dönünce kulübümle görüşeceğim. O zaman her şey belli olur" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-06-2008, 17:35
sarıkanarya_41
Maldo, kaleciye bağlı
VOLKAN'ın arkasına yedek kaleci arayışına geçen F.Bahçe'de alınacak ismin yerli mi, yabancı mı olacağı hâlâ netleşmedi. Yabancıda karar kılınırsa Maldonado gidiyor. Bu arada sarılacivertlilerin talip olduğu Lyon'lu Coupet, Atletico Madrid'le anlaştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Milan, Arshavin'i istedi
F.BAHÇE'nin transfer etmek için zemin yokladığı Rus Milli Takımı'nın fırtına forveti Arshavin'e şimdi de İtalya'nın Milan ekibi talip oldu. Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Newcastle United ve Everton da 27 yaşındaki oyuncuyla ilgileniyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Kezman için teklif gelmedi
GEÇTİĞİMİZ sezon kendinden beklenen performansı gösteremeyen ve satılması planlanan Mateja Kezman'a hiçbir kulüpten teklif gelmemesi sarılacivertlileri düşündürüyor. Yabancı transferi yapacak olan yönetim, Sırp futbolcunun satılması halinde rahat nefes alacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-06-2008, 17:36
sarıkanarya_41
O varsa ben yokum
F.BAHÇE Ülker'de Solomon'un ayrılış nedeninin koç Bogdan Tanjevic olduğu öğrenildi. ABD'li basketbolcunun "O varsa ben yokum" dediği ve Fenerbahçe yönetiminin ise bu resti gördüğü belirtiliyor. Sarılacivertliler daha sonra Marguez Green ile el sıkışmıştı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Ali Bilgin'i hırs bastı
GEÇEN sezon Fenerbahçe'de bir türlü forma şansı bulamayan Ali Bilgin'i hırs bastı. Sarı-lacivertli oyuncu, çok çalışacağının altını çizerken, "Bu kez özellikle kendimi kampta kanıtlayıp, Fenerbahçe'de ilk 11'de kendime yer bulmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Hedefimiz Avrupa
F.BAHÇE Kürek Şubesi Kaptanı Çağlar Özdemir, hedeflerinin uluslararası düzeyde başarılara imza atmak olduğunu ifade etti. Çağlar, "Türkiye'deki bütün hedeflerimize ulaştık. Amacımız Avrupa'da ses getirecek sonuçlar alabilmek. Bizde bu güç var" diye konuştu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
22-06-2008, 17:37
sarıkanarya_41
"Aragones'e başarılar dilerim" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'yle sözleşmesinini sona ermesinin ardından yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam Zico, Sarı-Lacivertli kulüp hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
22.6.2008
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik direktör Zico, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başına geçeceği öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones’i tanıdığını ve sarı-lacivertli kulübe gelmesi halinde başarılı olmasını umduğunu belirtti.
İnternetteki Fenerbahçe taraftar sitesi "
22-06-2008, 17:38
sarıkanarya_41
Geri sayım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Aziz Yıldırım, kısa bir süre önce herkesin yüreğine su serpmiş, "25 Haziran´da hocamız ve transferlerimiz belli olacak" demişti. Camia, başkanın bombaları patlatmasını bekliyor.
22.6.2008
Kulüpten hiç yalanlanmadı
Zico ile yolların ayrılacağının kesinleşmesinin ardından Fenerbahçe’de gözler yeni teknik adama ve yapılması planlanan transferlere çevrilmişti. Tam bu süreçte Başkan Aziz Yıldırım ortaya çıkmış ve “Hem yeni hocamız hem de alacağımız isimler 25 Haziran’da başlayacak çalışmalarda hazır bulunacak” diyerek camianın yüreğine su serpmişti. Yıldırım’ın verdiği sürenin her geçen gün azalmasına rağmen somut bir adımın atılmamış olması tedirginlik yaratsa da ortaya atılan bazı iddialar şu ana kadar yönetim tarafından yalanlanmadı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Rijkaar ve Lüxemburgo da listede
İspanyol basını hoca için İspanya Milli Takım patronu Aragones ismi üzerinde dururken, Başkan?Aziz?Yıldırım’ın İsviçre’de Rijkaard ve Lüxemburgo ile de bir araya geleceği bildirildi. Ancak golcü Guiza’nın Almanya’da Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçtiği duyumları, “Aragones Fenerbahçe’ye daha yakın” iddialarını güçlendirdi. Artık işin sadece resmi imzalara ve yönetim tarafından yapılacak açıklamaya kaldığı kaydedildi. Guiza’nın İspanyol Milli Takımı ile 2008’de sergilediği performans Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırıyor.
Yalçın TÜRK
Efsane hoca Gegiç öldü
Bir dönem Fenerbahçe’de (1966-67 ve 1975-76) teknik patronluk yapan, ayrıca Beşiktaş ve Eskişehirspor gibi kulüplerde de iz bırakan Abdullah Gegiç (84) hayata gözlerini yumdu. Beyin kanamasına bağlı olarak yaşamsal fonksiyonlarını yitiren deneyimli hoca, gerek oyun felsefesi, gerekse kişiliğiyle bir çığır açmıştı. Gegiç, ülkesi Sırbistan’da toprağa verilecek.
Taraftarlar beklemede
Yeni sezonun kombinelerine ilk günlerde beklentinin üzerinde bir ilgi gösteren Fenerbahçe taraftarları, artık dört gözle teknik direktör ve yıldız transferine odaklandı. Aragones ismine fazla sıcak bakmayan Sarı-Lacivertliler’in golcü konusunda ise Guiza’yı tatmin edici bulduğu belirtildi. Şu ara kadar yaklaşık 25 bin sezonluk bilet satılmıştı. Fenerbahçe’nin daha önceki Ortega, Anelka ve Carlos transferlerinde ürün satışı bazında da patlamalar yaşanmıştı.
22-06-2008, 17:39
sarıkanarya_41
Alo Semih, ben Carlos! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´deki yüksek performansını milli takımda da sürdüren golcü, iki çok önemli telefon aldı. Kaptan Alex ve Roberto Carlos´un Semih´i arayıp tebrik ettiği öğrenildi.
22.6.2008
Sezonu Fenerbahçe formasıyla gol kralı olarak kapatan Semih Şentürk, 2008’de de fırtına gibi esmeye devam ediyor. İsviçre’nin ardından Hırvatistan’a da çok kritik bir gol atan yıldız oyuncuya tebrik üzerine tebrik yağıyor. Fenerbahçe camiasından övgüler alan Semih’in dün gelen iki telefonla duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Turnuvayı tatillerini geçirmekte oldukları Brezilya’da yakından takip eden kaptan Alex ve dünyaca ünlü yıldız Roberto Carlos’un takım arkadaşları Semih’i arayarak, tebriklerini ilettiği ve başarılarının devamını dilediği bildirildi.
Yusuf DURSUN
Resmi siteden tebrik mesajı
Fenerbahçe Kulübü, resmi sitesi fenerbahce.org.tr aracılığıyla 2008 Avrupa Şampiyonası’nda yarı finalist olan A Milli Futbol Takımımız’ı kutladı. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür edilirken, bundan sonraki süreçte Ay?Yıldızlı ekibin yolunun açık olduğu mesajı verildi.
22-06-2008, 17:39
sarıkanarya_41
İndirim istendi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe'de yabancı transferinin yanı sıra yerli oyuncular için de girişimler devam ediyor.
22.6.2008
Fenerbahçe’de yabancı transferinin yanı sıra yerli oyuncular için de girişimler devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’in gündeminde yer alan Burak ve Aydın için Manisaspor ile Kayserisporlu idarecilerle görüşmelerin aralıksız olarak sürdüğü belirtildi. Fenerbahçeli yöneticilerin oyuncularla anlaştığı, kulüplerinden bonservis indirimi için nabız yokladığı dile getirildi. Bu konunun da önümüzdeki hafta netleşeceği vurgulandı.
22-06-2008, 17:40
sarıkanarya_41
Genç oyuncular kiralık gidecek Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´de geçtiğimiz sezon fazla şans bulamayan ve yeni dönemde de oynama ihtimali az olan futbolcuların kiralık olarak gönderilmesi büyük ölçüde kesinleşti.
22.6.2008
Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon fazla şans bulamayan ve yeni dönemde de oynama ihtimali az olan futbolcuların kiralık olarak gönderilmesi büyük ölçüde kesinleşti. Kemal Aslan, Can Arat, Olcan, Kerim ve Gürhan gibi oyuncular için kulübe gelecek tekliflerin değerlendireceği belirtildi.
sarıkanarya_41
Guiza kontrolden geçti! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe´nin Mallorca´dan almak istediği İspanyol futbolcu Dani Güiza´nın geçtiğimiz perşembe günü Münih´te doktor kontrolünden geçirildiğini yazdı.
21.6.2008
Fenerbahçe’nin İspanya Milli Takımı’nın teknik direktörü Luis Aragones ile anlaştığı ve bunun Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası duyurulacağı iddiasını yineleyen gazete, Aragones ile Güiza’nın da Fenerbahçe gitme olasılığının yüksek olduğunu ileri sürdü.
Fenerbahçe’nin Güiza’ya sezon başına net 3 milyon Avro’dan 4 yıllık sözleşme teklif ettiği, İspanyol futbolcunun Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında diğer Avrupa kulüplerinden gelecek tekliflere bakarak kararını vereceği belirtildi. Güiza için Mallorca kulübüne de 15 milyon Avro bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor.
sarıkanarya_41
Guiza müjdesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanyol basını, Mallorca'nın forvet arayışına girdiğini, bunun da Guiza'nın Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardığı anlamına geldiğini ileri sürdü.
22.6.2008
Yerine adam aranıyor
Sarı-Lacivertli ekibin, geçen sezon La Liga’da gol krallığını elde eden Danial Guiza ile kesin anlaşmaya vardığı iddia edildi. Bir süredir menaceriyle görüşen Fenerbahçeli yöneticilerin ısrarcı tutumunun olumlu sonuç verdiğini ileri süren İspanyol medyasında, “Mallorca, onun mevkisine transfer yapmak için hummalı bir çalışma içine girdi. Eğer Guiza, Türk takımıyla anlaşmamış olsaydı, kulübü böyle bir arayışa gerek duyar mıydı?” yorumları yapılıyor. Mallorca’nın ilgilendiği forvetin S.Arabistan’ın Al İttihad takımında forma giyen Gineli Alhassene Keita olduğu belirtildi. 25 Haziran iddiası...
Keita'nın transferi için İspanyol kulübünün 2 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve Afrikalı futbolcunun transferinin büyük olasılıkla gerçekleşeceği de gelen haberler arasında... İspanyol basınının önemli gazetelerinden UltimaHora’da daha önce yayınlanan haberde Guiza’nın Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülmüştü. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın 25 Haziran’da hem süper yabancı transferi hem de yeni teknik direktörün ismini kamuoyuna açıklayacağı öne sürüldü. Sarı-Lacivertli camianın 25 Haziran için meraklı bir bekleyiş içinde olduğu kaydedildi.
Yalçın TÜRK
22-06-2008, 17:41
sarıkanarya_41
Gün sayıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Euro 2008'de milli formayı giyemeyen Gökhan Gönül, "Dönüşüm süper olacak" dedi.
22.6.2008
Kuşkusuz geçen sezona damgasını vuran isim oldu Gökhan Gönül... Gençlerbirliği Oftaş’tan alınan genç futbolcudan kimse böylesine bir çıkış yapmasını beklemiyordu. Hatta ilk haftalarda fazlaca şans da bulamadı Sarı-Lacivertli forma altında... Ama sonra bir fırsat doğdu ve bu aynı zamanda Gökhan Gönül’ün doğuşu oldu. Sağ kulvarda bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle 40 yıllık Fenerbahçeli görüntüsüyle, peşpeşe parmak ısırtan oyunlan sergilemeye başladı. Takımın da değişmezi oldu. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in kafasındaki isimlerin en başında o da vardı. Ama sakatlığı Euro 2008’de mücadele etmesine izin vermedi. Gökhan Gönül, sakatlık sonrası yeniden başlamak için gün sayıyor. Çok hırslı olduğunu belirten başarılı oyuncu, “Kolay pes etmem. Futbolu özledim, ama az kaldı. Bıraktığım yerden, aynı tempoda başlayacağım. Hem Sarı-Lacivertli, hem de Ay-Yıldızlı formayı yeniden sırtıma geçirmek için elimden geleni yapacağım” görüşünü dile getirdi.
Yusuf DURSUN
22-06-2008, 17:42
sarıkanarya_41
Taraftardan Aragones’e hayır
FOTOSPOR’un anketine katılan Fenerbahçeli futbolseverlerin yüzde 80’i İspanyol Hoca’nın, İstanbul’a gelmesini dahi kesinlikle istemediklerini belirtti FENERBAHÇELİ taraftarlar, Aragones’i, Sarı-lacivertli takımın başında görmek istemediklerini bir kez daha ortaya koydular. FOTOSPOR’un düzenlediği, “Aragones’i hoca olarak istiyor musunuz” anketine katılan futbolseverlerin yüzde 80 gibi büyük çoğunluğu hayır yanıtını verdi.
İşte Fenerbahçeli taraftarların Aragones görüşleri...
Hasan Hakan AntalyaAragones çok yaşlı. Bizim genç birine ihtiyacımız var.
Emre Kalaycılar-İzmir
F.Bahçe’ye gelmesin. Onu istemiyoruz. Bizi daha heyecanlandıran bir isim olsun. Gürcal Ural- İstanbul
Aragones biraz yaşlı bence. Fenerbahçe’ye gelmesini istemiyorum.
Şahin Beziroğlu-Osmaniye
Aragones’in takıma katkısının olacağını düşünmüyorum. Rijkaard gelmeli.
Selahattin Teker- İstanbul
Fenerbahçe gibi büyük bir takıma, yaşı itibariyle böyle bir hocanın gelmesini istemiyorum. Oyum Löw’e. Mustafa Keldi-İstanbul
Şimdi, yaşı çok var o yüzden gelmesin bence, kulübe yararlı olamaz.
M.BurhanŞahingül/Milas
Aragones’i almayalım, hem de Zico takımda kalsın.
Şerafettin Keleş-Muğla
Terim ve Denizli gibi hocalar var, onlar ne güne duruyor.
Yılmaz Özdemir Adam yaşlı, Fenerbahçe’yi daha fazla motive edecek bir isim olmalı. İrfan Zirgiloğlu-Edremit/Balıkesir Yaşı var Aragones’in. Ona gelene kadar daha ne iyi hocalar var mesela Hiddink ve Rijkaard olabilir.
Candaş Baysal-İstanbul
Bence yararlı olabilir, İspanya Milli Takımı’na kazandırdığı başarıları Fener’e de kazandırabilir. Mustafa Gök- İstanbul
Kesinlikle olumsuz, gelmemeli çünkü yararlı olamaz.
F.Zeki Soylu-Başkale/Van Ben şahsen istemiyorum bence verimli olamaz.
Arif Koca-İstanbul
İstemiyorum, katkısı ne olacak ki? Emre Uyanık-Ankara
Taktikleri iyi bir hoca. Ne zaman ne yapılması gerektiğini biliyor. Gelmesi bence uygun Niyazi Karaş-Sinop
Okuyoruz haberlerini adam ırkçıymış. Irkçı adam istemiyorum. Ferit Çakır-İstanbul
Şampiyonlar ligi kupasını hedefleyen bir takımı bu yaştaki bir hoca yönetmemeli.
Lami Doğan-İstanbul
70 yaşındaki bir teknik adam Fenerbahçe’ye verimli olamaz kesinlikle istemiyorum. Erdal Güvendik-Konya
Yaşından dolayı istemiyorum, İspanyol bir hoca, Fener’e uyum sağlayamaz. Hadi Tütüncüoğlu-Çorum Medyanın ve yönetimin beklentisine uygun bir hoca olmadığını düşünüyorum. Şevki Soylu-İstanbul
Futbolcular gibi Brezilyalı bir teknik adam gelmeli. İbrahim Göztok-İstanbul Aragones’i yaşı yüzünden istemiyorum, Luxemburgo gelmeli. Berdal Koçak-İstanbul
İspanya ekolü olan Aragones, bence Fener’e yararlı olacaktır. Sami Hasbahçe-İstanbul Aragones’in bence büyük bir başarısı yok, takımın başına gelmesini istemiyorum. Hakan Sarıkayık-İstanbul
Fenerbahçe camiası kenetlenmiş bir şekilde en güzel günlerini yaşarken dünyayı sarsacak bir hoca alınmalı. Nevzat Biricik-Sarıyer
Fenerli adam Aragones’i istemiyor bence, en azından benim üye olduğum forumda konuşulan bu.
Atilla Özcihan-Trabzon Bence Fenerbahçe’ye uygun teknik direktör değil Aragones. Bu hoca emekli olmalı.
22-06-2008, 17:43
sarıkanarya_41
FENERBAHÇE samba yapacak
FENERBAHÇE’NİN Brezilyalı savunmacısı Edu, Sarı-lacivertli takımın gelecek sezon bütün kupalara ambargo koyacağını ileri sürdü. Zico döneminde sistemin oturduğunu dile getiren sambacı, “Yollarımız onunla ayrılmış olabilir ancak sonuçta bütün taşlar yerinde. Önümüzdeki sezon çok başarılı olacağız” diye konuştu. HAKKINDAKİ transfer dedikodularına da açıklık getiren başarılı futbolcu sözlerine şöyle devam etti: “Benim Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor. İstanbul’dan ayrılmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Büyük planlarımız var ve bunları gerçekleştirmeden Fenerbahçe ile olan bağlarımı kesinlikle koparmayacağım.”
22-06-2008, 17:43
sarıkanarya_41
Aurelio meselesi kargaşa yarattı
TÜRK vatandaşlığına geçen ve Euro 2008’de Ay-yıldızlı formayı başarıyla taşıyan Aurelio’nun durumu belirsizliğini koruyor. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile olan opsiyonunun önemli olmadığının açıklanmasının ardından, taliplilerin sıraya girdiği iddia edildi. Kulüpten konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken menajer Ceylan Çalışkan, “Mehmet istediği yere gider” dedi.
22-06-2008, 17:44
sarıkanarya_41
Yıldırım’ın adayları çeyrek finali gördü
İSMİ Fenerbahçe ile anılan Löw, Fatih Terim ve Hiddink, EURO 2008’de takımlarını başarıdan başarıya koşturuyorlar. Hiddink’in çalıştırdığı Rusya, çeyrek finale çıktı. Löw’ün Almanya’sı ile Fatih Terim’in önderliğindeki Ay-yıldızlı ekibimiz ise yarı finalde mücadele etmeye hak kazandılar. Her üç teknik direktörün ismi de Fenerbahçe için geçiyor. Avrupa şampiyonası sonrasında ise herşey netlik kazanacak
sarıkanarya_41
Terim’i Fener’e başbakan getirecek
ŞİMDİ, kulisler bu müthiş iddiayla çalkalanıyor!.. Terim’in Fener’de büyük işler yapacağına inanan Başbakan Erdoğan’ın, Başkan Aziz Yıldırım’ı bu konuda ikna ettiği ve EURO 2008 sonrası bombanın patlayacağı söyleniyor ÖNCE ‘Bir hafta sonra açıklayacağız’ demişti Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım teknik direktör konusu için... Ardından katıldığı bir panelde bu süre ‘15 güne’ çıktı!.. Basın teknik adam konusunda sürekli isimler yazıyor, ‘yalanlamalarıyla’ ünlü Fenerbahçe’den ‘çıt’ çıkmıyordu!.. Hatta İspanyol gazeteciler Luis Aragones’in Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olduğu konusunda çok emin konuşuyorlardı...
OYSA kulislerde konuşulan, bunun tam tersi yönündeydi... Fatih Terim’in Fenerbahçe’de büyük başarılar kazanacağına inanan Başbakan Erdoğan’ın Aziz Yıldırım’ı ikna etmeye çalıştığı haberleri bizlere ulaşmıştı... Ancak bir sorun vardı. Terim ile Yıldırım’ın arası ‘limoni’ydi... Başbakan Erdoğan’ın bu sorunu ‘hatipliğiyle’ çözdüğü yine bize ulaştı. Artık sorun kalmamıştı... Yıldırım’ın ‘15 gün sonra’ dediği ismin Terim olduğu söyleniyor...
sarıkanarya_41
Gökhan Gönül havaya girdi
SAĞ kanatta sergilediği başarılı performansla alkış toplayan Gökhan Gönül yeni sezona bileniyor. Genç futbolcu kendisini çok iyi hissettiğini dile getirip, “Takımımın başarısı için canla başla çalışacağım” diye görüş bildirdi
22-06-2008, 17:46
sarıkanarya_41
Genç Volkan hiç durmuyor
SERDAR’IN Kocaelispor’a imza atmasının ardından 3. kaleci Volkan Babacan çalışmalarını hızlandırdı. Genç file bekçisi, “Bu benim için büyük şans ve değerlendireceğim” dedi.
22-06-2008, 17:46
sarıkanarya_41
Ali Bilgin söz verdi...
ZİCO döneminde bir türlü istediği fırsatı bulamayan Ali Bilgin yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Genç yıldız, “Brezilyalı bana şans tanımadı ancak çok çalışıp yeni hocanın gözüne gireceğim. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.
29-06-2008, 21:47
sarıkanarya_41
29.06.2008
"Semih Avrupa'nın en iyi jokeri" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, takım arkadaşı Semih Şentürk´ün Avrupa Futbol Şampiyonası´nda (A) Milli Takım´da ortaya koyduğu performansı överek, "Semih Avrupa´nın en iyi jokeri" dedi.
29.6.2008
Sırp futbolcunun FB TV’ye yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonadaki performansını değerlendiren Kezman, takım arkadaşlarının milli takıma önemli katkılar yaptığını ifade etti.
Kaleci Volkan’ın başarılı, ancak şanssız olduğunu kaydeden Kezman, "Aurelio her zamanki gibi istikrarlıydı. Kazım’ın oyununu çok beğendim. Özellikle Almanya maçında sahadaki en iyi isimlerden biriydi. Kendini sürekli geliştiriyor. Onun adına çok seviniyorum. Uğur’un da Almanya karşısında gol atmasına çok sevindim. Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa’nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Oyunu her an değiştirebilecek bir futbolcu. Takımda böyle oyuncuların olması önemli" diye konuştu.
"TÜRKİYE HARİKA BİR SONUÇ ELDE ETTİ, GURUR DUYDUM"
Türkiye’nin şampiyonadaki performansını da değerlendiren Kezman, geçen sezon Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması ve ardından da Türkiye’nin şampiyonada elde ettiği başarının ül***e önemli katkılar sağladığını ifade ederek, şunları söyledi:
"Türkiye’nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki performansı ilginçti. İlk maçlarda iyi oynamadılar ama kazanmayı başardılar. Yarı finalde Almanya karşısında ise harika oynadılar. Bu kez kazanmayı hak ettiler ama kaybettiler. Ama sonuç olarak Türkiye harika bir sonuç elde etti. Gerçekten gurur duydum. Türk futbolunun Avrupa’da böyle temsil edilmesi hepimiz için çok önemli. Artık insanların Türk futbolu hakkındaki düşünceleri değişiyor. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalması ve ardından Türkiye’nin elde ettiği bu başarı, Türk futboluna ve ül***e önemli katkı sağlıyor."
"TAM OLARAK KENDİMİ YENİLEDİM, YENİ SEZONA HAZIRIM"
Kezman, ailesiyle birlikte geçirdiği tatilde kendisini yenilediğini ve yeni sezona hazır olduğunu bildirdi. Geçten sezon özellikle son 6 ay çok başarılı performans sergilediğini, ikinci yarı attığı 10 golle en çok gol atan futbolculardan birisi olduğunu anlatan Kezman, "Ne kadar çok gol atabileceğimi de gösterdim. Türkiye’de olmaktan çok mutluyum. Özellikle Fenerbahçe taraftarları harika. Onlar hakkında konuşmayı çok seviyorum. Onlardan gördüğüm desteği ve sevgiyi hiç bir yerde yaşamadım. Bu sezonda kaldığım yerden devam etmek ve çok gol atmak istiyorum. Geçen sezon son 6 ay gösterdiğim performansı, bu kez sezon başından itibaren sergilemek istiyorum" şeklinde konuştu.
29-06-2008, 21:47
sarıkanarya_41
"Futbol solumayı hiç bırakmadı" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İspanya Milli Takımı´nın teknik direktörü olarak bu akşam son maçına çıkacak olan ve gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaşan Luis Aragones, ülkesinin basınında övgü dolu sözlerle uğurlandı.
29.6.2008
El Pais gazetesi, "İnatçı, saplantılı, neredeyse hiç oturmuyor, son noktayı koymak hoşuna gidiyor. Futbol tutkusu asla inkar edilemez" diye tanımladığı Aragones için "Luis asla futbolcu olmayı bırakmadı. Onun için teknik direktörlük yapmak, futbolcu olarak ömrünü devam ettirmekte en iyi yoldan başka bir şey değildi" yorumunda bulundu. 1974 yılında Atletico Madrid ile teknik direktörlüğe başlayan Aragones’in ilk defa İspanya dışına çıkarak Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapacağı hatırlatılarak, "Seyahatlar, oteller, uçaklar asla Luis’i yormuyor. Mutlu olması için eşofmanını giysin yeter" denildi.
Luis için her şeyin futbol demek olduğunu yazan El Pais, İspanyol teknik adamın sürekli olarak eski arkadaşları ile birlikte çalıştığını, ancak karar aşamasında kendi bildiğini yaptığını kaydetti. "Onu ürküten bir rakip yok. Romario’ya da Raul’a karşı da durmayı başardı" diye anlatılan Luis’in aynı zamanda çok iyi bir motivasyoncu olduğu vurgulandı.
Marca gazetesinde yer alan bir köşe yazısında da Luis için "efsane" denilirken, "2006 Ekiminde Dünya Kupası’nda çeyrek finalde Fransa’ya elendikten sonra İspanyol basınında Luis istifadan başka başlık yoktu. Bereket versin ki, istifa etmedi, ama dahası da oldu. Bunların üzerine bir de İspanya’nın kaptanı, bir numarası Raul’u milli takımdan atarak, herkesi karşısına aldı. Ama şimdi Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İspanya’nın nasıl oynadığını, özellikle yarı finalde Rusya’ya karşı neler yaptığını görünce hepimizin Luis’e özür dilemeye başlamamız gerekiyor" ifadeleri kullanıldı.
29-06-2008, 21:48
sarıkanarya_41
Muradına erdi! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´nin yeni transferi Burak Yılmaz, sarı-lacivertli takımda forma giyecek olması nedeniyle mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.
29.6.2008
Burak, imza töreni sonrası FB TV’de katıldığı canlı yayında, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp tarafından istenmenin çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden Burak, "İstenmek güzel bir şey ama Fenerbahçe tarafından istenmek çok farklı bir duygu. Bekleme süresi biraz zor oldu. Ama şimdi mutluluğu yaşadığım için sevinçliyim" diye konuştu.
Fenerbahçe’nin son yıllarda çok başarılı sonuçlar aldığını ifade eden Burak, "Fenerbahçe’nin elde ettiği zaferlerden ve başarılardan sonra herkesin gönlünde bu başarılarda katkı sahibi olmak ve buraya gelmek yatar. Fenerbahçe tarafından istendiğinde çok ayrı bir duygu oluyor. Bunu anlatmak zor, yaşamak gerekiyor" dedi. Burak, Fenerbahçe’nin çok büyük bir camia olduğunu, bu takımın futbolcusu olarak hayatında çok şeyin değişeceğini dile getirerek, "Daha değişmiş bir Burak olarak her şeye hazırım" dedi. Ailesinin de bu transfere sevindiğini vurgulayan Burak, "Onlar da benim gibi sabırsızdı ve heyecanlıydı. Şu anda onlar da en az benim kadar mutlular" diye konuştu.
Sarı-lacivertli kulübün başına yeni bir teknik direktörün geleceğinin hatırlatılması ve bunun kendisi için avantaj olup olmadığının sorulması üzerine Burak, "Yeni hoca gelmesi benim için avantaj gibi gözüküyor ama bu herkes için geçerli. Gelen hoca hiçbirimizi tanımıyor" dedi. Burak, Fenerbahçe’nin çok kaliteli futbolculara sahip olduğunu da belirterek, "Onlarla beraber oynamak benim performansımı da etkileyecek. Hepsi birbirinden kaliteli oyuncular. Çok yetenekli futbolcularla oynamak hem beni geliştirecek ve performansımı artıracaktır" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın ambians olarak futbolcuların çok etkilendiği bir stat olduğunu ifade eden Burak, "Sahaya çıkarken futbolcunun çekinerek çıktığı bir atmosfer. Fenerbahçe taraftarı her zaman stadı dolduran, futbolcusuna her zaman destek olan bir taraftar. Onlara her zaman layık olmak için elimden geleni yapacağım. Hiç kimseyi mahcup etmeyeceğimi düşünüyorum. Çok mutluyum ve gururluyum" diyerek sözlerini tamamladı.
29-06-2008, 21:48
sarıkanarya_41
Fener eksik başladı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeni sezon çalışmalarına bugün yaptığı antrenmanla başlayan Fenerbahçe, sakat ve izinli oyuncuları nedeniyle 15 kişiyle çalıştı.
29.6.2008
Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Samandıra’daki tesislerde antrenör Önder Özen yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir buçuk saat süren yeni sezonun ilk çalışmasına 15 futbolcu katıldı.
Takım halinde koşuyla başlayan çalışmada futbolcular, bir süre esneme hareketleri yaptıktan sonra 5’erli gruplar halinde koşu yaparak idmanı tamamladı. Havanın sıcak olması nedeniyle futbolcular çalışmanın son bölümünde tişörtlerini çıkararak koşarken, antrenman sonunda da bol miktarda su tüketerek serinlemeye çalıştılar. Antrenmanda yer almayan Roberto Carlos ve Edu’nun yarın veya önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Milli futbolcuların da kendilerine verilen izinden sonra takıma katılacakları ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin ilk antrenmanında Alex, Maldonado, Kezman, Deivid, Vederson, Selçuk, Deniz, Ali, Önder, Yasin, İlhan, Can, Gürhan ile kaleciler Volkan Babacan ve Mert yer aldı. Bu arada, ön sözleşme imzalanan teknik direktör Aragones göreve başlayana kadar, geçen sezonun teknik heyetinden kalan Özen’in takımı çalıştıracağı bildirildi. ALEX ÇALIŞMAYI TAMAMLAYAMADI
Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza ilk gün temposuna ayak uyduramadı. Antrenmanın yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bölümünde yer alan takım kaptanı, uzun mesafeli koşu yaptığı gruptan koparak bir süre hafif tempo koştu ve antrenör Özen’in bilgisi dahilinde tesislere girdi. Kaleciler Volkan ve Mert ile Maldonado da çalışmanın son bölümlerine doğru düşük tempoda koştu. GÖKHAN GÖNÜL KONTROL İÇİN ALMANYA’YA GİTTİ
Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası kadrosundan da çıkarılarak tedavisine başlanan Gökhan Gönül’ün, kontrolü için Almanya’ya gittiği bildirildi. Sarı-lacivertli oyuncunun milli takım kampındayken çekilen MR’ında sağ ayak ikinci tarak kemiğinde ödem tespit edilmişti. KEMAL KATILMADI
Sarı-lacivertli ekibin sezon başı sağlık muayenelerine de katılmayan Kemal Aslan ilk antrenmanda da yer almadı. Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Kemal’in nerede olduğu yöndeki soruya, "Şu anki kadromuz bu" yanıtını verirken, bu durum son 6 sezondur sarı-lacivertli ekibin kadrosunda yer alan Kemal’in takımdan gideceği yönünde değerlendirildi. HER GÜN ÇİFT ANTRENMANSarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampına kadar her gün yapacağı çift antrenmanlarla sürdürecek. Sabah antrenmanlarının basın mensuplarına açık tutulacağı, akşam çalışmalarının ise basına kapalı yapılacağı bildirildi. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.
29-06-2008, 21:49
sarıkanarya_41
Aman Guiza atmasın da! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe camiası yeni teknik direktörleri Aragones için bu gece İspanya'yı tutacak ama Güiza'nın gol atması pek hayırlı olmayacak.
29.6.2008
Tartışmaları bitirir
Tüm dünya bu akşam oynanacak ve Avrupa’nın en büyüğünü belirleyecek İspanya-Almanya finaline kilitlenirken, Fenerbahçeliler dev maçı farklı bir gözle izleyecek. Sarı-Lacivertli taraftarlar, yeni teknik direktörleri Aragones’in takımın başına ‘Avrupa Şampiyonu’ unvanıyla gelmesi için Boğalar’ı destekleyecek. İspanya, Almanya’yı da devirip, namağlup Avrupa Şampiyonluğu’nu ilan ederse, Aragones tartışmaları da büyük ihtimalle sona erecek. Devler listeye aldı
Fenerbahçe'nin daha önce hem kulübüyle hem de kendisiyle anlaştığı Güiza da büyük olasılıkla bu gece İspanya formasıyla sahada olacak. Ancak Güiza gollerine devam ederse, Fenerbahçe’yi sıkıntıya sokacak. Şu ana kadarki performansıyla Barcelona ve Premier Lig takımlarının transfer listesine girmeyi başaran golcü oyuncu, finalde de üstün performans gösterirse, Türkiye’ye gelişi zorlaşacak. Fenerbahçe henüz Mallorca kulübüne Güiza için bir ödeme yapmamıştı.
29-06-2008, 21:49
sarıkanarya_41
Fener kapıları açıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sezona büyük hedeflerle giren Fenerbahçe, Samandıra'nın kapılarını bugün açıyor.
29.6.2008
Çalışmalar eksik kadroyla başlarken, dönüşlerini erteleyen yabancıları ceza bekliyor. Milli oyuncular izinli
Şampiyonluğu geçtiğimiz sezon Galatasaray’a kaptıran ve bu yıl daha iddialı bir takımla lige girmeyi amaçlayan Fenerbahçe, hazırlıklarına bugün başlayacak. Saat 10.00’da start alacak yeni sezon çalışmaları Antrenör Önder Özen yönetiminde yapılacak. Bir hafta izinli olan milli oyuncular ile birlikte ülkelerinden dönmeyen yabancılar da çalışmada yer almayacak. İlk antrenmanın basına açık olacağı duyurulurken, ileriki günlerin programı da bugün açıklanacak. Yabancılara ceza kapıda
Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones’in yokluğunu fırsat bilerek dönüşlerini geciktiren ve sağlık kontrollerinin de bir gün aksamasına yol açan Alex, Lugano, Edu, Carlos ve Kezman’a ceza verilebileceği belirtildi. Öte yandan Serdar Kulbilge’nin ayrılmasının ardından takıma kaleci takviyesi yapıp yapmama kararını da Aragones’in vereceği, deneyimli çalıştırıcının, Volkan Demirel, Volkan Babacan ve PAF kalecisi Mert’i yeterli bulmaması durumunda transfer yapılacağı öğrenildi.
29-06-2008, 21:50
sarıkanarya_41
'antu'da Aragones oylaması Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe taraftar sitesi 'antu.com'da devam eden anket, taraftarların yeni teknik direktörleri Aragones konusunda hâlâ kararsız olduklarını ortaya çıkardı.
29.6.2008
Fenerbahçe taraftar sitesi ‘antu.com’da devam eden ve 14 bin 330 oyun kullanıldığı anket, taraftarların yeni teknik direktörleri Aragones konusunda hâlâ kararsız olduklarını ortaya çıkardı. ‘İspanyol hocanın göreve getirilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna, yüzde 42.38, ‘İstemiyordum ama yönetimin kararına saygılıyım, destekleyeceğim’ yanıtı gelirken, ‘getirilmesini desteklemiyorum’ diyenlerin oranı da yüzde 40.11 oldu. Aragones ise dün yaptığı açıklamada, “Gidiyorum çünkü kalmam için hiçbir şey yapılmadı” dedi.
29-06-2008, 21:51
sarıkanarya_41
Sırada kule var
GÜİZA’nın transferi gerçekleşmezse, 2 metrelik Crouch ve 1.93’lük Carew ikilisinden birisi Fenerli olacak...
29-06-2008, 21:52
sarıkanarya_41
Güiza transferi riskte mi?
sarıkanarya_41
Kezman kararsız!
Fenerbahçe’nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, Ukrayna temsilcisi Shaktar Donetsk’e gidip gitmemek arasında kararsız. Shaktar’ın sarı-lacivertli kulübe golcü futbolcu için 6 milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti. Kezman’ın yedek kalacağını düşündüğü için karamsar olduğu belirtildi.
sarıkanarya_41
Top başı yapılıyor
F.bahçe, 2008-2009 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün başlayacak. Sarı-lacivertliler, ilk çalışmasını Samandıra’daki tesislerinde saat 10.00’dan itibaren gerçekleştirecek. Sarı-lacivertli ekibin ilk çalışmasının basına açık gerçekleştirileceği, daha sonraki antrenman programlarının da yarın belli olacağı ifade edildi.
29-06-2008, 21:53
sarıkanarya_41
Kontrolde kimse yok!
FENERBAHÇE’DE dün Acıbadem Hastanesi’nde yapılması gereken sağlık kontrollerine, hiç bir futbolcu gelmeyince taramalar yapılamadı. Bunun üzerine Fenerbahçe yönetiminin, sağlık kontrollerini pazartesi yaptırmak için karar aldığı bildirildi. Önceki gün yapılan sağlık kontrollerine ise 8 futbolcu katılmıştı.
sarıkanarya_41
Taraftar çark etti!
FENERBAHÇE taraftarı, önceden takımın başında görmek istemedikleri Aragones konusunda yönetime saygı duyuyor. antu.com’da yapılan ankete oy verenlerin yüzde 63’ü Aragones’i destekliyor. Daha önce aynı sitede yapılan ankette Aragones için yüzde 75 ‘hayır’ oyu kullanılmıştı.
sarıkanarya_41
Dominant Aragones!
DİSİPLİNSİZ davranışlara kesinlikle taviz vermemesiyle tanınan Fener’in yeni hocası Aragones’in daha gelmeden uyarılara başladığı iddia edildi. İspanyol çalıştırıcının, takımda sık sık sakatlık yaşandığı için sağlık ekibinin dikkatinin çekilmesini istediği, yönetimin de Aragones’in bir dediğini iki etmediği öğrenildi.
29-06-2008, 21:54
sarıkanarya_41
Euro 2008’de Fener şov!..
FENERBAHÇE, Euro 2008’deki son şovuna çıkıyor. Sarı-lacivertli takımın yeni çalıştırıcısı Aragones ve transferine bitti gözüyle bakılan Güizalı İspanya Milli Takımı, Avusturya’da Almanya ile kupa için kapışacak. Bilindiği gibi Almanya’nın hocası Löw de daha önce sarı-lacivertli takımı çalıştırmıştı...
29-06-2008, 21:55
sarıkanarya_41
Yeniden Nihat
Daha önce de girişimlerde bulunulan golcü için İspanyollara bu kez; Edu + 5 milyon Euro teklif edileceği iddia edildi. Ancak Fener yalanladı!..
F.bahçe, Nihat’a formayı giydirmek için tekrar atağa geçti. Daha önce milli futbolcu için Villarreal’e 16 milyon Euro teklif edilmiş, ancak anlaşma sağlanamamıştı. Fener’in Villarreal’in listesinde bulunan Edu’nun yanı sıra 5 milyon Euoru’luk bir teklifle La Liga ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi. Edu, geçen sene G.Saray’la yapılan maçtan önce ‘Fark atarız” açıklamalarında bulunmuş, daha sonra bu açıklamaları yüzünden kendisine 5 bin dolar ceza kesilmişti. Edu da, “Ben bu parayı ödemem” diye rest çekmiş ve ipler gerilmişti. Ancak Fener takas iddiasını yalanladı! Adeta “Alırsak parasıyla alırız!” dedi.
sarıkanarya_41
‘Hedefimiz hep zirve’
Fenerli kaleci Volkan, takımın başarıya doymayacağını söyledi‘
EURO 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı final oynayan Türkiye Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Fenerbahçeli oyuncular Volkan Demirel ve Semih Şentürk, EURO 2008’in unutulmaz hatıralarla birlikte geride kaldığını, 1 hafta tatil yaptıktan sonra Fenerbahçe için yeniden futbola konsantre olacaklarını söylediler. Volkan, “Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz” derken, Semih Şentürk ise, “Fenerbahçe’nin hedefleri her zaman için aynıdır. Bu da en üst seviyede başarıdır. Bunun için ter akıtacağız” dedi.
sarıkanarya_41
Dida için geri sayım
FENERBAHÇE’NİN, Kezman ya da Appiah’ın Avrupa’dan bir kulübe satılmasından sonra kale için Milan’dan ayrılması kesinleşen Dida’yla görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Daha önce Serdar Kulbilge ile yolları ayıran yönetimin Brezilyalı kaleciyi alarak kalede sorun yaşamak istemediği belirtildi.
29-06-2008, 21:56
sarıkanarya_41
Önce imzaya sonra askere
Emre Belözoğlu, salı günü resmi sözleşmeye imza atıyor. Askerlik görevini yapacağı için Fenerbahçe’nin sezon öncesi hazırlık kampında yer alamayacak olan Emre, askerlik dönüşü sarı-laciverli takıma katılacak. Emre için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tören düzenlenecek.
sarıkanarya_41
Aurelio için kapışma!..
F.BAHÇE’NİN Aurelio belirsizliği hala sürüyor. Futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu’nun, “Aurelio Avrupa’da bir kulübe gitmesi halinde sözleşmesi geçersiz sayılır” sözlerine futbol hukukçuları da “istediği kulübe gidebilir” diyerek destek çıktı. Hatta Aurelio’nun Brezilya’dan Fener’e dönmeyeceği de idda edildi.
sarıkanarya_41
Kerim Zengin durmuyor!..
FENERBAHÇE’NİN geçen sene İstanbul BŞB’ye kiraladığı Kerim Zengin’in antrenmanlara başlamadan önce özel olarak çalıştığı belirtildi. Genç futbolcu, “Geçen sene benim için bir tecrübe oldu. Çok çalışıp takımda vazgeçilmez bir futbolcu olmak için elimden geleni yapacağım” dedi
29-06-2008, 21:57
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aragones Alex'i sevmez mi?
Oynattığı her takımda, santrfor arkasında gezen süratli, araya giren adamlar kullandı. F.Bahçe'de bunu Alex'le yapacak. Ama o zaman....
Real Madrid'in dibinde olmak, A takımının ucuna kadar gelmek ama bir türlü A takımı forması giyemeden, sürekli başka İspanyol takımlarına kiralanmak, en fazla Real Madrid'in rezerv takımı olan Real Madrid Castilla takımının formasını, o da İspanya 2. Ligi'nde giyebilmek... Benim daha doğmadığım yıllarda La Liga'da Real Betis forması ile 33 gol atabilme Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
başarısı. Mükemmel bir frikik ustası, dolayısı ile 'Büyük Ayak' anlamına gelen 'Zapatones' lakabını alma başarısı. İşte böyle bir futbol yaşantısı oldu Aragones'in koçluk yaşamının başladığı Atletico Madrid'de. 1974 yılında ise hemen değişiverdi lakabı. Artık ona "Hortaleza'dan gelen akıllı adam" diyorlardı. İspanya Milli Takımı'nın başına gelene kadar 8 ayrı İspanyol takımı çalıştırdı. Dikkatimi çeken en önemli nokta, 12 defa göreve geldiği bu takımlarda, 12 görevinin 8'inin 1 yılın sonunda bitmesi idi. Yani uzun soluklu olmuyor ya da olamıyordu görevi. Hele ki Reyes'i motive etmek için bir antrenmanda onu Henry ile karşılaştırmak adına Henry için söylediği ırkçı sözler tam anlamı ile bir fiyasko idi. Ki UEFA hem ağır bir para cezası verdi hem de tekrarlanması durumunda İspanya'ya ciddi yaptırımlar uygulayacağı tehdidini yaptı. Her ne kadar Aragones ırkçı olmadığını söylese ve bunu Eto'o, Engonga da teyit etse de, bu Aragones'in siciline hoş olmayan bir olay olarak eklendi. Peki nasıl bir teknik adam Aragones?
29-06-2008, 21:57
sarıkanarya_41
John Carew ağır basıyor
Aragones'in uzun santrfor istemesi şansını güçlendirdi.
Güiza belirsizliğinin devam ettiği Fenerbahçe'de uzun boylu santrfor arayışları da dört koldan sürüyor. Listedeki isimler ise Valencia'da top koşturan 1.86 boyundaki İspanyol boğası Fernando Morientes, aynı takımdan 2.02'lik Sırp kule Nikola Zigiç ile Aston Villa'da oynayan 1.94 boyundaki viking John Carew. Bu oyuncular arasında en şanslı olanı ise Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Carew.
SON İDDİA DJBRİL CİSSE
Semih'e hayran kalan Aragones'in, bu futbolcunun yanına uzun boylu santrfor istemesi, Zigiç ve Carew'i öne çıkardı. Bonservisi daha hesaplı olduğu için Carew ağır basıyor. Morientes seçeneği ise Güiza'nın olmaması halinde elde tutuluyor. Bu arada football365.fr isimli site, Fenerbahçe'nin Marsilya'lı golcü Djbril Cisse ile ilgilendiğini yazdı.
29-06-2008, 21:58
sarıkanarya_41
Var mısın yok musun?
Güiza: Daha kararımı vermedim. F.Bahçe: 4 Temmuz'da imzalıyor. İspanyol basını: Peşinde devler var; aklı karışık.
F.Bahçe'nin ön sözleşme yaptığı La Liga'nın gol kralı Dani Güiza'nın durumu kafa karıştırıyor. İspanya Milli Takımı ile Viyana'da bulunan futbolcu, Fotomaç'a önceki gün yaptığı açıklamada, kararını 1 hafta içinde vereceğini söylemişti. Sarı-lacivertli kulüpten sızan bilgilere göre ise Güiza'da sorun yok. Güiza'nın, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.4 Temmuz'da yeni hoca Aragones ile birlikte İstanbul'a geleceği ve 4 yıllığına Fener'e imza atacağı belirtiliyor.
EN CİDDİSİ BARCELONA İspanyol basını ise olaya temkinli yaklaşıyor. AS gazetesinde yer alan haberde Fenerbahçe'nin Güiza ile anlaştığı ancak kulübü Mallorca'ya futbolcunun bonservisi konusunda halen bir ödeme yapmadığı belirtildi. Gazetenin haberinde, Güiza'nın EURO 2008'deki golleri sonrası taliplerinin arttığı da vurgulandı. Bu takımların başında Barcelona bulunuyor. Manchester City, Tottenham ve Roma da Güiza için girişim başlattı.
29-06-2008, 21:58
sarıkanarya_41
Kerim'e yine yol göründü
Önümüzdeki hafta göreve başı yapması beklenen Aragones, daha gelmeden kolları sıvadı! İspanyol hocanın, daha önce kasetlerden izlediği Karşıyaka'da kiralık oynayan Olcan ile İstanbul Belediye'de başarılı bir kiralık sezon geçiren Kerim Zengin'i, 6 Temmuz tarihinde başlayacak. Avusturya kampına götürmeyeceği öğrenildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-06-2008, 21:59
sarıkanarya_41
Şafakta nikâh var!
EURO 2008 finalinde İspanya forması ile bugün Almanya'ya karşı oyanayacak olan Güiza, kupayı kazanmaları halinde aynı gecenin sabahında kız arkadaşı ve menajeri Nuria Bermudez ile nikâh kıyacak. İtalyan Controcampo adlı internet sitesi haberi, "Gece Kupa, Şafakta Nikah" başlığıyla verdi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Aragones kızgın
"Gidiyorum çünkü kalmam için bir şey yapmadılar, bana hiçbir şey söylemediler. Artık geri adım yok".
TOPLANTI DÜZENLEDİ FENERBAHÇE'nin ön sözleşme imzaladığını açıkladığı İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones, "Gidiyorum, çünkü kalmam için bir şey yapmadılar" diyerek, İspanyol Futbol Federasyonu'na sitemde bulundu. Aragones, Almanya ile oynayacakları final maçı öncesinde düzenlenen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
basın toplantısında sert ifadeler kullandı.
SON MAÇINA ÇIKIYOR AVRUPA Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandıklarında, 'kimsenin kendisine bir şey söylemediğinden' yakınan Aragones, "Ben de gitmeye karar verdim. Artık geri adım atmak yok. Gitmek istediğimin başkaları tarafından kullanılmasını istemiyorum. İspanya Milli Takımı'ndaki görevim yarın (bugün) bitiyor" dedi.
sarıkanarya_41
Aurelio'ya servet!
Milli maçlar sonrası tatile giden Mehmet Aurelio'yu Real Betis takibe aldı. İspanyol ekibinin, F.Bahçe'nin sözleşmesini opsiyon hakkını kullanarak uzattığı oyuncuya, yıllık 2.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Milli futbolcu; Villarreal, Deportivo ve Valencia kulüplerince de takip altında. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-06-2008, 22:00
sarıkanarya_41
Hedefteki isim Kezman
APPİAH'TAN boşalan yabancı kontenjanı, transferi gerçekleşmesi halinde Dani Güiza için kullanılacak. Forvetteki "kule" operasyonu için ise en büyük aday Mateja Kezman. Sırp oyuncu sağlık kontrollerine gelmedi. Bu durum, "Kendisine kulüp arıyor" dedikodularına neden oldu.
29-06-2008, 22:00
sarıkanarya_41
Semih'e takip!
MİLLİ Takım'la birlikte EURO 2008'de harikalar yaratan Semih Şentürk ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Arsenal'in hocası Arsene Wenger'in takibe aldığı belirtilen milli oyuncu için Fiorentina'nın Fenerbahçe'ye 5 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-06-2008, 22:01
sarıkanarya_41
Yepyeni Deniz
GEÇEN sezonu sakatlıkla boğuşarak geçiren Deniz Barış, tamamen iyileştiğini, bundan sonra kendine daha çok dikkat edeceğini söyledi. Boşa geçen bir sezonuna çok acıdığını söyleyen Deniz, "Artık kendimi çocuklarıma ve Fenerbahçe'ye adadım" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Emre 1 ay sonra
SARI- lacivertlilerin ilk transferi olan Emre Belözoğlu'nun, resmi imzayı askerliği sonrası atacağı bildirildi. Resmi siteden yapılan açıklamada, "Vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılmayacak olan Emre için 22 Temmuz 2008'de imza töreni düzenlenecek" ifadelerine yer verildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Kemal Aslan gidici
SARI-lacivertli ekipte sağlık kontrollerine çıkmayan Kemal Aslan'ın takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi. Bursaspor'la görüşen deneyimli oyuncuyu, eski kulübü Gaziantepspor da istiyor. Uzun yıllar top koşturduğu Fenerbahçe'de bir türlü istikrar yakalayamayan Kemal, artık ayrılma vaktinin geldiği görüşünde. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-06-2008, 22:02
sarıkanarya_41
Gurbette üç maç
6TEMMUZ'da yeni sezon hazırlıkları için 15 günlüğüne Avusturya'ya gidecek olan Fenerbahçe, burada üç hazırlık maçı yapacak. Maçların ikisinin ikinci lig ekipleriyle, son karşılaşmanın ise üst seviyede bir takımla oynanacağı belirtildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.