multibox noldu üstad
Printable View
multibox noldu üstad
multiboxu araştırdım,yeni çıkan yazılımlar uymuyor.farklı data yazıılmını bulma şansımız olursa ekleriz inşallah.ne kadar zaman alır bilmem...
bu yeni cıkan yazılım 5000xplus a uyuyormu ugraştım bir türlü yükleme yapmadı.
baglantıyı dogru yapıyorum ama yükleme pogramın dan yükleme yap mıyor yoksa bilgisayar da mı bir poroplem olabilirmi.
dosyayı gönderdiğin zaman, yükleme loaderinde ne yazıyor???
arkadaşım rs232 kablosuna bak bakalım pc kasasının arkasından çıkmış olabilir bide port ayarlarına bak ondanda yapabilir en son hitimal uydu alıcının içindeki kabloları tam bağlayamamışındır vallah başka ihtimal haklıma gelmiyo
mokur ustam bu arada w3 paylaşımda filmbox kanalları açılmıyo galiba paylaşımdan gitti
günaydın.
w3 serveri yerli olmadığı için,ne zaman ne geleceği belli olmuyor.daha güzel bişeylerde gelebilir...
HDMI TWİN 2. board W3 test yazılımı.
cok güzel sunum olmus
arkadaşlar w3 paylaşımda bis paketi 11681 frekansındaki (anımaux vs ) gibi kanalar paylaşıma gelmiştir
Güncel yazılımlar için teşekkürler
w3 e animaux ve escales kanalı gelince daha iyi oldu.türkçe dil seçeniği olması çok iyi...
w3 te paylaşım yok
W3 paylaşımı açılmıtır. serverdeki sorunlar çözülmüş gibi görünüyor,kanallar takılmadan izlenebiliyor.
iyi seyirler...
w3 data kapalımı arkadaşlar
evet kapalı arkadaşların dediğine göre bi daha gelmicekmiş 53 dereceye dönmekte yarar var ben demiyorum yani başka ustalar dedi
mokur usta gerekli açıklamayı yapar inşallah
tüm arkadaşların gözü aydın olsun w3 paylaşım 18 40 itibariyle gelmiştir ii seyirlerrr
nova paketi fransız paket ve polsat paketi şuan açık değil ama 10815 v 27500 red hot 1 2 3 4 açık
fransız kanalları gelmneye başladı nova ve polsat paketi halen kapalı
ellerine saglık çok güzel çalışıyor
ustam linkler çalışmıyor
forumun genelinde bir problem var. umarız düzelir kısa zamanda...
arkadaşlar 53e yazılımını yükledim fakat çok donmalar var hiç seyretmesem daha iyi 11094-44950 frekans seviyesi 54 falan önceden bu seviyeyle gayet iyi seyrediyordum fakat şimdi çok donmalar var sorun genel mi yoksa sinyalde mi bir sorun var
arkadaşım sinyal seviyesini ne kadar yukarı çekersen donmalar azalıyor 60 dan yukarı olursa donma olmuyor
ben çok uğraştım
.
peki 53-54 te açıyor saat 16-19:30 arası dün yayınlar yoktu gelse bile donmalar oluyordu sizde de durum aynı mı yoksa sorun bendemi.teşekkürler
sizin anlattıklarınızı okudukça şaşırıyorum arkadaşlar dün baff 6000 fta twin cihaza turuman 1.3.11 via yeni yazılım attım cihaz twin özelliği gitti ve truman yazılımına döndü daha sonra tuncay yıldırım arkadaşın formda bulunan baff 4000 yükleme yazılım yükleme programını kullanarak 01.06.2010 twin yazılımını attım cihaz eskisi gibi oldu ve hem kanal geçişleri hızlandı hemde şifre açması daha seri oldu yani twin yazımı atarken taplin isimli loadıra gerek olmadı selamlar herkese kolay gelsin
paylaşımda 53 derece devam ediniz.kanallar düzelecektir...
53 derecede novalar açıkmı selim usta
novalar geldi 53 e. donmalar azami ye inecekmiş. novaspeort1 ve jsc spor larda akşam maçları izleyiniz...
tşkler bilgi için selim usta
arkadaşlar şu an 53 te yayın varmı yoksa bendemi sorun var
bu kadar ugraşmaktansa ve ne olacagı meçhul yasal kart al tak daha iyi
arkadaşlar merhaba uydum yumatu ıq twin 2 board yazılımını yükledim ama paylaşım bir türlü alamıyorum şuan 53 derecede hangi frekanstan data yayını veriyor onun sinyal seviyesini yükselteyim 11094-44950 frekansında sınyal seviyesi 65 kalite 54 ama zannedersem artık buradan data sinyali gelmiyor yoksa uydumun kanalları açardı lütfen bana yardım edin
data frekansı 10974 v 8150 dir burdan data verilmektedir bubub sinyali 55 _60 arası olunca paylaşım geliyor
arkadaşlar 7 dereceden paylaşım alan varmı bu 53 derece 4-5 günden beri yokta
arkadaşlar cumartesi günü 53 den gidip gelmeler yapıyorrdu cumartesi den beri yayınlar yok yeni yazılım mı çıkıyor ne oluyor bilgisi olan var mı???
paylaşım şuan yok haberiniz ola w7 e gelicek herhalde şimdi moda orasıymış selamlar
53 derece,tekrar açılmıştır...
53 dereceyi bilmiyorum ama 7 derecede redbox da yayınlar dün vardı bugün yok
bilgi için teşekkürler
selim abi hangi paketler açık 53 te
7 derece ok şuan geldi
benim en son 7e derecedeyken gitmişlerdi şuan bende 53 derecedeyim ve novalar devam etmektedir
mokur33.ustam benim cihaz digibox5400 3-4 gündür bende yayınlar yok 53.dereceden alıyordum sinyal%90 kalite %60 ne yapmam lazım yeni bir yazılımmı lazım yoksa tata frakansımı değişti. şimdiden teşekkürler vereceğin cevap için:praying:
w3 bu gün ,tamamen bitmiştir. uefa maçları için tek çare 53 derecede bekleyip, server arızasının düzelmesini beklemenizdir.w3 paylaşımına güvenipte jsc ler için bu uyduda kalmaınız.
53 dercye yöneliniz ve oradan paylaşım alınız.
iyiseyirler...
arkadaşlar 53 derece gösteriyormu şuan
53 derece gösteriyor şuan gayet iyi hafif donma var
53 derece paylaşım yok ooooooooooooooo kaynak baff tan bundan sonra yok
data falan aramayın 53 derece patladı yayınlar bir daha gelmemek üzere gitti hiç uğraşmayın bedava devri kapanıyor bundan böyle bir dönemdi bitti bay bay değin selamlar