01,30 itibari ile polsatlar novalar dahil hotbırd full açıldı.yanlız hotbırde bakma şansım var diğer uydularım yok.
Printable View
01,30 itibari ile polsatlar novalar dahil hotbırd full açıldı.yanlız hotbırde bakma şansım var diğer uydularım yok.
iyi seyirler abi
dün akşam yazdıklarım doğruidi bugün aparatı iş yerine getirdi baktım sadece 13 deki belgeseller acık ama donmalar var idi.diğerleri kapalı idi 16 /19da kapalı idi .akşam saat 8 de geldim taktım aynı dün yazdığım gibi ful.
Günaydın arkadaşlar w3 yazılımları için bir gözlemimi paylaşmak istiyorum iki üç aydır ortada dolaşan iki tip server yazılımlarıdır. Ya 3.25 dediğimiz veya 3.28 dediğimiz eğer değişik kodla çıkmazsa bütün çıkan yazılımlar bunların türevleri.
Aralarında ki farkı yazacak olursak
3.25
Bu yazılımda polsatlar açık novalarda donmalar en az astrada hd kanalları daha az açıyor gençler için +18 lerde sadece 11411 frekansı ve 11727 de bir kaç tanesi açık
3.28
Bu yazılımda novalarda donmalar çok fazla astra için ideal yazılım +18 açısından 3.25 ten daha fazla kanal açıyor 11200-11411-11727 frekansındakiler astrada açtığı hd kanal sayısı fazla polsat olarak sadece 11488 frekansını açtığını gördüm başka denemem olmadı
Benim gözlemlerim bunlar arkadaşlar bu dediğim iki yazılımın ister en son tarihlilirini yükleyin ister 2010 nun 12 ayındakini yükleyin sonuç aynı. Yanılıyorsam bu konudu bilgili arkadaşlar düzeltebilirler hepinizi iyi seyirler.
unlu51 arkadasım bence gayet yerınde bır tespıt.mesela bende su an 483 permalınktekı yazılım var 3 28 aynı kanalları acıyor.hıcbır farkı yok.sanırım dedıgın gıbı cıkan yazılımlar neredeyse bırbırının aynısı.
arkadaşlarsabah saat 11 kadar y6 acık idi sonra kesildi tahminim akşam saat 6 gibi gelir dünde aynı idi bu kesintiler nereden kaynaklanıyor bilgisi olan varmı.
yeni yazılım verilmiş w3 data için
tek diyeceğim thor data güzel iyi seyirler
çok güzl hayırlı olsun
sur yazılımla sky larda gelmiştir iyi seyirler
thor ve w3 data data nova animaux polsat cyrf 18+ sky::rockon: :jsc
+18 jsc nilesat%85
iyi seyirler.......
eline sağlık usta...
w3 datada skylarda donma var mı
kardeş 3/29 yazılm hatadiyor neden .diğeri italyanları acıyor donmalı belgeseller ne13de ne19 derecelerde yok bilgilerinize.
suan w3 data sky li yazilimda paylasim yok ve data isigi(yesil isik)yanmiyor arkadaslar sizdede oylemi
y6 3.30 yazılımı ve y6-y3
bu yazılım italya ve cezireleri açıyor arkadaşlar.
Arkadaşlar Yazılımı denedim dün akşam denedim gece saat 11.30 gibi data gitti o zamana kadar gözlemlediğim hotbird de sadece elcezire sporlar ve sky ler açıktı ama çok donmalı idi astra hiç yoktu sonra data gitti yeşil ışık yanmaz oldu şuan durum nedir acaba?
sende sağol toprağım
arkadaslar sımdı bu 3 30 yazılı ıle jsc ler anımuxlar cywfralar polsatlar +18 ler astrada ıspanyollar ve fransızlar ve nılesat ok mıdır.yanı ok mıdır derken acılabılenlerın hepsı ok mıdır.daha önce acılanların hepsı acıkmıdır.ve extradan sky lar mı gelmıstır.bılgı veren arkadaslara sımdıden tesekkurler.
sadece sky jsc sport
y6 nereden temin edebiliriz
bende şu an baff 600 tvin var
google den bakabilirsiniz
şuan y6 da hiç bi yazılımda paylaşım yok arkadaşlar ne sky yazılımda nede diğer yazılımlarda w3 data ile
Sayın cerazem y6 yanınızda ise birde bu yazılımı denermisiniz ben deneyemedim bunun kodu değişik geldi bana
thor data stabil ve en iyi çalışan data uydusudur
03.15.2011 tarihli yeni yazılım w3 data ve 3.29
thor yazılımı hangısı
thor datada cok donma var ya hemde cok fazla
arkadaslar bu 15 3 2011 yazılımında acılabılenlerın hepsı ok mıdır yoksa 3 30 gıbı yıne bır kısım mı var.aksam 3 25 denedım jscler fılan yoktu.yarım yamalak acılıyordu kanallar.
Arkadaşlar şuan için polsatları açan yazılım hangisi acaba w3 data ile
Saygılar
şu an dragon gold thor data ile çok iyi gidiyor
neler açık hangi uydular
12169 27500 frekannsına novalara nat geo wild eklenmiştir iyi seyirler
show cinema sur w3 data yeni yazılım
arkadaşlar slm. şuan en iyi yazılım hangisi
thor yazılımı iyi abi
3.28 astra ve hd kanallar için iyi novalar çok donmalı ama hd kanal olarak açtıkları daha fazla 3.25 ise novalar donmalı değil ama son durum nedir bilmiyorum. Benim gözlemim 4 gün öncenin idi müslüm baba.
Arkadaşlar sayın ercişsatın vermiş olduğu en son yazılımı deneyen varmı acaba paylaşabilirmisiniz neler açıyor donmalı v.b.
şuanki verdiğim yazılım ile w3 data
anumaux:nod:
nova:nod:
+18:nod:
Sayın müslüm-baba dün sormuştun w3 te hangi yazılım diye akşam 3.28 denedim bayağı düzgün çalıştı novalardaki donma sadece 11938 de biraz vardı eskisi gibi rahatsız edici değildi. astrada bir çok hd kanal çözüyordu ama sabah baktım yeşil ışık yanıyordu çözmüyordu sanırım geçici bir durum. yazılım için teşekkürler
Bazı arkadaşlar y6 nın 21 derecede yayının olup olmadığını soruyorlar elimde bir iki yazılım var bende 21 derece olmadığı için deneyemedim olanlar deneyebilirler ve bilgi verirler umarım soran arkadaşlara faydası olur
yazılım eklendi
arkadaşlar bana y6 lazım satan arkadaşlar varsa bana PM atabilir
slm ustalar vermiş olduğunuz y6 twin yazılımlar redline twin e uyarmı cevabınızı bekliyorum kolay gelsin saygılar...
y6 yazılımı 2011.03.01 ve19 yazılımı
20.03.2011 tarihli yazılım