-
-
-
-
Önce 'defans' dedi
Beşiktaş'a karşı tek ön libero ile mücadele eden teknik direktör Luis Aragones, Denizlispor maçında çift ön libero sahaya sürdü. Selçuk ile birlikte savunmanın önünde Josico ilk 11'de forma giyerken, yabancı kontenjanı nedeniyle Deivid maça yedek başladı.
-
Sırada Kiev var
Carlos, sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını belirtip, "Çarşamba Kiev'i de yenip UEFA'ya kalacağız" dedi.
Kazanmaya alıştık
Fenerbahçe'nin süper bücürü Roberto Carlos, maçtan bir gün önce yaptığı açıklamada, "Denizlispor'la sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. Yenersek, önümüz iyice açılacak" demişti. Carlos, karşılaşma sonrası ise "Zorluk derecesi yüksek bir maçı 3 puanla tamamlayarak yine büyük bir iş başardık. Artık kazanmaya alıştık. Takım olarak çok sevinçliyiz" dedi.
Kolay olmayacak
Sambacı, çarşamba günü Dinamo Kiev'le oynayacakları maç için ise şu yorumu yaptı: "Gördüğünüz gibi her maçımız ayrı bir önem taşıyor. Dinamo Kiev maçı da bu önemli maçlardan biri. Yenen taraf yoluna UEFA Kupası'nda devam edecek. Ben Fenerbahçe'yi o karşılaşmada favori görüyorum. Ancak işimiz kolay değil. Yenip Avrupa maceramıza UEFA'da devam edeceğiz."
-
Cenk: Top çizgiyi geçti
Denizlispor kalecisi Cenk Gönen, Deivid'in sayılmayan golünde topun kale çizgisini geçtiğini söyledi. Yayıncı kuruluşa açıklama yapan tecrübeli kaleci "Ben gol gibi gördüm. Ama hakem vermedi. Emre'nin golünde ise o kadar sert vuracağını beklemiyordum. Çok sert vurdu, uzandım çıkaramadım" diye konuştu.
-
Uğur riske edilmedi
Son haftalardaki istekli futboluyla beğeni toplayan Uğur Boral, dün 18 kişilik kadroda yoktu. Aragones, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev karşılaşmasını düşünerek hafif sakatlığı bulunan başarılı futbolcuyu, lig maçında dinlendirme kararı aldı.
-
Denizli'ye gülmek haram
Denizli, Fenerbahçe karşısında son yıllardaki kötü gidişini dün de sürdürdü. Son 6 karşılaşmada sarı- lacivertli takıma karşı galibiyet elde edemeyen Horozlar sahasında yine gülemedi. Kendi evinde oynamanın avantajını kullanamayan Denizlispor 3 sezon önce Fenerbahçe ile sahasında berabere kalarak, Kanarya'nın şampiyonluğuna ulaşmasını engellemişti.
-
PAF maçı golsüz bitti
F.Bahçe PAF Takımı kan kaybetmeye devam ediyor. Geçen hafta Beşiktaş'a 4-1 yenilerek hayal kırıklığı yaratan sarılacivertliler, dün de Denizlispor ile 0-0 berabere kalıp düşüşünü sürdürdü. PAF Ligi'nde haftaya 3. sırada giren F.Bahçe, puanını 30'a çıkardı.
-
Kalemize şut gelmedi
Denizlisporlu Tomas Abraham, "Kalemize şut gelmedi ama yenildik" dedi. Çek futbolcu, "Ortada bir maçtı. Herkes de gördü ki Fenerbahçe'ye pozisyon vermedik. Biraz daha konsantre olsaydık en azından 1 puanı kurtarabilirdik" açıklamasında bulundu. Tomas, Deivid'in sayılmayan golü için "Galiba goldü" yorumunu yaptı.