-
-
-
-
-
-
Kiev'in soğuğuna karşı özel önlem
Fenerbahçe'yi Kiev'deki soğuk hava koşulları endişelendirirken, sağlık ekibi de tedbir almaya hazırlanıyor. Ani hava değişikliğine karşı tüm takıma vitamin yüklenecek. Maç öncesi ise futbolculara özel krem takviyesi yapılacak ve soğuktan etkilenmeleri minimuma indirilecek.
-
Fener'i isterim
"Küçükken Galatasaraylıydım ama şimdi F.Bahçe'de oynamayı çok istiyorum. F.Bahçe, kulübüm Sochaux'la anlaşmış olabilir".
Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak için prensipte anlaştığı Mevlüt Erdinç, "Sarı-lacicertli formayı giymeyi iple çekiyorum" dedi. Star TV'deki Futbolig programına konuşan Sochaux'lu oyuncu, "Bana direkt bir teklif gelmedi ama menajerlerimle konuşmuş olabilirler. Bu doğrudur. Anlaşma da sağlanmış olabilir" ifadesini kullandı.
En skorer olmuştu
Geçen sezon Fransa Ligi'nde 11 gol ve 4 asistle takımının en skorer oyuncusu olan Mevlüt, "Fenerbahçe'de oynamayı çok istiyorum. Seve seve o formayı giyerim" diyerek bu işin bittiğinin sinyallerini verdi. Fransız ekibiyle Mayıs 2009'a kadar sözleşmesi olan 21 yaşındaki yıldızın lakabı, güçlü fiziği nedeniyle 'Türk Tankı'.
Mevlut kimdir?
Doğum tarihi: 25 Şubat 1987 Doğum yeri: Fransa Boyu: 1.81, Kilosu: 85 Mevkisi: Forvet
-
Mendiondo ile ders çalıştı
F.Bahçe'de dün izin günü olmasına rağmen Aragones görev başındaydı. İspanyol hoca, taktik geliştirme çalışmalarından sorumlu yardımcısı Mendiondo ile gün boyu Kiev'in maç kasetlerini izledi.
-
Güiza'nın iki sevgilisi var
Eski karısı, Güiza'nın Bermudez ile kıskançlıktan ayrıldığını ancak golcü oyuncunun iki sevgilisi daha olduğunu açıkladı.
Mutluluğu dışarıda arayan Daniel Güiza ile Nuria Bermudez arasındaki ayrılığın kıskançlıktan kaynaklandığı belirtildi. İspanya'nın Antena 3 televizyonundaki bir programa konuşan Güiza'nın eski eşi Rocio Aranda, Nuria'nın golcü futbolcunun kıskançlıklarından bıktığını, bu yüzden sürekli kavgalar çıktığını ve ayrılığın bu yüzden olduğunu söyledi. Aranda, Güiza'nın hem İstanbul'da hem de Murcia'da birer sevgilisi daha olduğunu ileri sürdü.
-
Volkan renk vermiyor
Yurtdışından teklifler alan kaleci Volkan Demirel, bu konuda sessizliği tercih ediyor. Volkan, "Avrupa'da bir takıma mı gideceksin" sorusuna "Önümüzdeki maçtan başka hiçbir şey düşünmüyorum" yanıtını verdi.