Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
F.Bahçe, geçen sezon alamadığı yıldız futbolcu için tekrar kolları sıvarken Sevilla'da heyecanını kaybeden Kanoute, kulüp yönetimine "Türkiye'ye gitmek istiyorum" mesajı verdi. İspanyol gazeteciler de "Kanoute'nin Fenerbahçe forması giymesi imkânsız değil" dediler
Rota Kanoute
Çok istediği halde geçen sezon alamadığı yıldız oyuncu için yeniden düğmeye basan sarı-lacivertliler, mutlu sona yakın.
F.Bahçe, Frederic Kanoute transferinde mutlu sona çok yaklaştı... Özellikle Avrupa kupalarında yaşanan gol kısırlığı nedeniyle geçen sezon talip olup alamadığı Malili golcü için bir kez daha düğmeye basan yönetim, tecrübeli oyuncunun "Sevilla'da heyecanımı kaybettim" sözleri üzerine girişimlerini daha da sıklaştırdı. Kanoute'nin Sevilla yönetimine, "Türkiye'ye gitmek istiyorum" dediği iddiaları ile üzerine iştahı iyice kabaran sarı-lacivertlilerin, İspanyollar ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi.
Her an bitebilir
Sezonun 2. yarısında Malili futbolcuya F.Bahçe formasını giydirip, forvetin etkinliğini artırmayı hedefleyen sarı-lacivertli idarecilerin, maddi konuda fedakârlıktan kaçınmayacağı vurgulandı. Kanoute'nin menajeri ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve Malili yıldızın F.Bahçe'ye transferinin an meselesi olduğu yolundaki iddialar İspanyol medyasında da yer aldı. Marca gazetesinden Jose Fandango, "Ocakta Kanoute, Fenerbahçeli olabilir" yorumunu yaptı. Çağdaş DOĞAN
10-12-2008, 04:58
sarıkanarya_41
Aragones: Colin Kazım'ı satın gitsin!
F.Bahçe teknik direktörü, sakat olduğu gerekçesiyle Dinamo Kiev maçı kadrosuna almadığı Colin Kazım'ı defterden sildi. İspanyol teknik adamın, genç futbolcunun satılmasını istediği öğrenildi. İngiltere'nin Portsmouth ve Queens Park Rangers kulüpleri sarı-lacivertli futbolcuyla ilgileniyor.
Kazım gözden çıkarıldı
Sakat olduğu gerekçesiyle Kiev maçı kadrosuna alınmadığı belirtilen Colin Kazım'ın, teknik direktör Aragones'in isteği üzerine gözden çıkarıldığı öğrenildi. tribalfootball. com, Porstmouth ve Queens Park Rangers'ın listesindeki Colin'in Premier Lig'e döneceğini ileri sürdü.
10-12-2008, 04:58
sarıkanarya_41
Kazanacağız
"Kesinlikle galip gelmemiz gereken bir maç. UEFA için başka şansımız yok ve bunun için gerekeni yapacağız".
Planlar 3 puan için
F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones, düzenlediği basın toplantısında "'Rakibimize saygı duyuyoruz. Kafamızdan geçen tek düşünce kazanmak'' dedi. İspanyol çalıştırıcı, "Kiev saygıyı sonuna kadar hak ediyor. UEFA mücadelesine katılmak istiyorsak son şansımız. Başka şansımız yok. Rakibimize ben antrenör olarak saygı duyuyorum. Kafamızdan geçen tek düşünce kazanmak" diye konuştu.
Dede çok sinirlendi
"Bazı konularda avantaj Dinamo Kiev'de desek de her şeyi yapmamız gereken bir maç" ifadesini kullanan Aragones, Güiza'ya gelen "Semih'siz oynamak daha mı zor" sorunu üzerine sinirlendi. Söze giren Dede, "Bu sorunun cevabını vermek Güiza'nın işi değil" ifadesini kullandı. Gazeteciler ısrarlı davranınca Aragones, Güiza'yı basın toplantısından idmana yolladı ve salonda buz gibi bir hava esti.
10-12-2008, 04:59
sarıkanarya_41
Carlos'tan büyük övgü
National Geographic'in tesislerde söyleşi yaptığı Roberto Carlos, Türkiye için "Gelişmiş bir Avrupa ülkesi" yorumunu yaptı. "Yabancı gözüyle Türkiye" bölümü için seçilen Brezilyalı yıldız, "Acılı yemeklerine bile kısa sürede alıştım. Türkiye Avrupa'nın parçasıdır" ifadelerini kullandı.
sarıkanarya_41
Güiza: Galibiyet şart
UEFA'nın her yıl düzenlediği geleneksel "Yılın Takımı" anketinde forvet adayları arasında gösterilen Güiza, "Elimizden gelenin en iyisini yaparak Kiev'den galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi. İspanyol futbolcu, "Bu maçın UEFA Kupası için son şansımızı olduğunu biliyoruz. Varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" diye konuştu.
sarıkanarya_41
'Sakatım' diyen Emre Kiev'de yok
Denizli galibiyetinin mimarı Emre, bugün de F.Bahçe'nin en büyük kozlarından biri olacaktı. Ancak yıldız futbolcu 'Sakatım' deyince Kiev'e götürülmedi. Aragones, Kazım'ı da 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Tedavileri Süren Semih ve Tümer'in yanı sıra Burak, Can, Gürhan ve UEFA listesinde olmayan Deniz de kadroda yer almadı.
sarıkanarya_41
Başkan yalnız bıraktı
Başkan Aziz Yıldırım, beklendiği gibi özel işleri nedeniyle Kiev'e gitmedi. Yönetimi temsilen Tahir Perek ve Şekip Mosturoğlu ile birlikte kafileye dahil olan asbaşkan Mahmut Uslu temsil etti. Uslu, "Galibiyet dışında bir sonuç işimize yaramıyor. Dolayısı ile kazanmak için gidiyoruz. Umarım mutlu döneriz" dedi.
10-12-2008, 05:00
sarıkanarya_41
Fener'e davullu karşılama
F.Bahçe, dün sabah özel bir uçakla Kiev'e gitti. Kafileyi, İstanbul'dan giden taraftarlar davulla karşıladı. Ukraynalı bir grup futbolsever de Fenerbahçeli futbolculara ilgi göstererek bol bol imza aldı. Roberto Carlos ise sevgi çemberine alındı.
sarıkanarya_41
Gözler Deivid'de
Geçen sezon Avrupa maçlarında 5 gol atarak Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yakaladığı çeyrek final başarısında en önemli katkıyı yapan Deivid de Souza, Kiev'de Aragones'in en güvendiği isimlerin başında geliyor. Herkesin gol beklediği Brezilyalı oyuncu, Dede'nin sahadaki jokeri olacak. Deivid, orta sahada kaptan Alex'in de yükünü de hafifletece k.
sarıkanarya_41
'F.Bahçe'nin işi daha zor'
F.Bahçe'nin bu akşamki rakibi Dinamo Kiev'in teknik patronu Yuri Semin, Avrupa defterini erken kapatmaya niyetleri olmadığını söyledi. F.Bahçe'ye kaybetmemelerinin takımını UEFA'ya taşıyacağını hatırlatan Semin, "Buna rağmen beraberlik için değil, galibiyet için mücadele edeceğiz. İşimizin kolay olmadığını biliyorum. Ama şu bir gerçek ki rakibin işi bizimkinden daha zor" diye konuştu.