herkezin bilgisinin ortak olarak ortaya dokuldugu tek aliskanlik yapacak forum supersatforum daha iyi nice yillara yonetimimize tesekkurler:45:
herkezin bilgisinin ortak olarak ortaya dokuldugu tek aliskanlik yapacak forum supersatforum daha iyi nice yillara yonetimimize tesekkurler:45:
Alıntı:
seni tebrik ederim fiesta 73 ..
ben ertek 74 isterdimki sana bu nickle cevab yazayım ama aktivizyonum gelmedi .
Kurucularından biri olman nedeniyle haklı olarak gurur duyduğun forumunun birinci kuruluş yıldönümünde bende seni yürekten kutlarım sevgili dostum ertex 74...Ben fiesta73 bende senin gibi sanal ortamda tanındığım kullanıcı adım la burada seni kutlamak isterdim ama ne yazıkki benden kaynaklanmayan ve seninde bildiğin nedenlerden ötürü başka bir kullanıcı adıyla girmek zorunda kaldım. Tekrar senin şahsında süpersatforumun birinci yaşını tüm içtenliğimle kutlar daha nice yaş günlerinde sevdiklerinlle artan bir şekilde kutlaman temennisiyle saygılarımı sunarım.:clap2: :clap2: :clap2:
dilek ve temenilerine teşekür ederim.....Alıntı:
cip_rekit29 Nickli Üyeden Alıntı
bizi hatırladıgın için ayrıca kandiliniz mubarek olsun..
saygılar..
Dilekleriniz için teşekkurler..Birinci mesajdada yazmıştımAlıntı:
cip_rekit29 Nickli Üyeden Alıntı
Herkesin regaip kandili kutlu olsun :45:Alıntı:
Ayrıca sitemizde görev yapmış ve ayrılmış olan arkadaşlarımızada ayrıca teşekkur eder ne yaşandıysa yaşansın,onlara zamanında siteye desteklerinden dolayı çok ama çok teşekkur ederim
nine yıllara
ve bu yıllar içinde hep beraber olma dileğiyle...
EMEĞİNİZE SAYGI DUYUYORUM
arkadaşlar tebrik ederim çok dinamiksiniz çok faydanlaıyorumz bu siteden başarılarınızın devamını diliyorum
Süpersatforumun 1.ci yaş dönümü herkese hayırlı olsun...Hep birlikte bu forumun 20'nci yaşını kutlamak dileğiyle...
dostluk arkadaşlık sevgi saygı paylaşım yardım daha ne olsun ki
hepimizin birinci yılı kutlu olsun daha nice yıllara
Bu mubarek gecede regaip kandilini kutladık ve forumun dogum gununun bugun olmasıda çok tesaduf oldu .Umarım alınımızın akıyla bu mubarek gundede yolumuza devam edecez
perde arkasından perde önünden şu foruma bir zerre katkım oldu ise ne mutlu bana, ne mutlu yararlananlara.1. yaş gününüz kutlu olsun...