yazılım için teşekkürler
Printable View
yazılım için teşekkürler
cihazda btm yazılımı var.bunun üstüne bin yazılımı atabilirmiyim.bilgi verirseniz sevinirim.
sayın moderatör arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.Acaba verilen yazılımlarda niye keyler kendiliğinden siliniyor.Acaba yazılımlardaki bu keylerin kendiliğinden otomatik olarak silinmesi olayına nasıl bir çözüm bulabiliriz?
Not:Yazılımı yükledikten sonra receiverımı resetleyip,kanal araması yaptırdım.
arkadaşlar emeği geçenlere teşekkür ediyorum, ama neden 1 mb cihazlara yazılım çıkmıyor h/w: 10.41.65 teşekkürler
wich boot we must don because fech-08 07 04 hw12 03 a5 and boot 219v4 the fonction lock unlock not work i have echostar sat station 2 what is the solution please answer me now thanks kaon team
To open "Channel Lock" For EMU148 & EMU149 loader must be 219v3. So you must enter the secret menu and must do "Load default". Then unplug the STB and plug again. Now your loader is loader219v3 and you can open channel lock...Alıntı:
Best regards...
arkadaslar sunny cihaz almak istiyorum. hangisini tavsiye edersiniz. aslında Dosya Türü: rar AT-1030DCIAZ_12[1].03.A5_TK040709zc.rar bu cihazı almak istiyorum fakat hiçbiryerde bulamadım. fikirlerinizi bekliyorum....
Tesekkuler. Neden ayni donanim surumunden birden fazla dosyasi verilmis var... mesele neden 12.03.a5 ten birden cok var. hangisi makinaya yuklenmeli?