evet hocam sinyallerden kaynaklanıyor zamanla düzelecek
Printable View
Sinyal den kaynaklanmıyor bana göre ( zaten sinyal den kaynaklanması mantıklı birşey degil :D )
Dogan yayın holding uyduya uplink ettigi bazı yayınları bazı özel teknolojilerle uplink ediyor ve bundan kaynaklandıgını düşünüyorum.
Frekansı ilk tarattıgında çıkmıyan kanallar iki üç kere üst üste taratınca çıkıyor.
Arkadaşlar Doğu paketini yüklemeyi düşünün sanırım bütün kanallar çıkacaktır. Kanallar genelde Batı pakertinde bazı kanallarda Doğu paketinde.
arkadaşlar bende aynı sorun oluyodu goldmaster,lerde star bazılarında gelmiyodu cihazlardaki eski yazılımlardan ola bilir ben son yazılımı atıp öle taratıyom o zaman sorun düzeliyo.
söylediginiz bana mantıklı geldi.Alıntı:
Çünkü Star Tv data yayın gibi çıkıyor öyle ayarlanmış gibi duruyo frekansta ve gm in eski yazılımlarında data ları bulmazdı.
Epey önce böyle birşey eklendi ve eski yazılımlılar da bundan dolaya bulamıyo olabilir.
son yazılım var gelmedi, star
arkadaşlar bende farklı cıhazlarda yükleme yaptım kanalları ama bazıları star ve kanal d paketini almadı.
reset çektim değişik yollar denedim.Örneğin next8000 kanal d ve starı almadı.arçelik aynı.[arçelik manuel girince aldı].Amstrad almadı. Amstradı digitürk üzerinden aratınca buldu.
Birde 8000 xcam şebeke aramada 9000 diye saçma bir frekansta takılıp kalıyor. bu 9000 frekansı diğer cıhazlarda da karşıma çıkıyor.saçma saçma freknsları yuklemışler şebeke aramaya:!!
arkadaşım bence sorunun cevabı lnb ayarlarında bazı kanallar lnb ayarları tam olmadığı için sinyal vermiyor lnb hafif oynatınca düzelir sanırım ama istersen bir uyducu çağır ondaki sinyal cihazıyla tam sinyal alırsın benimde mesela stv ntv paketi ve atv yok sorun kesin lnb den gerçi yaptıramadım ama tüm apartmanda aynı sroun var(merkezi sistem)