kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden diliyorum.tüm islam alemine kutlu olsun.allah dua ve ibadetlerinizi kabul etsin.nice ramazan'ı şeriflere kavuşmayı nasip etsin allahım.amin
Printable View
kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden diliyorum.tüm islam alemine kutlu olsun.allah dua ve ibadetlerinizi kabul etsin.nice ramazan'ı şeriflere kavuşmayı nasip etsin allahım.amin
kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar
Tüm müslümanların ve Süpersatforum kullanıcılarının kandili mübarek olsun...
leyle-i kadir tabrik eder hayırlara vesile olmasını cenab-ı Allahtan niyaz ederim
Kadir geceniz mubarek olsun
Yüce Rabbim bu gecenin yüzü hürmetine şehitlerimize selde,maden ocagında hakkın rahmetine kavuşan kullarına merhamet eylesin günahlarını affetsin mekanlarını cennet eylesin
yine bu gecenin hürmetine kazaya,belaya,afete ugramış darda kalmış tüm kullarına yardımcı olsun
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
KADİR GECESİ
Ey! kara düşleri, aklayan gece,
Nürunda günahlar paklayan gece,
Ey! isçinde bin ay, saklayan gece,
Sende nazil oldu, Hazreti Kur'an,
Käinat görmedi böylesi gufran..
Ey! yüzleri Hakk'a döndüren gece,
Nürunda güneşler söndüren gece,
Ey! şerr'i, şeytanı, sindiren gece,
Yedi kat semäda bütün kapılar;
Açıktır seninle, tä fecre kadar...
Sen ki; bir koca yıl, özlenen gece,
Yolları, aç susuz gözlenen gece,
Sen ki; on gecede gizlenen gece,
Sarslır, seninle gökler dilekten,
İgne atsam, yere düşmez melekten...
Ne mutlu bu geceye kavuşup ihya edenlere.
Kadir Gecesinin tüm insanlığa huzur,barış, esenlik ve mutluluk getirmesini
Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.
tüm islam aleminin ve forum dostlarımın kadir gecelerini tebrik eder yüce mevladan hayırlara vesile olmasını niyaz eder saygılar sunarım.
Kadir Gecesi tüm islam alemine hayırlar olsun
:praying:
Herkesin Kadir gecesini tebrik eder hayırlar getirmesini dilerim
Peygamber Efendimiz (S.A.V) de, Ramazan-ı Şerif’in son on gününün gecelerinde, kendilerini daha çok ibadete verirler, bu gecelerde, aile fertlerini de uyandırırlardı. Hz. Aişe Validemiz, bir gün kendilerine şöyle bir soru sormuşlardı:
“Ya Rasûlallah! Kadir Gecesinin hangi gece olduğunu bilir ve o geceyi idrak edersem, Cenab-ı Hakk’a nasıl duada bulunayım?”
Peygamber Efendimiz (S.A.V) şöyle buyurmuşlardır:
“De ki; Ya Rab! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet”
Tüm islam alemine hayırlara vesile olur İNŞALLAH.