Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
Nagra 2 destegi malesef yok yetkililere iletecem...
4225 sky yazılımı ile TPS ler gerçekten süper. Biss kısmındaki tüm kanallarda okeydir.yalnıs SRG keyleride girdiğim halde açılmıyor. Birde 4225 sky lar 2 slot ve bir gömülü modülden oluşuyor. bunu biliyoruz. Bende yeni yazılımı yüklediğimde 2 slotta olan X dream Orion modüller galiba çakışıyor. ve emu açıkken 12 li S.Wiew ve diğerindeki Free X paketleri bir arada açılmıyor. Fakat enteresan 6.9.2005 tarihli orjinal yazılımı yüklediğimde 2 modüldeki paketlerde birbiri arasında rahatlıkla geçebiliyor. ve tabi bu seferde emu ile tps leri seyredemiyorum.Sayın Emre beye ve çok özel insan Serkan beye ifade etmek istedim.:clap2:
arkadaşlar aciko 4222 cı da rf den görüntü alamıyorum sebebi yazılımda acaba daha önce sorun yoktı 31 10 2006 yazılımını attım scart girişi çalişıyor
yazılımları hazırlayan arkadaşlara teşekkürler
Cihazınıza yeni orjinal yazılım yükleyiniz.Yazılımı yükleme yaparken Bilgisayar ekranında yazılım yüklendi diye bilgi gelir cihaza müdahale etmeyiniz.Çihazın ekranında 30 dan geri saymaya başlar.bu sayma işinin bitmesini bekleyiniz.
sık yazılım çıkartırlar son yazılım guzel ama nagra2ler ve hotbirdeki cartoon netvork cryptoworsten diğer makınalarda çözuldugu halde 4222de yok
arkadaşlar benim 4222 cı ya bu yazılımını attım ama ingilizce bir yazı çıktı ve cihaz çalışmadı yardım lütfen