eski yazılımları deneyin açabiliyor
eski yazılımları deneyin açabiliyor
Belirttiğiniz gibi bu yazılımlar 24.11.2006 kadar geçerliydi. Şu an geçerlilikleri kalmadı Güncellerini hazırlarsanız müteşekkir kalırız
usta topfield 5200 cı iöçin yazılım yok mu nasıl ulaşacağız.
Arkadaşım cihazının sistem bilgisini buraya yaz cihazın Gm 9400 VCI ile aynı yazılım kullanmkata tabi döüşüm yazılımı yüklendikten sonra ama şu an için goldmasterin 17.11.2006 tarihli yazılımları var bunlardada tps pakti yok.
:pepper: :pepper: :pepper:
usta topfield 5200 cı yeni kasa dedikleri bir reciver tam sistem bilgisini bilmiyorum. goldmaster 9400 vcı yazılımı yükletsem olurma ama ilk önce dönüşüm yazılımımı yükletmek gerekiyor.
şimdiden teşekkür ederim. saygılar....
Ustam Kolay Gelsİn Ellerİne SaĞlik
Tf 5200 Ci Modelİm Gm9400 Vci OlmuŞ Yada OlmamiŞ CÜnkÜ En Son Versİyon Olarak 17 Kasim Yazilimi AtilmiŞ. Ben Bu Cİhazi İkİncİ El Bİr Fİrma İle DeĞİŞtİm. Multİvİzyonlari CÖzmÜyordu Yİnede Fakat Tps Lerİ Ve Canal+ Prİvati GÖsterİyordu Ayrica Bİss Lerde YÜklenmİŞ Tİ( 5200 Ci Da) Yenİ Yazilimlar Gİdİnce Bİrtek Bİssler Kaldi *** Wİew Ve Mct Lerİ Nasil Seyredebİlİrİm. Bİlgİ Verİr İsen Sevİnİrİm.
Şİmdİden TeŞekkÜr Ederİm.( AldiĞim Yer Çanak Ayarsiz OlduĞundan Multİlerİ GÖrememİŞsİn ÇÜnkÜ Bİz Burada Seyredİyorduk Dİyor. )
arkadaşım cihaz açılırken cihazın önünde L 581 yazıyorsa cihazında Goldmaster 9400 VCI yazılımı yüklenmiştir. Ayrıca mct *** wiew ve freex tv kanalalarının keyleri aktif olduğu zaman keyleri elle girerek izleyebilirsin ama şu an için keyler aktif değildir. Keyleri girmek içinde menü sişstem ayarları üzerinde kumandadan sıraile 1-2-1 tuşlarına bas karşına *** menüsü gelir burda edit code yazan bölüme gir burda karşına şifreleme sistemleri çıkar. Kırmızı tuaşa basartk diğer şifreleme sistemlerini görebilirsin kırmızı tuş ile conts cw bölümüne gel burda malum kanllaraın keyleri aktif olduğu zaman uygun bölümlere girerk seyredebilirsin. kolay gelsin.
usta teşekkür ediyorum. eğer goldmastere cevrilmemişsede aynı yöntemle seyredebilirmiyim. cw menüsü atılmış zaten sitede aradım uygun ıd lı şifre bulamadım. zaten menude sadece kırmızı ve mavi tuş var. yeni elle manuel yükleme yapamıyorum oraya sadece varolan ıd ler üzerinde şifre değiştirebiliyorum. bu şekilde şifre bulursam uygunmudur. yoksa hotbird i değiştirip bu receverla hangi uyduya geçip *****ları seyredebilirim bi fikir verirmisin. şimdiden teşekkür edeirm. kolay gelsin.
Arkadaşım sen benim yukarıda yazdıklarımı dikkatli okumuyorsun sana yukarıdada dedim cihazın açılırken öününde L 581 yazıyorsa cihazında gm 9400 VCI yazılımı yüklüdür. ayrıca menü tuşuna bastığında kurulumun altında bilgi vardır ona gir orda cihaz bilgisi vardır burda yükleyici versiyonunda L 581 yazıyorsa 9400 yazılımı vardır eğer yine anlamadıysan ordaki tüm bilgileri yaz. Ayrıca 17 kasım yazılımları ile şu an sirius uydusuındaki 24 saaat yayına yapan hustler ***** kanalını izleyebilirsin. Ayrıca conts cv bölümünde sadece *** değiştirebilirsin herhangi bir ekleme yapamazsın zaten gerekte yok şu an aktif olan *** yok bulkamazsın forumu takip et aktif olduğu zaman keyleri girersin. inşallah yardımcı olabilmişimdir.