tps not work
Printable View
tps not work
valla 2004 aralık ayındada özellikle hispasat uydusundaki TV CABO yayınları KAON tabanlı cihazlarda seyredilemezken Redline cihazlarda seyredilebiliyodu.aynı şey multivision paketindede geçerliydi.peki o günden bu güne ne oldu?? KAON tabanlı cihazlarda yazılım desteği geçen aya kadar cayır cayır vardı ve bu zamana kadar Redline kullanıcılarının bir çoğu yazılım desteği olmadığı için ya sadece şifresiz kanalları seyretmekle yetindiler yada cihazları çöpe atıp KAON boardlı cihazlara yöneldiler.Eğer bu malum cihaz Kaon lardan daha iyiyse,daha hızlıysa,kullanım kolaylığı varsa ve yazılım olayında devamlılık sağlanacaksa gayet iyi birşey.yok eğer birkaç hafta sonra yazılım bulunamayan diğer cihazlar gibiyse boşu boşuna satın alıp ÇİNLİLERİ zengin etmeye gerek yok.
firma ile bugun görüştüm.yazılım desteği sürekli olacakmış.bilginize....
arkadaslar ne bu ciaz google yazdimda oyle bir site yok nasil firma bu dev diye soyleniyor bir internet site bilesi yok satis icin nasil yapiyor bilmiyorum hic ama hic bir sitede reklami yok yoksa bir isletmecemi bu inpax x-2007
Bu cihaz Nbatv de acıyormu:puah:
Alıntı:
bakın arkadaşlar maşallah ne güzel araştırmış ve bulmuşsunuz ama beni reklemla suçlayan arkadaşlara sesleniyorum herçek her zaman gerçektir gerçeği söyleyinde taşlarlar:) bu konunun aydınlandığaına çok sevindim gerçekten benimle irtibata geçmek arkadaşlar özel pm atsınlar ......