Listeyi goremiyorum
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Listeyi goremiyorum IPTV uygulamasinda kullanmayi dusunuyorum
Printable View
Listeyi goremiyorum
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Listeyi goremiyorum IPTV uygulamasinda kullanmayi dusunuyorum
Elinize sağlık
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(06.Mayıs.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HALKTV-TV100-YOLTV-AL Zahra Turk kanallarının yedekleri eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HADİ TV7 Turkce dini kanal eklendi, MEKKE TV eklendi,SUNNAH TV kanalının linki HD oldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. LUGAT TV (müzik kanalı) eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. GALA TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MİLYON TV HD Eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ERTV-VUSLAT TV-SHOWMAX kanallarının linkleri guncellendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL D ROMANYA eklendi (ssiptv de international katagorisinde)yayın SD
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 90 TANE ARABİSTAN ÖZEL PREMİUM Kanalları eklendi (SSİPTV uygulamasında katagorilerde-diğer cihazlarda liste sonunda bulabilirsiniz kanalları).*internet hızınız ve cihazınız sorunsuz olması gerekiyor (uydu cihazı ve android uygulamalarda seri açmaktadır) yayınların ne zamana kadar süre gider bilmiyorum 1 haftadır test ettim stabil olarak yayındalar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dünyadan karısık kanallara katagorisine yeni kanallar eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden kaldırılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (Sadece SSİPTV Uygulamasında)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
Teşekkürler
teşekkürler...
teşekkürler
teşekkürler
teşekürler
Hocam PC de nasıl izleriz .