İsanlar ne ekerlerse onu bicerler cok kücük cocukları zehirledi gerci son zamanlarda kurana sarıldı yinede yorum yapmasak iyi olur derim ölen ölmüş giden gelmiyor geri saygılar.:49:
Printable View
İsanlar ne ekerlerse onu bicerler cok kücük cocukları zehirledi gerci son zamanlarda kurana sarıldı yinede yorum yapmasak iyi olur derim ölen ölmüş giden gelmiyor geri saygılar.:49:
Benim'de düşüncem kesinlikle dogru bulmuyorum.Ne olursa olsun bu sekil olmamalıydı. Bu sekil idam olursa su anda asılması gereken ve konfor içinde yaşayan bunu coktan hak etmiş biri var onunda asılması gerekir
bencede iyi olmadı abd ye kafa tutanların sonu bu olacak demekki ama asıl olarak asılması gerekenler den birincisi olan hala adada sefa sürüyor :-(
Bir ayrıntıya dikkat çekmek istiyorum.. Saddam hüseyin'in ipini çeken ve "Cehenneme Git !" diye bağıran kişinin babasını saddam aynı yerde astırmış...
Bir halk önderinin bu şekilde yargılanmasını doğru bulmuyorum.Hele hele Emperyalist bir devletin müdahelesi ile....."Her Ulus kendi kaderini tayin hakkına sahiptir."
bence önemli olan dogru veya yalnıştan çok bu sürece nasıl gelindiğidir amerika ırak'a demokrasi getirmek için müdahale ettiğini söylüyor ama savaştan sonra ölen sivil sayısını dikkate alırsanız allah böyle bir demokrasiyi herkezsen uzak etsin
Kesinlikle yanlış bişey...
slm arkadaşlar bencede saddamın asılnası doğru değil buyük bir lider olarak bence şerefi ile yaşadı ve şerifi ilede şehid oldu ama şehid edenler yani emperyelizim yanlısı Owwww. nın çocukları er yada geç onlarada aynı akıbete uğrayacaklar ama saddam gibi şereflice değildir. ha arkadaşlar asılmayı hak eden kişi şuan imralı adasında saltanat sürüyor bence bu kişinin akıbeti saddamda daha beter olmalı çünkü saddam 145 kişiyi katletti diyorlar ama 40.000 masum insanları katletti hemde hayal bile edemiyeceği bir amaç uğruna.
Arkadaşlar saddam haklı ve haksız tarafı vardır cazasını bir şekilde çekmeliydi
ceza kararını bilir kişiler tarafından verilmeliydi
Allahın verdiği canı allah almalı
iyi bayramlar mutlu yıllar