zamanla görürüz bakalım ne olacak
Printable View
zamanla görürüz bakalım ne olacak
Ben sadece şunu yazmak istiyorum bence sahte yazılım kullanmak şimdiye kadar güzeldi ama üreticiyede hakkını vermek lazım eğer varsa böyle bir olay bizde gerekeni yapıp ücreti ödeyeceğiz...
devlet alacağını her halikarda alıyor ya esnaf ne yapsın bir canımız kaldı onuda alsın da bari devlette kurtulsun bizde ha oldu olmaya yağmurun yağışına güneşin batışı ve doğuşuna gecenin karanlığına vergi koysun lar da tam olsun bari :saygılar
bu ülkenın ekonomısıne 300 400 ytl lık orjınal yazılım cok deıl mı? asgarı ucretın 500 ytl bıle olmadıgı ulkemızde bıze vergılerle kazıklarla abd de 35 40 dolara satılan xp ler bızde neden anormal ?bu gun vısta 32 bıt home 270 ytl xp home 260 ytl..benım bıldıgım yenısı cıknca eskısı ucuzlar ama nerde...50 ytl olana kadar almıyorum korsan kullanacam kımsede bana kızmasın orjınal kullanan arkdsalara da saygı duyuyorum doğrusu o ama bu fıyatlarla o iş olmaz.
emeğe saygı duymaya kesinlikle katılıyorum ancak microfostun yaptığı düpe düz soygunculuk ve fırsatçılık.önceleri böyle bişey yapmadı insanlar xp ve diğer ürünleri aldı sonrasında böyle bir uygulama çıkarttı.bunuda şundan yaptığını düşünüyorum yeni bişeyler üretemediği için nasıl para kazanırım yoluna gitmeye başladı.çıkardığı vista örneğin xp ye makyaj yapmış piyasaya sürmüş birçok açığı birçok eksiği ve birçok hatası daha şimdiden ortaya çıkmaya başladı.
arkadaşlar vistanın satışları istenilen düzeye ulaşmadığı kaçak xp ler için böyle bir şey çıkarmışlar.vistanın satışları artsın diye.
Ok teşekkür bizi uyardığın için
arkadaşlar güncellemeleri kapatın dün den itibaren doğrulama araçları güncellemeyle birlikte yüklenilmeye başlandı resimleri veriyorum dün yükledim benimki lisanslı olduğu için sorun olmadı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.