-
bize canlı yayında ******* gösterten m.ali yi bile seyrettiriyorlar ne demek kazaymış.ama sesimizi duyuramıyoruz.çünkü organize olamıyoruz.bu dizi gerçekleri anlatıyordu.organize olacağımızdan tırstılar herhalde kaldırdılar.OY ALACAKLAR BİZDEN .ite o zaman da ben ********GELİN diyeceğim
-
işte ağzı olna konuşuyor. şiddteten değil sadece ismi kurtlar vadisi terör olduğu için özellikle de TERÖR
-
sanırım kurtlar vadisinin yayından kaldırılmasının ardında türkiyede terörden beslenen ve nemalanan kişi ve kurumların işine gelmediği icin rtüke baskılarından dolayı kaldırılmıştır bunlara siyasetcilerde dahil olmak üzere oysa tv de yayınlanan bicok cok daha şiddet icerikli dizi ve filmler yayınlanıyorki bunlara dikkat cekilmiyor toplumumuza amerikan filmleri empoze edilip daha kücükken amerikanın nekadar güclü olduğunu beğinlerimizi kazınıyor tek bir laf elinizi bu milletin üzerinden cekin artık yaptıklarınız elbet birgün yanınıza kar kalmıyacaktır ben eminimki bu dizi sayesinde pkk ya destek veren bicok kürt kökenli vatandaslarımız nasıl bir hata yaptıklarının farkına varıp ergec hatalarını anlayacaklardır malesef bazı güçler bunu engellemeye calışıyor. kurtlar vadisi gercekleri sapıtmadan doğru bir şekilde bu işi götürürse siyasetin yapamadığını tek başına yapacaktır birliğimizi
-
diziyi kaldıranları kınıyorum ilk önce amarikan vahşet filimlerini yasaklasınlar....
-
arkadaşlar kurlar vadisi normal dizide devletin birçok açığını ortaya döktü.
bununla çok rahatsız olanlar ve yerler oldu onu sansürleyene kadarda birçok kirli çamaşır ortaya dökülmüştü. bu seferde aynısı olacağını biliyorlar ve daha önceden tedbir alıyorlar.
bahaneleride TÜRK-KÜRT ayrımı olur diyorlar niye biz bu ülkede kürt kökenli kardeşlerimizle yıllardır aynı kaptan yemek yemedikmi aynı tastan su içmedikmi
bu konuyu öne sürmeye çalışanların bence KÜRT-TÜRK ayrım zihniyeti vardır kafalarında.
yani anlayacağınız türküye üzerinde yine bir oyunlar oynanmaya başladı ama kokusu yakında çıkar.
bıraksınlarda bakalım ayrım yapıyormu dizi daha seyretmeden nereden biliyorlar aceba ayrım yapılacağını belkide dizide terör konusu amerikaya bağlanacak.
haaa gerçi oda mesele biz amerika uşağıyızya onlarda darılırlar.SAYGILARIMLA
-
bazı kişilere dokandıgından engellediler
-
bende diziyi sansürleyenleri kınıyorum neymiş falan filanmış masal buna benzemez yayından kaldırılacak daha önemli seyler var önce onları kaldırsınlar istemeyen seyretmez olur biter yasaklarla hic bir yere varılmaz dahada cazip olur teşekürler
-
diziyi sonuna kadar destekliyorum.yurtdisinda yasayan bir turk milliyetcisi olararak sonuna kadar bu konunun takipcisiyim.
-
Bunun yerine büyücülükle magazinle dolu o kadar çok dizi var İnsanlara zararı dokunan Türkiyede genellikle faydalı olan şeyler kaldırılıyor her nedense bilmem katılırmısınız
-