bence uydu cıhazı sebebleri bazı kişilerin değerlendirmelerine diğil kendi kafamın isteğine göre hareket etmek beni mutlu eder poropgram akışı değil selamlar.............
Printable View
bence uydu cıhazı sebebleri bazı kişilerin değerlendirmelerine diğil kendi kafamın isteğine göre hareket etmek beni mutlu eder poropgram akışı değil selamlar.............
bencede uydu ama d smartta digitürkte uydu cihazı değilmi ki.Yani sonucta hepsi uydu.Birine para verip paran varsa tabi diğerlerine göre onların izleyemediği kanalları izliyosun.Benim param olsa digitürk ede üye olurdum.Bende uydu cihazı var 3500 den fazla kanal var ama yabancı dil yok.Anlamadıktan sonra 5000 kanal izlesem ne olacak ki.Tabi zevkler tartışılmaz.Ama ben diyorumki herkesin parası olsa da digitürk vs izlese yada bu kanallar parasız olsada izlese.Şimdilik napalım uydu ile idare ediyoruz.
uydu yine uydu.
Arkadaşlar bende uydu diyorum
tabikide uydu
Ben Digiturk'ü işaretledim çünkü sadece bir seçim yapma hakkım var.Oysa ben modüllü Digiturk Aile Paketi üyesiyim.1 sabit 1 motorlu çanağım var sabit çanak Türksat'a dönük motorluyla sizin izlediğiniz tüm kanalları alabiliyorum ama çoğunlukla Digiturk yayınlarını izliyorum.Neredeyse izlediklerimin tamamı Digiturk.Belgesel kanalları ve sinema kanalları sebebiyle.Bu yüzden Digiturk diyorum.Fakat Digiturk'e de kendi kutusuyla üye olmam çünkü o zaman özgürlüğüm kısıtlanmış olur.Saygılar.
taabiki bencede uydu dünyada teknik denen aletlerden nasibini almiyorsan yasanmis hayat saymiyorum katilmiyan varsa söylesin herkse saygilar sevgiler
Uydu Cihazlarımı,DigiTurk'mü Yoksa D Smart mı?
Uydu Cihazı 93.16%
DigiTürk 3.42%
D Smart 3.42%
Sonuc ortada :)
[COLOR="Black"]tabiki uydu alıcısı
[/92.86%
DigiTürk 9 3.78%
D Smart 8 3.36%
COLOR]