müşteriyi yolunacak kaz gibi görmeyen hangisi ise o diyorum
Printable View
müşteriyi yolunacak kaz gibi görmeyen hangisi ise o diyorum
selam ben gsm çıktı çıkalı kullanıyorum telsim avea türksel var en ideali bence telsim ama diğer oparatörleri arayınca biraz kazık oluyor birde o düzelse iyi olacak bence telsim başka tanımam.................
Şimdiye kadar pahalı olmasına rağmen en iyi hizmeti Turkcell verdi. Bundan sonra inşallah başkaları da çıkar rekabet olur, hepimize yüksek hizmete düşük fiyat olarak yarar.
en iyi ama biryaninı unutmayalım enpahalı ve ensade bizkulanıcılara hiç cazibeli secenekler sunmuyor vede gerçekten .......... pahallı pahallı
benim ilk hattım telsimdi heryerden çekmiyordu değiştirdim avea aldım oda aynı görüşme ücreti biraz yüksek olsada en iyisi türkcell en azından şebekeye ulaşılamıyor demiyor
üçü'de aynı hele türkcell yaw adamlar kampanya var diyor kendi içinde bile ayrım yapıyorlar örneğin msj hediyesi gün sınırını bitarafa bırakın yok gnc yok kamu bu ne yaw admgibi bir kamkanya yapında hiç değilse bir şeye benzesin ama işte arkadaşlarında dediği gibi en fazla çektiği için turkcell kullanıyoruz yanında..
avea kullanıyorum.çünkü avedan önce diğerleri bizi çok kazıkladı 1996 dan beri gsm kullanıcısıyım aria çıktığından beri kullanıyorum.bence avea...
bencede türkcell
ben türkcell ve vodafone kullanıyorum ama türkcell cazip değil benim için saygılar
arkadaşlar aslında herkesin işine göre uygun olan tarifeler var.bundan dolayıda kendimize göre iyi olan tarifeyi seçiyoruz.ama çekim alanı açısından bence turkcell...