slm arkadaşlar. 16.co.A1 calısıyomu acaba?
slm arkadaşlar. 16.co.A1 calısıyomu acaba?
Yazilim İÇİn TeŞekkÜrler Yalniz Bu Yazilim 12.c1.a5 Versİyonlu Yazilimi Cİhazima Kup V3.0İle Atamadim Yardim Edersenİz Sevİnİrİm
ilk mesajdaki talimatları uygulayın sorun cıkmaması lazım
cihazında problem yaşayanlar stream yazılımına geri dönsünler tek tek her boardı deneme şansım yok gerginlik yaratmayada gerek yok sorunlarını paylaşan arkadaşlarımıda teşekkür ederim , bu arada cı blok ekleme işlemide rafa kaldırılmıştır yazılımlar üzerinde daha oynanmayacaktır saygılar
belki gelir bekleyin bakalım ispanyolların tr yi düşüneceğini mi zannediyosunuz adam lar dil bile eklememişler siz hala nerdesiniz
dil çok önemli değil ilk çıkan kutularda türkçemi vardısağlık çalışsın yeterli yaptıklarınıza saygı duyuyorum ama sizinde imkanlarınz sınırlı özellikl şifreleme sistemlerının anak kodları olmadan pek bişey yapılamaz zaten tps bir atak yapar veya çözulen nagra2lerde premiere gibi atak yaparsa sunny yazılım yapmazsa bu kutular biter zaten teknık olarak çihaz sınırlarını zorluyr irdeto 2ler falan gercekten zor en buyuk engel flash hafızası yetersız kalabılr
selam üstat yazılım güzel bizzat denedim ama tek bir sorun var cı'lı olan modellerde cihazın modül kısmı çalışmıyor yani modül girişi görülmüyor diger kısımları tamam çok güzel çalışyor
sayın lazista usta sizden rica ediyorum ne olursunuz bizleri yanlız burakmayın lazista ve f aslan sizde olmasanız kaon bortlar ölecek