spor bölümüne şöyle bir göz gezdirdim maç bitti fenerbahçe maçı 1 -0 bileyinin hakkıyla aldı şu 10 sıfır yazan malüb olur diyen arkadaşlar biz interi yenmedik sizleri yendik size geçmiş olsun inşaallah cim bom galip gelir biz sizin gibi deyiliz
Printable View
spor bölümüne şöyle bir göz gezdirdim maç bitti fenerbahçe maçı 1 -0 bileyinin hakkıyla aldı şu 10 sıfır yazan malüb olur diyen arkadaşlar biz interi yenmedik sizleri yendik size geçmiş olsun inşaallah cim bom galip gelir biz sizin gibi deyiliz
evet o yazilari yazanlar kayip.fenerbahceden ders aldilar bence.erken konusmazlar .fenerbahceden hediye olsun sevinsinler turk takimi yendi diye:puah: :puah: :puah: :puah: .yok 0 10 yok 0 3 yok olusu yeter mis :puah: :puah: :puah: :common001: iyi oynadik
ŞAMPİYON FENERBAHÇE :rockon:
Tebrikler Fenerbahçe avrupa'da her zaman böyle oynasan keşke.İnşallah bu durum sabun köpüğü gibi olmaz.Bence Tabi sonuç almak önemli ama fenerbahçe dün güzel top oynadı.Bu bence daha önemli.Demek'ki Tuncaysız'da isterse bu takım top oynuyabiliyormuş.
burda bazı arkadaşlar yazmıştı interin olüsü bile feneri yener diye bende yeterki kendimize güvenelim türk takımları olarak yenemeyecegimiz takım yok demiştim gün gece gördük sahada olüler mücadele etmiyor anıl teri akıtanlar mücadele ediyor ve karşılıgınıda aldı interin teknik adamı bile yorumunda fenerbahce hak etti dedi buda bizim icimizdeki kendine güvenmeyen takımlarına güvenmeyen arkadaşlara iyi bir ornek oldu sanırım bugun fener yarın bjk sonra gs trabzon kayseri hic farketmez yeterki mücadele etsinler saldırsınlar bogsunlar sonuc bundan farklı olmayacaktır
fenerbahçenin ve diğer takımlarımızın avrupada başarılarının devamını bekliyoruz :45:
helal olsun fenere:clap2:: :present:
çok süper bir maç oldu .yalnız hakem için bunu konuşmak çok zor.herşeye karşı yürekleriyle oynadıkları için helal olsun doğrusu.hepsine çok çok teşekkür ederim.
Konuda bazı tartışmalar oldugu için kapanmıştır.