Şunu Unutmayalım!!! Şehitler Ölmedi, Ölmeyecek. (((Şehitler Ölmez Batan Bölünmez.)))
Printable View
Şunu Unutmayalım!!! Şehitler Ölmedi, Ölmeyecek. (((Şehitler Ölmez Batan Bölünmez.)))
Yatiginiz Yer Nurla Dolsun Toprak Sizi Sikmasin Mekaniniz Cenet Olsun
Uyelerimizin tam gaz destegibi bekliyoruzç şehitler ölmez bölümüde forumun üstüne alınmış iyi oldu
vatan uğruna savaşarak can verdiler.mekanları cennet olsun şehitlerimizin
selamlar ne zaman haberlerde bir şehit töreni görsem keşke o tabutun içinde ben olsaydım diyesim geliyor.
Dilerim Allah tan gencecik vatan evlatlarının katillerinin iç ve dış müsebbipleri en kısa zamanda en ağır cezaları çekerler.
ABD NİN FÜZESİ-UYDUSU VB SÜPER SİLAHLARI VARSA BİZİMDE YENİ ÇANAKKALE DESTANLARI YAZACAK YÜCE BİR İMANIMIZ VAR.
ALLAH BİZİ LAİKLİKTEN KURTARSIN TEVHİD BAYRAĞI ALTINDA BİRLEŞTİRSİN.
DİNSİZLERİ DİNE İMANSIZLARI İMANA GETİRSİN
O HERŞEYE KADİR MEVLAM BU CENNET VATAN EN GÜZEL ŞEKİLDE KORUMYI-SAVUNMAY VE YÜCELTMEYİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN.
ŞEHİTLERİMİZİN İNTİKAMI İÇİN ALLAH RIZASI İÇİN ABD-İSRAİL ÜRÜNLERİNE AMBARGO KOYALIM.
DUA EDELİM GECE GÜNDÜZ. YIKALIM AZMIŞ KUDURMUŞ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN SALTANATINI
şehitlerimize Allahtan Rahmet şehit Ailelerine Ve Gazilerimize Sabir Ihsan Eylesin. Kahrolsun Pkk Ve Yandaşlari
şehitler ölmez vatan bölünmez
teşekürler paylaşımın için vatan bölünmez şehitler ölmez
Şehitlerimize Allahtan gani gani rahmet diliyorum.1976/3 tertip askerdim.9 ayım kuzey ırakta geçti...ANDOLSUNKİ CANIMIZI AYYILDIZLIM BU VATAN FEDA ETTİK..Ben ve soyumdan gelen osmanlı soyu Türk oğlu Türk soyu devam ettikçe BU BAYRAK İNMEYECEK BU EZAN SUSMAYACAK.
Allah Sehitlerimizin mekanini cenet eylesin yatiklari yer nurla dolsun.
Onlar vatanlari icin sehit oldular,enyüksek mertebeye ulastilar.
Gerekirse bizde vatanimiz icin miletimiz icin seve seve can vermeye herzaman haziriz.