oyumu idam cezasının tekrar konmasını ve göstermelik değil uygulanması yönündedir
geçmişte olduğu gibi uygulanmadıktan sonra ne işe yarar
Printable View
oyumu idam cezasının tekrar konmasını ve göstermelik değil uygulanması yönündedir
geçmişte olduğu gibi uygulanmadıktan sonra ne işe yarar
Sadece Türkiyede değil Dünyada da olmalı idam cezası
bencede kesinlikle olmalı. yorumlarda gelen olarak imralıdaki terörist başı kastedilmiş.
diğer kasıtlı adam öldürenleri, çocuk *****cusu, tecavüzcü , gasp gibi suçları işleyenleride idam etmeli... Efendim hangi çağdayız??? mı diyorsun??? sen bu çağda benim akrabamı komşumu öldürürsen tecavüze kalkışırsan, bende senin bu çağda idam edilmeni isterim.
maden çağa ayıp olmasın diye idamı istemiyorsun, o halde o çağa ayıp etme ve suç işleme...selametle.
Evet olmalı hemde bu törör suçlularını halkın önünde hatta canlı yayında asmalı
ejtadlarımızın kanlarıyla kazanılmış topraklarımızı satanları vatanı milleti abd ye peşkek cekenleri ve onlara kuklalık yapanları öncelikle asmalı ve daha sonra kanı beş para etmez pkk denilen bir avuc leşleri asmalı diyorum bu vatan kolay kazanılmadı bir metre kareye bin can feda olsun vatan bölünmez ama şehitler ölüyo ne yazıkki onlara allahtan rahmet diliyorum kalanlara sabırlar ben dağlıca kara kolunda 1986 1987 senesinde görevimi yapmıştım ben iyi biliyorum oranın konumunu
Idam Cezasinin Yanisira Polise Vur Emride Verilmesi Lazim.daha Sali Günü Gazi Mahallesindeki Olanlari Hepimiz Gördük.
Dağdaki Zaten Belli.iş şehirdekini Yok Etmek Olsun Ki Dağdakinin ümidi Kirilsin.
Güpe Gündüz Otobüs Yakanlari. Korkusu Olup Polis Kameralarini Tahrip Edenleri, Güzelin Istanbulu Cehenneme çevirenleri Polisimiz Kovalamayacak;
Olayi Gördüğü Anda çekecek Vuracak.
Bak Ozaman Nasil Propaganda Yapa Bilip; Destek Veriyorlar.
Eeeeeeee....sözde Avrupa Birliği, Amarika
hayinlerin bitmesi için idam cezası şart anıt kaprin önünte yani atanın huzurunda ihanet ednler asılmalı ki atam da emanetine iahanet edenleri n asıldığını görüp huzur içinde yatmalıdır saygılar
bencede olmalı özellikle halka zarar verenler ********ler askerlerimizi vuracaklar analaraımızın ciğerlerini yakacaklar bizde tutup onları besleyeceğiz besle kargayı oysun gözünü misali.asıncada ipte bırakacaksınki ondan sonrakilere ibret olsun
Kesinlikle Olmalı En Baştada İmralıdaki Kansız Asılmalı