bence kapatılmalı
Printable View
bence kapatılmalı
Bence Kapatılmamalı çünki Insanların Onların Ne Yapmak Istediğini Net Bir şekilde Görmeli Ve Onların Arkalarındakilerin Ortaya çıkması Sağlanmalı Bunlar Sadece Bir Piyon
bunların kökünü kurutacaksınki birdahi aslı nesli duyulmasın.:devilprv:
pkk olayı,güzel yurdumuzu sağ,sol çatışmasıyla bölemeyen amarika ve avrupa ülkelerinin yarattığı
bir canavardır.
buna kürt vatandaşlarımızda malasef alet olup bu günlere gelinmiştir.Bu günlere gelinmesinde çıkar
sağlamak için göz yumanları lanetliyorum. sonsuza dek yaşanacak öbür dünyada bunun hesabını
binlerce şehit önünde nasıl verecekler.
amarika ve avrupanın Vatanımız üzerinde emellerine ulaşmak için ikiyüzlü davrandıkları alenen bilindiği halde,halen onlardan medet umulmaktadır.
Artık Türk Milleti Olarak Uyanmalıyız.
amarika ve avrupanın emellerini görüp politikalarımıza ona göre yön vermeliyiz.
Biz bu vatanımızı işgalci avrupalılardan Büyük Önderimiz ve Türk halklarının azmiyle kurtarmadıkmı.
bu günkü durum gösteriyorki bu ülkelerin emelleri halen devam ediyor.
bunu çok iyi görüp vatan bütünlüğünü koruyacak kalıcı politikalar üretmeliyiz.
Dost ve düşman ülkeleri çok iyi analiz etmeliyiz.
Türkün Türkden başka dostu olmadığınıda asla unutmamalıyız.
çok doğru tespitler...ancak bir yere takıldım...kırmızıyla işaretlediğim yer...heralde o cümlenizde sarkozy nin açık açık bunları beyan etmesinden bizim siyasetçilerimizin gocunmadığını söylemek istediniz...yoksa sarkozy nin doğru söylediği falan yok...ne biz asyaya döneriz nede dön diyeni dinleriz...biz türküz soyumuz sopumuz bellide sarkozy hangi sömürgenin piçidir onu bilmiyoruz...
Benim orada söylemek istediğim yahudi asıllı sarkozi'nin T.Cumhuriyetinin asla AB'ye
alınmıyacağı. AB'nin gerçek amacının ülkemizi kullanarak,istediklerini almak başta
Türk Ordusunu zayıflatıcı ve ekonomimizin zayıflaması için gereken yasaların çıkarılmasına
uğraşmaktadırlar. adam gerçekten dogruları söylüyor,bunu görmemek için ya kör olmak yada
ihracatcı ve oy derdine düşmüş para babalarını küstürmeye korkan politikacı olmak lazım.
saygılarımla,
Arkadaşlar bu partinin kapatılması sorunu çözmüyor. Çünkü geçen günlerde tv haverlerinde izledim; yedeğini bile hazırlamışlar her ihtimale karşı. Bunun en kestirme çözümü tüm mv.lerinin kürsü dokunmazlığı hariç diğer tüm dokunmazlıklarının kaldırılmasıdır. Ama malesef siyasiler o kadar kirli siyaset yapıyorlarki; iyilerini tenzih ediyorum, dokunmazlıkları kalmaya yanaşmazlar. Bu işide her zaman olduğu gibi yine yüce mahkemenin üstüne yıkacaklar göreceksiniz. Emmi bunu yazdıydı dersiniz. Zaten bu zihniyet kendilerini kapattırmak için o kadar çok provakatif açıklamalar yapıyorlar ki! Yine madurları oynamak için iki yüzlü AB ülkelerinde.
Saygılar.
Hiç tartışmadan kapatılsın bence
kesinlikle kapatılmalı
bence kapatılmalı ve bu partiye hizmet adı ile çalışan herkes ömür boyu siyasi yasağı getirilmeli.