9400 Ci-tps-ok \thanxxxx ya bacha very 100000
9400 Ci-tps-ok \thanxxxx ya bacha very 100000
ustalar 9400 VCI lara TPS yazılımı ne zaman gelecek???:clap2::
Evet acilen 9400 vcı lar bekleniyor.
bana kalırsa hiç beklemeyin derim.goldmaster in elinde artık 9000 serisi cihaz kalmadı ve satılmama endişesi taşımıyor.son kalan 9400v2ci ve 9450 model cihazları da bitirdi herhalde ki bu seriden desteğini çekti goldmaster.ben öyle düşünüyorum.ama goldmaster in bu kadar tutlmasının sebebi 9000 serisi yani topfield tabanlı cihazlar olduğunu unutuyor goldmaster firması.benim kişisel tahminim türkiye de en çok satan cihazlar ın başında geliyor bu modeller.bu da demek oluyor ki en iyi reklam amacı bu cihazlar.sen bu cihazlardan desteğini çekersen yeni çıkardığın cihazlarını millet nasıl güvenip te alacak.
Aynen katılıyorum yorumunuza , zaten 1 haftadır yeni cihaz arayışı içindeyim. Ama alacağımız yeni cihazlar daha sonra bunlar gibi davranmayacağı garantisi varmı? hiç sanmıyorum...
arkadaşlar gm sat 57000 cihaza uyan başka gm serisi varmı? yani handi cıhazın yazılımını yüklesem uyar. Bilgisi olan varsa foruma yazsın. forumda birçok gm serisi var 57000 yok bir türlü anlayamadım. Mesela 56000 var 59000 var bir türlü anlayamadım.
arkadaşlar ben yazılım attım ama acmadı yeni yazılım ne zaman geliyor goldmasterlara acaba
yeni yazılımları bekliyoruz bu yazılımlar multileri acmıyor
İnşallah en kısa zamanda gelir. Böyle diye diye 2 ay olacak neredeyse yazılım yok. 9400 ler unutuldu herhalde.