Herkese selamlar
Benim de balıklarım var
Printable View
Herkese selamlar
Benim de balıklarım var
guvercınlerım var.
:49: bir kedim bile yok:bangin: :bangin:
benim bir sevimli kedim var
canlar kendime zor bakıyorum birde hayvana niye eziyet edeyim.
Evet benim de evcil hayvanım var 6 yaşında van kedisi ares 4 aylık chawe chawe bugün aşısını yaptırdık ve 80 cm lik akvaryumumda cikletlerim var biz onlarla çok mutluyuz tek zararı kedi köpek tüyü balılarında zaman zaman su değişimi ve beslenmesi onları kolay olmuyor bir yere bırakıp gitmek geride sadece balıkları bırakıyoruz olsun biz onlarla mutluyuz sevgi veriyor dünyaya bakışı değiştiriyor mutluyuz onlarla iyiki varlar hayatımda.:clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :45: :45: :45: hers bir hayvan baksa bence iki ayaklı hayvanlardan daha sevgi dolu olduğunu anlar bunca insan sevgiyle kal...
benımde cont adında rottweıller cınsı 17 aylık bır kopegım var.ben kopeklerı severım bakımı zor olan ama dost canlısı olan hayvanlardır.tabıkı egıtım verılmesı ve sosyallesmesı sartı ıle yoksa sılah kadar tehlıkelı olabılıyorlar...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benim yok maalesef kiracı olduğum için bakamıyorum. ama tavuk -tavşan gibi hayvanlara bakmayı severim
benimde bir tane belçika kurdum var 2 yaşında bir dişi bide akvaryumum var