ya arkadaşlar bu ilk sayfadaki at7011 dci yazılımı son yazlımım mıdır... yani türksat 3a ya uyumlu olan
ya arkadaşlar bu ilk sayfadaki at7011 dci yazılımı son yazlımım mıdır... yani türksat 3a ya uyumlu olan
uyumludur arkadaşım ama listede türksat 1c olarak göürünr ismini değiştiriğ türksat 3A yapabilirsiniz
bende suny 1030 var ancak ****ler ciazdan uctu sımdı ıc acılmıyor neyamalı buciaza daa once kke yukledım 4/5 ay sonra *** sayfasını actım ciaz bozuldu yenıden kke & k. kafa yı denedim olmadı acılı kaanıyor ail yardııım ...
At -7012 dz
s/w:v02.00.06
h/w:v16.c0.a1
loder: V6.1.9
bu cihazıma son güncel yazılım bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim:49::49::49::49:
supersatforuma hoşgeldin bu cihazlara uzun süredir yeni yazlım verilmedi ama yine yüklemek istersen verilen sonyazılımlar aşağıdaki linkte bula bilirsin cihazının H/W uygun olan 1.mesajdaki
7010 dz 16.c0.a1
7011 dz 16.c0.a1
8012 dz 16.c0.a1
bu üç yazılımdan istediğini yükleye bilirsin
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sayın ustalar benim bir sorum olacaktı elimde sunny 7010 12 c1 a5 makine var her nedense bütün frakanslarda anten göstergesi (alttaki) % 98 lerde gösteriyor acaba sebebi ne olabilir şimdiden teşekkrüler
cihazın kanalları gösteriyormu göstermiyorsa tuner voltajı 13-18 V çıkıyormu onu kontrol edin voltajlar normal çıkıyorsa tunerde arızalı olabilir ama siz yinede ilk önce fabrika ayarlarına döndürün sonra yazılım yükleyin ve bakın düzelecekmi
sayın yargıç_1 usta bütün kanallar normal gösteriyor daha önce başka bir cihaz vardı onda bazı thor kanallları göstergesi 20-30 aralığında duruyordu ancak şimdi hepsi % 98 olunca şaşırdım yoksa bütün kanallar gayet güzel gösteriyor (not motorlu çanağım olduğundan ona ayar yapacaktım)
bütün kanallarda sinyallerin %98 göstermesine farklı cihazlarda karşılaştım onlarda da tunerin etrafındaki aly transistörlerin bozuk olmasından dolayı yapıyordu ve cihaz kanalları göstermiyordu ama sunny cihazlarda hiç karşılaşmadım böyle bi sorunla