tesekkürler kardeş .. kendini uyanık belleyen o kadar cok insan varki dünyada;insan kime inanacagını yani güvenecegini bilemez hale geldi..bilgi için tesekkürler dostum ...
PAYLAŞACAK DOSTLARIN YOKSA İYİ ŞEYLERE SAHİP OLMANIN ANLAMI YOKTUR
Printable View
tesekkürler kardeş .. kendini uyanık belleyen o kadar cok insan varki dünyada;insan kime inanacagını yani güvenecegini bilemez hale geldi..bilgi için tesekkürler dostum ...
PAYLAŞACAK DOSTLARIN YOKSA İYİ ŞEYLERE SAHİP OLMANIN ANLAMI YOKTUR
Bilgin için tşk.ciddi bir konu
tesekkurler bilgilendırdıgın ıcın
Bilgilendirme ve tüm yorumlar için teşekkürler. ne yazıkki bu tip insanlar yüzünden insan yapacağı iyiliktende korkuyor. aslında bu tip insanları hemen asacak bir yasa olması lazımki . nerde... :((
eeeeeeeeeeeee bunlar benide aradılar numaramı nereden buldun dedim kontörüm yok senin açilen beni araman gerek dedi :D oysaki yeni hattımıda dün aldım bugun numaramı nereden buldular hayret
bilgilendirme için teşekkurler
bilgi için teşekkürler
teşekkürler dostlar bilgilendirme güzel olmuş..
buna kanacak insanlar var hata brakın yabancı noları kendi şebekemizdekilerinide merak edip bilmediğimiz noyu ararlar sadece meraktan acaba kim bu tanıyurmuyum falan filan
bunlara kanmayın,inanmayın,bencede merak etmeyin ben şahsen bilmediğim noyu
beni çaldırınca hiç geri aramam kime ayıt olduğunuda merek etmem bazı arkadaşlarım var
hemen kim aramış servisine msj gönderirler, kimişdiye öğrenmeye çalışırlar.kisacası tanımadığınız kişilere inanmayın kanmayın brakın sizi arayan arasın eğer çok önemli'ise zaten o kişi size bişekilde ulaşacaktır buna emin olun saygılar sevgiler
:rockon:valla beni arasınlar ama kusura bakmasınlar geri arayamam knt yok telefon nun imeil nosu nu sıfırlamışim hattım iptal olmş araya bilen varsa arasın........heeee:clap2::