Sağol ustam eline sağlık
Sağol ustam eline sağlık
backup 1, mesajda güncellenmiştir
bu backup ı kurdum cccam 2.2.1 yüklü degil addons gemini server da çıkıyor ordan yüklesem herhangi bir sorun olurmu
iyi geceler arkadaşlar.dreambox 500 s cihazım önceleri çökmüştü.formda bulunan gemini4.70 yükledim.formdaki bilgilere göre bugün cihazdaki kanallar silinmiş ve int.bağlantı yapmıyordu.yeniden dreamup ile yükleme yapmak istiyorum.dreamup açıp com 3 yapıp connet tuşuna basıp fişi taktığımda drekt disconnet yazıp hiçbir işlem olmuyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.aşağıdaki linke göre
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
cihazom klon yaklaşık 20 dk da bir fişi çıkarıp takmaktan bıktım .. benim makinaya uymadı :(
cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.dediğiniz gibi.com 3 .com 1 yaptım.3 sefer flası sildim.dosyayı masaüstüne indirdim.zipten çıkardım.flash yazdırmak için zipten çıkardığım dosyayı masa üstünde göremedim.mecburen bir önce indirdiğim.4.70 vardı.flash yüklemeye bastığımda direk o dosya çıkıyor onu atmak zorunda kaldım.daha sonra dosyayı cihazdan indirerek 2.1.1. kurdum.
slm usta bu backup da bulsat açarmı denedinizmi
ustam vermiş olduğum4,70 zip olarak indiriyorum.içinden masa üstüne çıkarıyorum.dreamup ile cihaza bağlanıyorum.2-3 kere flash era yapıp siliyorum.sonra flasha basıyorum.ancak masa üstüne çıkardığım dosyayı görmüyor.uzantıdan olabilirmi acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim