:present::present::present:çok güzel açıklamaşsın.:present::present::present:
Printable View
Bu kürt açılımın sonu gelmez gibime geliyor, dikkat etmezsek elimizi verip kolumuzu kurtaramayacağız... bunlar hep avrupa-abd nin pohpohlamalarıyla oynanan tehlikeli oyunlardır ki sonu (mazallah) içsavaşa kadar gidebilir, baksanıza daha şimdiden 3-5 çapaçul kendilerini birşey sanan b*klar (not:ayrılıkçı olayan bir ülke bir bayrak altında yaşamayı kabul eden kürt kardeşlerim hariç) "kürtçe eğitim, özgürlük hakları, ordu hakları (savunmaymış), türklerin kendilerin özür dilemesi vs.vs." sıraladı bile, ikinci aşama herhalde özerklik, eyalet, vs. daha sonra da (akıllarınca referandum ile) özgürlük... ama herhalde unutuyorlar daha ölmedik, vatanımızı parçalatmayız, gerekirse içimizdeki kanserleri kesip atmasını da biliriz... bu böyle biline...
Yahu saddam dediğin amerikanın (irana karşı) mütteffiki(ortadoğu maşası) değilmiydi, abd pohpohlamasıyla iran ile (şaçmasapan bir konu yüzünden) savaşmamışmıydı, boşyere kardeş kanı dökmemişmiydi . . . ülkenin işlerine karışılmadığı müddetçe uyuşturucu-fuhuşa göz yummadımı . . . ilginç bir bakış açısı çooook ilginç
hükümetin hiçbir planı yok! sadece bebek katilinin ağzına bakıyorlar!
kürt açılımı derken zaten ülkemizde bu bayrak altında yaşayan kürtlerin dillerini kullanması serbest şarkılarını dinlemesi serbest tv kanalları trt kürtçe yayınlıyoo
iş adamları var
müdürleri genel müdürleri miletvekilleri var tc cumhuriyetinde temsil ediliyorlar belediye başkanları var doguda her türlü hakdan yararlanıyorlar acrıca tüm türkiyede zengin leri var öğretmenleri profösörleri doktorları daha ne sayayım hepsi var bu ülkede daha nasıl olsun anlamış degilim eger istedikleri topraksa bu ülkenin hiç kimseye verecegi bir avuç topragı yoktur arabı ile çerkezi ile kürt ü ile bir toplumuz vatan bölünmez yazık hangi yüzyılda yaşıyoruz kalem varken silah tutan eller kırılsın bu kim olursa olsun ALLAH TÜRK MİLLETİNİN TÜRKİYEDE YAŞAYIP NİYMETLERİNDEN YARARLANIP ŞÜKREDEN İNSANLARIN YARDIMCISI OLSUN ben bu açılımdan bir şey çıkacagına inanmıyorum.
Bence çok yanlış düşüniyorsunuz şimdiye kadar birileri onlara ikinci sınıf bir vatandaş gibi mi davraniyodu hayır çoğu türkiyede yaşiyo ama TÜRKÇE bir kelime bile bilmiyo siz bir AVRUPA ÜLKESİNE GİTTİĞİNİZDE ONLAR MI SİZİN DİLİNİZDEN KONUŞİYORLAR
bu ül***i alevi suni kürt türk laz çerkez ve daha sayamadığımız milletler oluşturuyor bu toplumlar kurtuluş savaşını kazandılar çanakkalede tüm dünyaya destan yazdılar ve kurtardıkları vatana TÜRKİYE CUMHURİYETİ dediler bu ülkenin hiçbir ferdi kürt olduğu için özlük hakları elinden alınmadı haksızlığa uğramadı provokötörlere meydan vermeden ülkemizin çıkarlarını gözetmeliyiz derdimiz kürtler değil pkk verdiğimiz şehitlerin arasında kürtlerde var kürt kardeşlerimiz bu yobazların elinden bir an önce kurtulmalı
açılım açılım diyorlar kafalarına göre açıyorlar yürekleri yetiyorsa halka sorsunlar yani refaranduma gitsinler