hayır ben de bu asıyı olmam cünkü rant üzerine kurulmus madem saglık bakanı bu asıyı oldu neden diger bakanlar olmuyor onlara da bu virüs bulasma ihtimali yok mu bulasamazmi zararı yoksa neden olmuyorlar.hepsi rant icin bekleyelim görelim derim..
Printable View
hayır ben de bu asıyı olmam cünkü rant üzerine kurulmus madem saglık bakanı bu asıyı oldu neden diger bakanlar olmuyor onlara da bu virüs bulasma ihtimali yok mu bulasamazmi zararı yoksa neden olmuyorlar.hepsi rant icin bekleyelim görelim derim..
hollandada yaşayan dayım var dün onunla konuştuk onunda dediği buradada bazı kanallar domuz gribinden bahsediyor ama ben turk tv lerinide izliyorum onlar resmen buradakilerin 10 katı haber yapıyor olayı şişiriyor diyor
ben sağlık çalışanıyım ve oldum bile riske girmeye gerek yok.
her kafadan ayrı ayrı sesler çıkıyor nasıl olurda insanlarımız bunlara güvenipte aşı olurlar ?
umarım yarın öbür gün eşek gribi yaymazlar bakalım ne ne gripler ne hastalıklar görecez
birşey dikkatinizi çektimi geçen hafta başladı ve ardarda ölümler eglemye başladı yani sanki kurulu bi program gibi????
niyetleri ne olabilir acaba dünya genelinde olan nüfusu azaltmakmı artı ölümlerde şüpheli ve dahası domuz gribi aşısını herkese şiddetle tavsiye etmeye başladılar SORU?NELER OLUYOR NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR ACABA?
Aşı olmayacağım demiştim şimdi anlıyorum ki ne kadar haklı imişim Başbakan bu aşılar abd'ide kullanılan aşılardan farklı demiş..Şİmdi düşünüyorum;bu milletin tüğü bitmemişlerin hakkını ***fi olarak harcayanlar halen bakan koltuğunda oturmaya devam edecek mi Çok merak ediyorum.
kesinlikle hayır
yukardaki arkadasım haberleri ve medyayı takip etmiyor heralde asıdan felç olan varmı diye seslenişte bulunmuş ben yüzlerce örnek gösterebilirim en basıt asıdan ve iğneden felç olanlar yüksek ateşten felç olanlar ben hayatım boyunca 49 yasındayım şükür hastaneye düşmedim düşeninde ayağı alısıyor allah düşürmesin memleketimizin basında bir uğursuzluklar dönüyor inşallah hepizin bir dahaki secimlerde 3 defa düşünüp bunları sepetlememizde yarar görüyorum bunlarla daha başka basımıza beleler gelir gelmeyede devam edicek gibi görünüyor selametle