arkadaşlar dreambox s518 model bir cihaz almıstım. cihaza hiç bir şekilde ulaşamıyorum 232 kablo ile bağlıyorum dreamup programı ile iletişim kuramıyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Printable View
arkadaşlar dreambox s518 model bir cihaz almıstım. cihaza hiç bir şekilde ulaşamıyorum 232 kablo ile bağlıyorum dreamup programı ile iletişim kuramıyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
aldığınız cihaz direk çin üretimi üzerinde değişiklilkler yapılmış kullanıclar tarafındanda tavsiye edilmeyen sürekli arzıa yapan bir cihaz. eğer rs 232 görmuyorsa yapacağınız fazla bişi yok servise yada aldığınız yere götürün.
ellerıne saglık bızım ıcın yararlı bır calısma olmus sız ustadlara tesekkurler
Bende de Dreambox 500S var. Uyelik suresi doldu galiba.Calismiyor. Uyeligi nereden uzatacagiz veya yeni image nereden bulacagiz.
emeğine sağlık Allah razı olsun
Eline sağlık
olmuyor ise nedini nedir ustalar :/
Cihazı fişten çakırtıp deniyorum
rs 232 kablosunu çıkarıp deniyorum
fakat cihaza yazılım attıktan sonra eski haline çevircem buradan çeviremiyorum şimdi..
saolun...
sim arkadaslar benim 500-s cihazim var yeni kullaniciyim cihazi yüklü aldim fakat bazi günler sifreli programlari acmiyo saatlerce bekliyom olmuyo bazende süper calisiyo acaba cihazdami bir sorunvar merak ediyorum yardimci olursaniz aydinlatirsaniz memnun olurum tesekkür edrim