Ben iki sefer aştım kotayı ama çok pahalıya mal oldu
Printable View
Ben iki sefer aştım kotayı ama çok pahalıya mal oldu
vete ben bu ay 2 cgb yakın aştım 5 cgb olmuş 12. ayın kotsası kardeş yani 20 ytl otudu bu ay bana toplam 8 kere aştım bir bucuk sendir 16 aydır400 ytl gitti kota aşımlarının frakı tühhhhhh ama kota sayfası acmıyordu dün gece actı 5 inin güncellemsini vedi
saygılar
ben bir ay aştım. Ama ben aşmamışım çünkü kullanmadım. 150,00.-YTL fatura geldi. telekoma başvurdum. önce parayı ödedim. araştırdılar ve iki kişi şifremi kullanmış. paramı iade ettiler ve o iki kişi de yakalandı...
bende her ay en az 500 mb aşıyorum yetmio :D
burda yazılanları anladımda bir iki arkadaş bol bol film ve müzik gibi kota düşmanı şeyler indirmelerine rağmen kotayı aşmadıklarını yazmışlar bu nasıl oluyor doğrusu anlayamadım bunun böyle bir yolu varsa bizede anlatın değilmi ama_?
ya allah ıslah etsin dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz kotalı kullanımı sınırı avustralyada 80 gb dan başlıyor bulgaristan bile 4.5 mb ta 10 euro ödüyor :smiles22: :smiles22: :smiles22:
Japonya 47 mbit 38$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 188 kat hızlı ve sadece 6$ pahallı
İsveç 24 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 96 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı
Fransa 20 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 80 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı
Honk Kong 10 mbit 16$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 40 kat hızlı ve 16$ ucuz
Bulgaristan 4.8 mbit 10$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 19,2 kat hızlı ve 22$ ucuz
Türkiye 2 mbit 146$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 8 kat hızlı ve sadece denemeyecek kadar ,114$ pahallı
Türkiye 0,25 mbit 32$ KARŞILAŞTIRMA YAPILAMAZ,DAHA YAVAŞI YOK!!!
Özet,
Japonya'da yaşıyor olsanız suan kullandıgınız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 6$ daha ekleyerek 188 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.
İsveç'de yaşıyor olsaydınız suan kullandıgnız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 3$ daha odeyerek 96 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.
Karşılaştırmayı bahane bulup da uygun olmadıgını savunacaklar icin Bulgaristan ornegini verelim.Bulgaristan'da yasıyor olsa idiniz suan kullanmakta oldugnuz en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine 22$ alıp, 19,2 kat daha hızlı internet kullanabilirdiniz.
:45: anladım kardeşimde bizim bu memlekette ne doğru.Verdiğin bilgiler çok güzel.Umarım ilerde düzelir.Unutma en son umut biter.Araştırmacı kişiliğin için teşekkürler...
memeleket düzelcekte ne zaman çok merak ediyorum
ben a;iyorum her ay 3GB kotaya 50 YTL ]zer'nde fatura gel'yor s'zler ne yapiyorsunuzda kotayi a;miyorsunuz bana da yardimci olurmusunuz/Te;ekk]rler
Pc nizde sorun var galiba...harf karakterlerinda sorun var...dikkat etttiğim kadarıyla türkçe karakterlerinde..."ü-ç-ş-ö-ğ-ı"...
Sorununuza gelince fazla mp3-film v.b indiriyor olabilirsiniz...yada başkaları illegal yollardan sizin modeminizle nete bağlanıyor olabilir...sevgilerimle...:wave: