teşekkürler
teşekkürler
TEŞEKKÜRLER
teşekkürler
tesekkurler
ayrıca bu uygulama ıle dısarıdan satın aldıgımız bır ıp server ızlemek mumkun mu eger ıse yarıyor ıse ıp uyelık alacagım
bu uygulamada ayrıca bır cok yayın acılmıyor turk tvler dahıl trt atv vb nerde yanlıs yapıyorum acaba
teşekkürler
Teşekkürler...
Tesekürler
Merhabalar ben kurmaya calistim ama bu ip 91.203.212.202 adresine baglanilamiyor. ne yapmam lazim
ip çalışmıyor.
sjfdnsldkfm
slm yeni üyeyim zipdosyasini indiremiyorum
develop adi zaten kullanilmis diyor yârdim lütfen
yardım bekliyoruz arkadaşlar bir türlü develop oturumu açamıyorum .oturum aça basıyorum devolop yazıyorum ama bir türlü o***lemiyor artık sıkıldım bu işten yardım bekliyorum ayarları sıfırlıyorum yinede olmuyo.tv model eu40es6340 samsung
teşekkürler
selamlar sağolun
teşekkürler
tesekkürlerr
teşekkürler
arkadaşlar birileri bize yardım etsin samsung smart tvye oturum açamıyorum model ue40es6340 devolop yazıpo***liyorum kabül etmiyor yardımcı olursanız memnun olurum
sammsung UE55G8000 de calisirmi bu konuda bilgisi olan varmi...:wave:
guzel
Merhaba arkadaslar,
Ben heralde birsey yanlis yapiyorum. Ben bunu indirdim rar dan cikartim usb atim. 2012 Smart tvye taktim usb'yi, ondan sonra develop - 00000 girdim. IP yaz we guncele bastim simdi yaziyorki error development 002 bu nedir ???? we program olmadi.
bi yardim etsenis cok sevinirim
güzel program
teşekkürler
teşekkür
tşkler
teşekkürler.
teşekkürler
Selam Arkadaşlar,
2.54 yükledim çalışıyor. Yalnız çoğu Kannallar dosyalar kısa yol üzere çalışmaz diye bilgi geliyor,
Bu Widget' in yeni verisini varmı acaba? :49857458:
tesekkurler :459956:
arkadaşlar yeni samsung led tv aldım bu programı rardan çıkardım ancak bu develop ve şifreyi nereye yazıcam bulamadım
birde bu ip tv ye kendim kanal nasıl ekleyebileceğim
televizyona flash bellek devamlı takılımı kalacak
VESTEL MF 7070 UYUMLUMU ACABA
bende indirip denicem. Paylaşım için teşekürler.
teşekkürler
ty dude
vestel smart tvde çalışır mı bu uygulama...
tesekkurler
Baldemir kardeş; paylaşım için teşekkür ederim.Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması) LG 640s'ye uygulama yüklenirmi uygulanırsa usb ile yüklemek nasıl yapılıyor yardımınızı beklerim kolay gelsin
teşekkürler...
tesekurler umarım portallar halen aktıf durumdadır
Tesekkürler
paylasim icin gönülden tesekkürler
teşekkür
TEŞEKKÜRLERR
tşk....
teşekkürler..
teşekkürler
teşekkürler
İndirmek için cevap
tesekkürler