:Smiletabar :pepper: yukarıdaki yazılımlardan sunny 1030 sky için olanı varmı varsa nasıl atılacagını tarif ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ederim.:Smiletabar :pepper:
:Smiletabar :pepper: yukarıdaki yazılımlardan sunny 1030 sky için olanı varmı varsa nasıl atılacagını tarif ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ederim.:Smiletabar :pepper:
ben yapamadım başka kanala geçince birden kilitliyor ne yapmam lazım arkadaşlar gmt(yerel saati:00.00 da)ayarlı *** load yaptık
france5 de 2 dk bekletiyoruz açılıyor multilerde 5 dk duruyor ve kilitliyor lütfen yardım
arkadasım dediklerini aynen yaptım ama nafile.
VOLAKAN USTA BENİM SUNNY SİSTEMBİLGİSİ AYNEN TV GÖSTERDİĞİ GİBİ YAZDIM VE VERMİŞ OLDUĞUNUZ KONU BENİM İÇİN GEÇERLİMİ VE NASIL KURACAM SAYGILARIMLAAlıntı:
MODEL:AT-7010DCIZ
info:(11_01_2007)
S/W02.00.07
H/W:V12.01.A5
loader:v2.1.9v3
C.A:2.2.5
kanal sorunumuz devam ama arastırıyoruz bulcaz :)
arkadaşlar sunny 7010 dz 16.00 a1 02 00 a7 nin yazılımı hangisi ni söylerseniz
arkadaşlar hemco kanal loderi ile türksatta sinyal sorunu meydana geliyor az kanal gösteriyor sunny editör lede her kanal listesi olmuyor isteyene bendeki kanal listesini gönderebilirim gruplandırılmış *****lar kilitlenmiş türksat hotbird hispasat
bir de soft cam atalım dedim.atmaz olaydım ses var görüntü gitti.mecburen baştan yeniden yapacaz.sakın softcam atmayın.
depoyu kullanalım o zaman
stream yazılımına soft cam olmaz yazılım sorunlu denemedim ama kke dosyası olur sanıyorum
ustalar elinize sağlık ben düden beri uğraşıyordum yapamıyordum kurukafayı yükledim iş kendiliğinden çözüldü şimdi takır takır açıyor teşk
12.01.A5 HW nolu yazılımı ve Kanal editörünü değiştirdim. Bu hW nolu cihazda sorun yaşayanlar yazılımı tekrar indirp yüklesinler ve kanal editörü ile kanal listesini atsınlar.
sonuc itibarı ile ne şifrelerde nede turksat kanallarında herhangi bir problem yoktur hepsi okey.... :)
Serkan bey Çözüyormu atalım mı yazılımı :)
yani 2 gündür uğraşlarınıza bu akşam 4 saatte noktayı koyduk ilk olarak kablo sonra kanal listesi ve yazılım bu şekilde problemleri çözüyoruz işte bazı problemleri kendimiz araştırp çözmek bilgi ve öğrenme açısıondan bulunmaz fırsattır.
Kesinlikle haklısın su View'edemi el atsanız felan :P
depoya nasıl koycaz listeyi volkan