Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hoca gerekmez!
Feldkamp, Zaman gazetesinde imalı bir yazı kaleme aldı. Kalli, "Şayet şampiyonluk kazanılmasında antrenörlerin fazla emeği yoksa G.Saray'ın hoca aramasına gerek yok. Ekonomik sıkıntıdaki kulüp için bu iyi olur" dedi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:58
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Emre ile yeniden
Ankaraspor'da gösterdiği performans ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna çağrılan Emre Aşık, Galatasaray için de yeniden değer kazandı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Emre Aşık ile önümüzdeki sezon da devam etme kararı aldılar. Milli Takım kampında bulunan Emre, "Galatasaray'a kırgınlığım yok. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Geri dönmekten onur duyarım" dedi.
16-05-2008, 19:59
sarıkanarya_41
Kraliçe ağırladı
İNGİLTERE Kraliçesi II. Elizabeth'in dün İstanbul Boğazı'nda demirleyen İngiliz uçak gemisinde verdiği resepsiyona G.Saray Başkanı Adnan Polat da katıldı. Türkiye'nin siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı gecede spor dünyasını temsil eden Polat, kraliçe ile kısa bir sohbet yaptı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 19:59
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aslan getiren şirkete ceza!
ŞAMPİYONLUK kutlamaları için Ali Sami Yen'e getirilen aslan başa dert oldu! İstanbul İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nden aslanı getiren aracı şirkete 300 YTL para cezası verdi. Hayvanat bahçesi hakkında da yasal işlem yapılması istendi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 20:00
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cimbom son çeyrekte coştu
ŞAMPİYON G.Saray, rakiplerine son çeyrekte gol yağdırdı. Sezonu 64 golle tamamlayan sarı-kırmızılılar, 76 ile 90. dakika arasında 18 gol, 31 ile 45. dakika aralığında ise 15 gol kaydetti. 64 golün 33'ünü ilk ve ikinci yarının son 15 dakikalarında atan Cimbom, diğer bölümlerde 31 gol buldu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
16-05-2008, 20:00
sarıkanarya_41
Song 2 yıl istedi
Galatasaray ile Song arasındaki görüşmeler yeniden başladı. Adnan Sezgin, yıldız oyuncu ve menajeriyle bir ön görüşme yaparken, Song'un 2 yıllık sözleşme yapılmasını şart koştuğu öğrenildi. Buna karşılık Sezgin'in ise 1 yıllık kontrat teklif ettiği ve bu nedenle görüşmelerin tıkandığı bildirildi. Henüz ücret konusunda da anlaşamayan taraflar gelecek Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hafta yeniden bir araya gelecekler.
16-05-2008, 20:01
sarıkanarya_41
'Yorulduk ama değdi' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, şampiyonlukla kapattıkları 2007-2008 sezonunun, kendileri için çok fazla yorucu geçtiğini söyledi.
16.5.2008
Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga’yı ziyaret eden ve ardından öğrencilerin düzenlediği şampiyonluk söyleşisine katılan Adnan Polat, kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı ile birlikte soruları yanıtladı.Öğrencilere yönelik konuşmasında, Galatasaray Üniversitesi’nin kendileri için son derece önemli bir mekan olduğunu vurgulayan Polat, rektör Ethem Tolga ile yaptıkları görüşmede, kulübün mali ve idari yapılanmasında birlikte çalışma kararı aldıklarını söyledi.Polat, Galatasaray Üniversitesi mezunlarının, Galatasaray Lisesi mezunları gibi kulübe daha kolay üye olmalarını sağlayacak bir tüzük değişikliği yapmayı da planladıklarını ifade etti.
"BU YORGUNLUĞA DEĞDİ"
Polat, özellikle sezon içinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiği konuşmasında, şunları söyledi:"Futbol takımımız, tüm zorluklara rağmen başarılı olarak bizi mutlu etti. Ağır şartlarda çalıştık. Sezon başında takımda yeniden yapılanmaya başlamıştık. Yeni bir kadromuz vardı. 6 maçımızı seyircisiz oynadık. Takımımızın oturduğunu düşündüğümüz zaman da üst üste sakatlıklar geldi. Birçok karşılaşmaya, altyapıdan 4-5 oyuncumuzu kadroya sokup 18 kişilik kadroyu oluşturarak gidebildik. Hocamız, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 4 haftada takımın başında olamadı, son 6 haftada takımı bıraktı. Bu sene bizi çok yordu, ama biz iyi mücadele ettik ve bu yorgunluğa değdi." "ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK MİMARI FALDKAMP"
Adnan Polat, bu sezon kazandıkları şampiyonluğun, kesinlikle bir kişiye mal edilmemesi gerektiğini belirterek, "Bana göre, 6 hafta kala bırakmasına karşın şampiyonluğun en büyük mimarı yine Feldkamp’tır. Sezon başında yaptığımız yeniden yapılandırmada büyük katkıları oldu. Galatasaray’a ilk geldiği sezon oluşturduğu temel kadro, daha sonra UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı aldı. Dünya Kupası’nda da 3’üncülük elde etti. Bu gelişinde 7-8 genç oyuncuyu kadromuza dahil etti. Bunların meyvelerini ileride alacağız" dedi. "İNSANLAR İNANÇLARINDA SERBEST OLMALI"
Son günlerde Hakan Şükür’ün verdiği bir demeç sonrası yaşanan polemiklerin hatırlatılması ve durumun taraftarlar üzerinde önemli sıkıntılar yarattığının söylenmesi üzerine Polat, şunları kaydetti:"Ben Adnan Polat olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün koyduğu ilkeler doğrultusunda yaşayan, bu ülkenin bir ferdiyim. Kimseye kendimi ifade edecek halim yok. Ülkemizde insanların kendilerine ait inanç ve vicdan özgürlüğüne saygılıyım. Ülkemizde insanlar aşırı uçlara çekilmek isteniyor. İnançları olan ve bu inançlarını uygulayan insanlara ’yobaz’, yine inançları olan, ancak uygulaması olmayan insanlara ise ’ateist’ deniliyor. Hakan Şükür inançlı bir futbolcu ve ben de bunu normal karşılıyorum.
16-05-2008, 20:01
sarıkanarya_41
Newcastle'dan süper teklif! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İngiliz kulübü, Galatasaray'ın genç yıldızı için kesenin ağzını açtı... Sarı-kırmızılılar ise genç oyuncuyu satmaya soğuk bakıyor.
16.5.2008
Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan ve özellikle ligin son bölümünde ortaya koyduğu performansla Galatasaray'ı taşıyan Arda Turan'ın talipleri çoğalıyor. Avrupa'nın birçok dev kulübünün kıskacında olan genç oyuncu, "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dese de, birbirinden ünlü takımlar yıldız futbolcunun peşini bırakmıyor. Son olarak Newcastle United'ın, Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve tatminkar bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Sarı- kırmızılılara Arda için 16 milyon dolar (yaklaşık 19 milyon YTL) öneren siyahbeyazlılar, genç oyuncuya da yıllık 2 milyon dolarlık (yaklaşık 2 milyon 400 bin YTL) bir kontrat teklif ettiler. 'EURO 2008'İ BEKLEYELİM'
İngilizler'in resmi teklifi de önümüzdeki hafta sarı-kırmızılılara gönderecekleri öne sürüldü. Milli futbolcumuz Emre'nin de forma giydiği Newcastle, Arda'nın parlayabileceği ve fiyatının artabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurarak bu transferi EURO 2008'den önce bitirmek istiyor. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, bu cazip teklife rağmen Arda'yı satmaktan yana değil. "Yıldız futbolcu almayacağım" diyen başkan Polat'ın mevcut yıldızları kadroda tutmayı tercih ettiği öğrenilirken, diğer yöneticiler de, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Elimizdeki oyuncuları kaybetmeyelim" görüşünü savunuyor. Sarı-kırmızılı kurmaylar, son olarak "En azından EURO 2008'i bekleyelim. Arda'nın fiyatı katlanırsa durum değişebilir. Ancak şu an için yıldızımızı elimizde tutalım" fikrinde.
Kaynak: Sabah
16-05-2008, 20:02
sarıkanarya_41
'Yabancıları gönderin... 40 milyon Euro'yu hazır edin' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Juventus'tan ayrıldıktan sonra adı Galatasaray'la anılan ünlü Fransız teknik direktör Didier Deschamps, FANATİK'e çok özel açıklamalar yaptı.
16.5.2008
‘Büyük bir kulüp...’
Juventus'taki görevinden ayrıldıktan sonra, adı Galatasaray’la anılan Fransız teknik direktör Didier Deschamps, FANATİK aracılığıyla Sarı-Kırmızılı camiaya ve yönetime mesaj gönderdi. Futbolculuğu döneminde büyük başarılar elde eden, antrenörlük kariyerinde de emin adımlarla yürüyen Deschamps, “Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Hedeflerini de net bir dille anlattılar. Ancak bu hedeflere ulaşmak için, bazı şeylerin yapılması lazım” dedi. ‘Yakından inceledim’
Galatasaray'da görev yapmaması için hiçbir neden olmadığını kaydeden Didier Deschamps, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tekliften sonra takımı yakından inceledim. Sözleşme imzalamam isteniyorsa, tüm yabancı futbolcuların gönderilmesi lazım. Bunun yanı sıra kafamdaki oyuncuların alınabilmesi için 40 milyon Euro tutarında bir transfer bütçesi gerekli. Bu şartların oluşması halinde, teklifi kabul edebilirim. Aksi takdirde bahsedilen hedeflere ulaşmak çok da gerçekçi görünmüyor.”
16-05-2008, 20:03
sarıkanarya_41
Lincoln'ü satacağız" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Lincoln´ün şanssızlık ve sakatlıklar dolayısıyla istenilen performansı ortaya koyamadığını söylerken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.5.2008
Adnan Sezgin Türkiye gazetesine verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu... Kalli’nin istifasından sonra teknik direktörlük için Abdullah Avcı’yla görüştüklerini doğrulayan Sezgin, “Abdullah Avcı’yla İstanbulspor’da 6-7 ay birlikte çalıştık. Benim çok iyi dostumdur. Biz ona sadece 6 maç için teklif götürmedik. Genel konsepti konuştuk. Nasıl baktığı önemliydi. 6 maç teknik direktörlük, yeni sezonda yardımcılık şeklinde dedikodular çıktı ama bu tam olarak gerçek değil. Avcı’yla daha uzun çalışmak istedik” dedi. “LİNCOLN’Ü SATACAĞIZ!”
Lincoln’ün şanssızlık ve sakatlıklar dolayısıyla istenilen performansı ortaya koyamadığını söyleyen Sezgin, “Çok kaliteli bir oyuncu. Kalitesini tartışanlar da yanlış yapıyor. Önümüzdeki sene çok büyük katkılar sağlayacak. Onunla ilgili bir marketing anlamında düşüncelerimiz var. Birkaç şirketle görüşüyoruz. Lincoln’ün tüm imaj haklarını devretmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. Adnan Sezgin, Servet’i transfer ettiklerinde de çok büyük tepki aldıklarını hatırlatarak, “Haksızca eleştiriler yapıldı. O gün yazılanların hepsini saklıyorum. Şimdi taraftarın sevgilisi haline geldi” dedi. “TRABZON MAÇI YIPRATTI”
Sezgin, Türkiye Kupası’nda G.Birliği’ne elenmelerini ise şu sözlerle açıkladı: “Trabzon maçında müthiş bir mücadele ortaya koyduk. 32 dakikada 8 net pozisyonumuz var. 1-0 yendik ama o maçta ortaya koyduğumuz tempo bize kupayı kaybettirdi. Daha sonra çıktığımız G.Birliği maçında mental olarak çok yıpranmıştık. Bu mental yorgunluk bizim elenmemize sebep oldu” şeklinde konuştu. EURO2008’de Milli Takım’ın şansının çok yüksek olduğunu iddia eden Sezgin, “Gruptan kesin çıkarız. Hele bu yaşanan sakatlıklar olmazsa çok yukarılara gideriz” dedi. “BOUZİD GİTTİ, YASER GELİYOR”
Takımdan gönderilecek isimleri ve alınacakları belirlediklerini söyleyen Adnan Sezgin, “Bouzid ve Barusso’ya artık çalışmayacağımızı söyledik. Kartal’ın genç oyuncusu Yaser’le de prensipte anlaştık” dedi.
16-05-2008, 20:03
sarıkanarya_41
'Polat futbolu yönetemez mi!' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Menacer Bayram Tutumlu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için, "Koskoca holdingi yönetiyor, futbolu mu yönetemeyecek!" ifadesini kullandı.
16.5.2008
Menacer Bayram Tutumlu, Galatasaray Başkanı Adnan Polat için, “Koskoca holdingi yönetiyor, futbolu mu yönetemeyecek!” ifadesini kullandı. Tutumlu’ya bu sözleri sarfettiren ise, Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup ile yapılan temaslar. FIFA menaceri, konuyla ilgili şunları söyledi: “Sayın Polat, Laudrup için aracı kullanmasın. Laudrup bu tip olaylara sıcak bakmıyor. Galatasaray’a gelme isteği var, ama ona farklı yerlerden ulaşılmak istenmesi, onu biraz geriye itiyor. Polat, Adnan Sezgin’le bu işe soyunduğu sürece Laudrup gelmez. Polat’la her türlü görüşmeyi yapar Laudrup. Ama Adnan Sezgin’in bulunduğu bir ortamda 100 milyon Euro da verseler, Galatasaray’a gelmez.” Yalçın TÜRK
16-05-2008, 20:04
sarıkanarya_41
Şampiyonlar Ligi'ne özel Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ali Sami Yen Stadı'nı UEFA kriterlerine uygun hale getirmek isteyen Galatasaray Yönetimi kolları sıvadı, özel tribün tadilatı önümüzdeki hafta başlıyor.
16.5.2008
Önce Kapalı Alt
Başkan Adnan Polat bir süre önce, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacaklarını açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı yönetim, işte bu doğrultuda statta bir dizi değişikliğe gidiyor. Bunlardan ilki, Kapalı Alt tribüne yapılacak olan VIP salonu. Taraftarların derbiler dışında çok fazla rağbet göstermediği bu bölüm, yeniden inşaa edilip, modern hale getirilerek UEFA’nın isteği çerçevesinde organizasyon sponsorlarına tahsis edilecek. Sonra Numaralı...
Kapalı Alt tribündeki bu değişikliğin yanı sıra Numaralı Tribün de elden geçirilecek. Burada mevcut kombine sahiplerinin 14 Mayıs’a kadar yeni kart satın almada öncelik hakkı bulunmasına rağmen, 150 kişilik yer muaf tutuldu. Kombine sahipleri bu tutum karşısında, “Seyrantepe’de en güzel yerlerin önceliği sizin olacak” vaadiyle ikna edildi. Bu bölümde de UEFA’nın talimatına göre modernizasyon yapılıp, Şampiyonlar Ligi’ne özel tribün hazırlanacak. Raşit ALTUN
16-05-2008, 20:04
sarıkanarya_41
'Bizi tahrik etmesinler!' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'ın basketbol yöneticisi Ahmet Dedehayır, Aziz Yıldırım'a tepkili.
16.5.2008
Galatasaray’ın basketboldan sorumlu yöneticisi Ahmet Dedehayır, Aziz Yıldırım’ın Bayan Basketbol Ligi final maçında kendilerine gösterdiği tavırdan dolayı tepkili. Dedehayır, “Murat Özaydınlı’ya küfür edilirken ben gidip tribünleri susturdum, bir de bizzat Özaydınlı’dan özür diledim. Oysa benim adıma açılan küfürlü pankartlar vardı, kimse sesini çıkartmadı. Bir de gelip Aziz Yıldırım bize tavır yapıyor. Bizi tahrik etmesinler, sporda böyle şeyler görmek istemiyoruz” dedi. Cüneyt KARAKAYA
16-05-2008, 20:05
sarıkanarya_41
Cevat hocayla devam iddiası Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cevat Güler'in, Galatasaray'ın teknik direktörü olarak çalışmaya devam edeceği öne sürüldü.
16.5.2008
Kalli’nin istifasıyla göreve gelen ve ligde 6’da 6 yaparak Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Cevat Güler’in, Sarı-Kırmızılı kulüpte teknik direktör olarak çalışmaya devam edeceği öne sürüldü. Özellikle futbolcuların tecrübeli hocayla çalışmayı çok sevmeleri ve Güler’le birlikte performanslarının artması, yönetimi bu konuda değerlendirme yapmaya yöneltti. İlk Yönetim Kurulu toplantısında bu fikir masaya yatırılacak. Yalçın DÜMER
16-05-2008, 20:05
sarıkanarya_41
'İş başa düştü' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray'da, son 6 haftada teknik sorumlu olarak görev yapan Cevat Güler, teknik direktör Feldkamp'ın ayrılmasının ardından sorumluluğun 3 antrenöre kaldığını, ellerinden geleni yaparak şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.
15.5.2008
Fazla mesai...
Cevat Güler, Galatasaray TV’de yaptığı açıklamada, Karl Heinz Feldkamp ile birlikte sezon başında her antrenörün belli sorumluluk ve yetkileri olduğunu belirterek, "Feldkamp ve Ahmet hoca gidince yetki ve sorumluluklar 3’e indi. Biz 3 hoca, Burak Dilmen, Nezih Ali Boloğlu ve ben, yine aynı şekilde rakiplerin analizini, sahaya çıkılacak taktiklerin ne olacağını daha yoğun çalıştık. Daha önce son kararı hocaya bıraktığımız için son aşamada rahattık. Hafta içinde daha yoğun çalışıyorduk. Sonra hafta sonunu da biz yüklenmiş olduk" dedi.
Kalli'ye teşekkür
Feldkamp’ın, üzerlerindeki emeğin çok olduğunu belirterek Alman teknik adama teşekkür eden Güler, "Ciddi olarak mesai verdi. Almanya’dan gelip, yardımcı hocaları kabul ettiği için, Almanya’dan birilerini getirmediği için, bizi çalışma arkadaşı olarak kabul ettiği için kendisine teşekkür etmiştim. Bizimle birlikte mesaisini verdi" diye konuştu.
Cevat Hoca'ya benziyorsun!
6 Nisan itibariyle yaşamının da değiştiğini ifade eden Güler, "Dışarıda rahat gezebiliyordum, şimdi o biraz zorlaştı. ’Sen Galatasaray Teknik Direktörü’ne benziyorsun’ diyorlar. Ben de ’Çok benzetiyorlar, aslında ben benzemiyorum, bu beyaz saçlar herkese benziyor’ diye takılıyorum. Bu yönüyle hayatım çok değişti" ifadelerini kullandı.
19-05-2008, 12:57
sarıkanarya_41
19.05.2008
'Hoca işini hemen bitirin' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Adnan Polat, teknik direktör arayışlarını devam ettiren kurmaylarına talimat verdi... Başkanın bu direktifi üzerine yöneticiler Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin; Laudrup, Deschamps ve Magath'tan birini bitirmek için düğmeye bastı.
19.5.2008
Devler Ligi için...
Galatasaray'da teknik direktör transferini bir an önce halletmek için seferberlik ilan edildi. 13 Ağustos’ta büyük ihtimalle ciddi bir rakiple oynanacak Şampiyonlar Ligi ön elemesini düşünen Başkan Adnan Polat, hoca arayışlarını sürdüren kurmaylarından operasyonu olabildiğince hızlandırmalarını istedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen yöneticiler Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in gündemde yer alan üç teknik adam Laudrup, Deschamps ve Magath’tan birini bitirecekleri belirtildi. Öncelik Laudrup’ta
Polat'ın istediği ilk isim Getafe ile bu sezon Avrupa’da büyük işler yapan Michael Laudrup... Ancak Danimarkalı çalıştırıcıya Cim Bom’un dışında Sevilla ve CSKA Moskova da talip. Eğer Laudrup olmazsa Galatasaray daha önce de gündemine gelen Deschamps’a yönelecek. 40 milyon Euro’luk transfer bütçesi ve tüm yabancıların gönderilmesini talep eden Fransız teknik adam ikna edilemezse rota Magath’a çevrilecek. Alman ekolünün devamı için düşünülen ve Polat’ın “Hem eğitici hem yarışmacı” tanımına uyan deneyimli hocaya son çare olarak bakılıyor. Raşit ALTUN
19-05-2008, 12:58
sarıkanarya_41
Arda'ya rekor teklif Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Newcastle'ın Arda için 11 milyon Pound'u gözden çıkardığını öne süren İngilizler, tarafların anlaşma sağladığını iddia etti...
19.5.2008
News Of The World yazdı
İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden News Of the World, Cim Bom’un genç yıldızı Arda Turan’ın yeni sezon için Newcastle United’la anlaşma sağladığını öne sürdü. Haberde, Premier Lig temsilcisinin Arda’ya karşılık olarak Galatasaray’a tam 11 milyon Pound (26,4 milyon YTL) önerdiği belirtilirken, bir süredir devam eden görüşmelerin imza aşamasına geldiği, resmi sözleşmenin ise mutabakat gereği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ardından yapılacağı iddia edildi. ‘Kevin Keegan onayladı’
Newcastle United’ın futbolcu izleme komitesinden birkaç yetkili, sezon içerisinde sık sık Ali Sami Yen Stadı’ndaki maçlara gelerek Arda’yı yakın takibe almıştı. Bu doğrultuda hazırlanan raporları inceleyen Newcastle’ın hocası Kevin Keegan 21 yaşındaki oyuncuya onay verince, transfer için hemen düğmeye basıldığı ifade edildi. Galatasaray’ın eski yıldızı Emre Belözoğlu’nun formasını giydiği Newcastle, bu sezon çok sık şans bulamayan milli futbolcuyu bırakmama kararı almıştı. Arda ne demişti?
Aslan’ın genç yeteneği Arda, geçtiğimiz günlerde FANATİK’e verdiği röportajda, hedefinin bir gün Avrupa’da forma giymek olduğunu belirtmiş, “Acelem yok. Hatta gündemimde transferin ‘t’si bile yok. Ben bilmem, Başkanımız Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumlumuz Haldun Üstünel bilir. Onlar, “Git” derse giderim, “Kal” derse kalırım” ifadesini kullanmıştı. Arda’nın lig performansı
Maç: 30
Süre: 2420 dk.
Gol: 7
Asist: 9
Sarı: 5
Penaltı: 1/1
19-05-2008, 12:58
sarıkanarya_41
İsaksson'da geri sayım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminden düşmeyen İsveçli kalecinin transferi bu kez bitmek üzere.
19.5.2008
Yaser’in ardından
Teknik direktör belirsizliği nedeniyle transferi ağırdan alan, ama nokta atışı yapmaya devam eden Galatasaray Yönetimi, Kartalsporlu forvet Yaser Yıldız’ın ardından, Manchester City kalecisi Andreas Isaksson’un da işini bitirmek üzere. Sezon başında transfer listesine giren, devre arası da dahil olmak üzere uzun süre gündemden düşmeyen İsveçli file bekçisini daha önce ikna etmeyi başaramayan Sarı-Kırmızılılar’ın, bu kez 1.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi. EURO 2008 öncesi
İsaksson'un, 3. kaleci konumunda olmayı kendisine yediremediğini defalarca dile getirmesi, İngiliz kulübünün bu teklife olumlu bakmasını sağlayan en önemli faktör. Daha önce anlaşma sağlanamamasının sebebi ise 27 yaşındaki kaleciyi 3 milyon Euro’ya transfer eden City’nin, daha düşük bir bedelle oyuncusunu bırakmaya yanaşmamasıydı. Kiralık gitme fikrine de Isaksson sıcak bakmıyordu. Aradaki pürüzler giderildiğinde, EURO 2008 başlamadan önce sözleşme imzalanması hedefleniyor. ISAKSSON KİMDİR?
Mevkii: Kaleci
Yaşı: 27
Boyu: 1.99
Ülkesi: İsveç (52 maç)
Kulübü: Manchester City (19 maç)
Önceki kulüpleri: Trelleborg (11 maç), Juventus (0), Djugarden (75 maç), Rennes (62 maç)
19-05-2008, 12:59
sarıkanarya_41
Gökhan Ünal gerilimi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Recep Mamur, Adnan Polat'ın Gökhan Ünal'la gizli anlaşma imzaladığını iddia etti.
19.5.2008
Adnan Polat’ın 24 Mart’ta Gökhan Ünal’la gizli bir anlaşma imzaladığını iddia eden Recep Mamur, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Bu kavga bitmez!Kayserispor Yönetimi’nin Galatasaray’a karşı takındığı olumsuz tavır bitmek bilmiyor. Bu kez de Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Recep Mamur, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Adnan Polat’ın 24 Mart’ta Gökhan Ünal’la gizli bir anlaşma imzaladığını iddia eden Mamur, “Biz Polat’ın neler yaptığını iyi biliyoruz. Kendisini önce Futbol Federasyonu’na sonra da FIFA’ya şikayet edeceğiz. Kendisine yakışmayan işler yapan Polat, Gökhan Ünal konusunda çok pişman olacak” dedi. ‘Ölsek de vermeyiz’
Konuşmasına devam ettikçe ifadeleri daha da ilginçleşen Mamur, sözlerini şöyle tamamladı: “İster Gökhan Ünal futbolu bıraksın, ister bir sezon oynamadan beklesin ya da kendisini boşa çıkartmaya çalışsın. Bunu zaman gösterecek. Biz sabırlıyız. Galatasaray, Gökhan Ünal’ın adını unutsun. Zira ne pahasına olursa olsun, ölsek de Gökhan’ı kendilerine vermeyeceğiz. Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal konusunda, Galatasaray hariç tüm kulüplere kapımız açık.” Oktay ENSARİ/DHA
19-05-2008, 12:59
sarıkanarya_41
Lincoln'e özel program Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sarı-Kırmızılı teknik heyetin, ülkesine giden Cassio Lincoln için özel bir çalışma programı hazırladığı öğrenildi.
19.5.2008
Sarı-Kırmızılı teknik heyetin, şampiyonluk kutlamalarının hemen ardından ülkesine giden Cassio Lincoln için özel bir çalışma programı hazırladığı öğrenildi. Brezilyalı yıldızın bu doğrultuda Rio sahillerinde hem tatil hem de idman yaptığı ifade edilirken, Başkan Adnan Polat’ın, “Lincoln’ü kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Yeni sezonda bize çok faydası olacak” sözlerinin, Sambacı’yı bir hayli memnun ettiği dile getirildi.
19-05-2008, 13:00
sarıkanarya_41
Galatasaray günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sezonu şampiyon tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, 25 Haziran'da Florya'da topbaşı yapacak.
19.5.2008
Tesadüfün böylesi
İtalya Milli Takımı, 2006 Dünya Kupası’na hazırlanırken, turnuvanın yapılacağı Almanya’nın Duisburg kentinde, Landhaus Misler Hotel’de kalmıştı. O yıl kupayı müzesine götüren İtalya’nın kaldığı otelde, geçtiğimiz sezon başında Galatasaray konakladı. Ne tesadüftür ki, iki takımın kaderi de aynı oldu ve Cim Bom da mutlu sona ulaştı. Program belli
Sezonu şampiyon tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, 25 Haziran’da Florya’da topbaşı yapacak. Yaz kampının ise 10-26 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da yapılacağı açıklandı. Ayrıca ikinci bir turnuvaya katılma olasılığı da gündemde bulunuyor. ‘O maç unutulmaz’
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ligin ikinci yarısında deplasmanda 4-0 kazandıkları Ankaragücü maçını unutamadığını söyledi. Sezgin, “O maça 11 oyuncumuzu İstanbul’da bırakarak gitmiştik. PAF takımdan iki oyuncu almıştık. Çok kritik maçtı. Hedeften bile uzaklaşabilirdik. Ama o gün futbolcularımız çok özel ve anlamlı bir mesaj verdi” dedi. Coşku bitmiyor
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki Galatasaray taraftarları, takımlarının 17. şampiyonluğunu kutladı. Türk Tarih Meydanı’ndaki kutlamalara saygı duruşu ile başlayan Sarı-Kırmızılılar, daha sonra şampiyonluk pastası kesip, ikram edilen etli pilavı yediler. Şükür’e yoğun ilgi
Şampiyonluk kutlamalarının gerçekleştiği bir başka yer, Fethiye oldu. Fethiyeli Galatasaraylılar, düzenledikleri geceye katılan Hakan Şükür’e yoğun ilgi gösterirken, Kral’ın eşi Beyda Şükür’e plaket verdiler. Galatasaray’ın eski başkanlarından Alp Yalman’ın da katıldığı gecede lazer gösterileri arasında, şampiyonluk şarkıları doyasıya söylendi.
19-05-2008, 13:00
sarıkanarya_41
'Esir ticareti yapmıyoruz' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, sözleşmesi biten futbolcularla görüşmeye başladıklarını belirtti.
19.5.2008
Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, sözleşmesi biten futbolcularla görüşmeye başladıklarını belirtti. Sarı-Kırmızılı ekibin ekonomik şartlarının belli olduğunu kaydeden Sezgin, “Song ile konuştuk. Şartlarımızı kabul ederse takımda bir yıl daha kalacak” dedi. Sezgin ayrıca, herhangi bir futbolcuları için Avrupa’dan gelen bir teklif olmadığını belirterek, “Eğer futbolcunun Avrupa’da oynama zamanı geldiyse, ona yardımcı oluruz. Futbolcu transferini esir ticareti olarak görmemek lazım. Futbolcunun düşüncelerine saygı göstermek lazım” ifadesini kullandı.
19-05-2008, 13:01
sarıkanarya_41
'Beni Ribery hasta etti' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
"Ribery´nin transferiyle, kulübümüzün bir komplonun içinde olduğunu öğrendim. Bu konuya o kadar çok üzüldüm ki, hastalığımın en büyük nedeni olarak görüyorum."
19.5.2008
Özhan Canaydın’ın tarihi açıklamalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz... Röportaj sırasında Başkan’a gelen bir telefon, Galatasaray’ın Canaydın için ne ifade ettiğini çok güzel özetliyor aslında. Telefona şöyle cevap veriyor Başkan, “Dün gece Ada’daki kutlama nasıl geçti? Kaç bilet satıldı?” Hâlâ en ince detaylarla bile ilgilenmesi dikkatimizi çekince, ekliyor Başkan: “Son 24 saatte konuştuğum insan sayısı 64. Cevapsız arama sayısı 14. Kendi aradıklarım 20. Yürekten söylüyorum, bu saydıklarımın tamamı, Galatasaray ile ilgili...” Ve söz yine Canaydın’da:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Engellemeye çalışsalar da...
* Seyrantepe’de plan tadili nedeniyle bir aylık bir gecikme var, ama müteahit bu açığı kapatabilir. Plan tadilinin de sebebi stadın bir bölümünün sütunlar üzerine inşaa edilecek olması, çünkü zemin etütleri bizi buna mecbur etti. Aslantepe’deki stadın tamamlanmasıyla stat gelirimiz 4-5 kat artacak. Şu anda Ali Sami Yen’in geliri yıllık 10-12 milyon Dolar civarı, Aslantepe ile beraber bu gelir 50 milyon Dolar seviyesine yükselecek. Şampiyonluktaki rakiplerimiz, Anadolu kulüplerini de yanlarına alarak bu projemizi geciktirmeye ve engellemeye çalıştılar. Ama çok mücadele verdim ve bu proje hayata geçti. Tabi onların endişesi stat gelirimizin 40 milyon Dolar civarı artacağı ve bu parayı futbol takımımıza kullanacak olmamızı bilmeleriydi.
* 6 sene içinde beni en çok üzen şey Ribery olayıdır. Onun takımdan ayrılışında bizim de bazı hatalarımız olmuştur, ancak Ribery’nin Galatasaray’a transferinden itibaren kulübümüzün bir komplonun içinde olduğunu ve suçlularını öğrenmek beni hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu konuya o kadar çok üzüldüm ki, hastalığımın en büyük nedeni olarak görüyorum.
Frekansımız çok tutmadı
* Taraftarla frekansım çok tutmadı. Ancak çok provoke edildim. Taraftar sitelerinde aleyhime çok propaganda yapıldı. Fakat biz Galatasaray Yönetimi’ni asla sokağa bırakmadık. Eski başkanlardan ne gördüysek onu yaptık. Şu an için kulüp üyeliği prosedürü asla değişemez. Ancak Futbol A.Ş ile Sportif A.Ş birleştikten sonra halka açılır, 100 bin yerine 1 milyon sembolik hisse sahibi hiçbir kazanç gözetmeksizin aynı Barcelona’da olduğu gibi oy sahibi olmak isterler. Noter huzurunda belirlenecek bin 500 kişi oy kullanır. Onlar da isterlerse yönetime 2 ya da 3 yönetici yollarlar.
* Taraftarlar için bir kez ‘müşteri’ dedim onu da, ‘müşteri velinimetimizdir, onlar için daha iyi ne yapabiliriz’ manasında söylemiştim, ama çarpıtıldı. Söylemediğim sözler de bana mâl edildi (çapulcu gibi).
Ödülü az daha reddedecektim
* Dünya Fair-Play ödülü benim için en büyük mutluluktu. Ancak az kalsın reddediyordum. Çünkü o sıralarda ülkemizdeki terör odayları nedeniyle bizim Juventus, Beşiktaş’ın ise Chelsea maçı sahamız yerine Avrupa’da tarafsız sahaya alındı. Ben de protestomu bir basın toplantısıyla değil, ödülü gidip yerinde almamakla gösterdim. Sonra ödülü gelip bana İstanbul’da verdiler. Bu durumda Galatasaray’ın zamanı yoktu, maçı dış sahada oynamaya mecburduk, ancak Beşiktaş’ın zamanı vardı. Yani Galatasaray’ın menfaatleri için değil, Türk Futbolu’nun çıkarları için bu protestoyu yaptım. Vilayette Başbakan’ın nezaretinde yapılan toplantıyla maçların dışarıda oynanması kararı alındı.
* Kalamış Tesisleri geldiğimiz dönemde yerle birdi. Şimdi Bodrum, Çeşme gibi. Ada (20+10) seneliğine kiralanmıştı. Onu çözdük ve dünyada eşi olmayan bir tesis haline getirdik, üyemiz olan işletmeci Mehmet Koçarslan’ın yaptığı yatırımla.
* Sayın Başkanımız Adnan Polat ve Yönetim Kurulumuza başarılar diliyor, bu görevi en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. İhtiyaç durumunda göreve her zaman hazırım. Galatasaray benim yaşam tarzım, görevi bıraktığım Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu ile beraber Galatasaray emin ellerdedir.
ÖZHAN BAŞKAN’DAN İNCİLER...
Juninho bizi kullandı
Juninho transferi bitmek üzereydi. Bir gazetede haberi çıkınca kulübü uyandı. Hemen bizi faksla uyardılar, Türkiye’deki haberleri referans göstererek UEFA’ya, mukaveleli bir futbolcuyu ayartmakla şikayet edeceklerini söylediler. Juninho da açıkca söylemem gerekirse hem 28 yaş üstü avantajını hem de bizi kulllandı.
Lincoln bir sanatkâr
Lincoln’ün topu ayağına aldığında ne kadar klas bir oyuncu olduğu ortada. Ben onun ilk yılının aynı Alex gibi adaptasyonla geçtiğine inanıyorum. Bu sezon inanılmaz tekmeler yedi. Bir maçtan sonra mos mor olmuş bacaklarını kendi gözlerimle gördüm. İdmanlardan sonra 18 üzerinde üst direğe topu nişanlıyor. 10’da 7 başarı sağlıyor. İnce sanatkâr, narin ve zarif bir futbol stiline sahip. Çok da sempatik. Kısa sürede kendisini taraftarlara sevdirmeyi başardı.
Vefasızlık yapmadık
Arif, Hakan Ünsal ve Bülent Korkmaz’la, mukaveleleri bitince teknik heyetin isteği üzerine yenilememe kararı aldık. Arif olgunlukla karşıladı. Küçük Hakan oynayacağını söyledi ve Rizespor’a gitti, orada da yarım bıraktı. Bülent gelmedi ve kendisini bir türlü bulamıyorduk. Başkan olarak 3 kaptanı (Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Ergün) çağırarak kendisini bulamadığımı söyledim. Muhakkak özel numarasının onlarda olduğunu ifade ettim. “Peki Başkanım” dediler. Ertesi gün kendilerine ‘Konuştunuz, söylediniz mi’ dedim. ‘Evet’ dediler. Ama Bülent, Galatasaray Başkanı’nı aramadı bile. Ben ki kendisini Sayın Bülent Ünder’e yöneticilik zamanımda olduğu gibi, bütün masraflarını karşılayarak İngiltere’ye teknik direktörlük ve antrenörlük kursu için göndermek istiyordum. Daha sonra da teknik direktörlük konusunda kendisine çok yardımlarım oldu. Vefasızlık söz konusu bile değil.
Hakan yanlış biliyor
Hakan Ünsal, ‘Kulüpten 200 bin Dolar alacağım var’ demiş. Yaptığım inceleme sonucunda Rizespor’a gidebilmek için kulübümüzde, bu alacağından vazgeçtiğine dair imzası ve ibrası vardır. Kendisinin kulübe üye olma isteği vardır, fakat statümüz gereği futbolu bizde bırakmadığı için eski sporcu statüsünden değil, C grubu üyelerin ödemesi gereken ücret talep edilmiştir. Bunlar hep kulübün yetkili birimlerinden aldığım bilgilerdir.
Fenerli’den çiçek var
Röportajımız sona ererken Başkan’ın yanına 40 yıl Koç Grubu’nda çalışmış Abdullah Talayhan, elinde bir buket kırmızı gülle gelerek, “Başkanım ben Fenerbahçeliyim, şampiyonluğunuzu kutlarım, lütfen bu çiçekleri kabul edin” dedi.
Röportaj: Serdar DİNÇBAYLI
19-05-2008, 13:02
sarıkanarya_41
Bulunmaz Servet Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Nefes kesen bir sezonu geride bırakan Servet Çetin, sakatlıklarına rağmen 61 maçın 59´unda forma giyerek büyük bir başarıya imza attı.
19.5.2008
Sadece 2 mücadele kaçırdı
Sezon başında Sivasspor’dan transfer edildiğinde, Song ve Tomas ikilisine alternatif bile olamayacağı konuşuluyordu Servet Çetin’in. Ancak o, kulüpten gönderilen Hırvat savunmacının yerini doldurduğu gibi, takımına birçok kez maç kazandırmasını da bildi. Üstüne üstlük, dilinden, belinden, dizinden ve vücudunun birçok bölgesinden sakat ya da yaralı olmasına rağmen, toplamda forma giyebileceği 61 maçın 59’unda sahada yer alarak müthiş bir iş başardı.
‘Kupayla resmim bile yok’
Sadece 1 kez ligde, 1 kez de milli takımda sakatlığından dolayı görev yapamayan Servet Çetin, şampiyonluk seremonisine katılamadığı için de hayli üzgün: “Bütün sezon o kupanın hayalini kurmuştum. Ama beni unuttular, hevesim kursağımda kaldı. Sadece ucundan dokunmak nasip oldu, kupayla resmim bile yok.” Servet ayrıca İngiltere ve Almanya’daki kulüplerden transfer teklifi aldığını, hedeflerinden birinin Avrupa’da oynamak olduğunu sözlerine ekledi.
Servet’in gurur tablosu
TÜRMAÇSÜRESüper Lig:33 (34)2966UEFA:10 (10)900Türkiye Kupası:8 (8)560A Milli Takım:8 (9)720Toplam:59 (61)5146Not: Parantez içindeki sayılar, oynanabilir maksimum maç sayısını gösterir.
Kısa...Kısa...
Lise’den tepki var
Başkan Adnan Polat’ın, kulübe üyelik şartlarında Galatasaray Lisesi’ne gösterilen kolaylığın Galatasaray Üniversitesi için de uygulanması gerektiğini söylemesi, liselilerin tepkisini çekti. Çeşitli internet siteleri ve forumlarda, bu tutumun kesinlikle kabul edilemeyeceği yönünde görüş belirtilirken, Divan üyelerinin de konuya sıcak bakmadığı kaydedildi.
Satışlar durduruldu
Galatasaray Yönetimi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle, kombine satış ofisinin 21 Mayıs’a kadar kapalı olacağını açıkladı. Yetkililer, kombine kartlara daha önce hiç olmadığı kadar büyük bir ilgi gösterildiğini bildirirken, mevcut kart sahiplerine öncelik hakkının bitmesinden sonra, talep patlaması yaşandığı dile getirildi.
Emre Ada’da kalıyor
Cim Bom’a dönüp dönmeyeceği merak konusu olan Emre Belözoğlu’nun menaceri Ahmet Bulut, tecrübeli futbolcunun Newcastle United’da kalacağını açıkladı. Bulut, Emre’nin kontratının 2 yıl daha devam ettiğini ve gündemlerinde transfer olmadığını ifade etti. Arda’nın da menaceri olan Bulut, genç yıldızı isteyenlerin Galatasaray’la anlaşması gerektiğini söyledi.
19-05-2008, 13:03
sarıkanarya_41
Konuşursam ortalık karışır
"Futbol oynamaya devam edeceğim. Emeği olmayanlar şampiyonluğu sahipleniyor, konuşursam çok şeyler olur! İnançlara saygı gösterilmeli".
G.Saray'la sözleşmesi sona eren Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımda olmasa da futbol oynamaya devam edeceğini söyledi. Fethiye'deki şampiyonluk kutlamasına katılan Kral'ın bomba açıklamaları şöyle: "Devre arasında bırakacağımı açıklamıştım ama yeni bir karar verdim. Futbol oynamaya devam edeceğim. Ancak bu nerede olacak daha sonra açıklayacağım."
YURTDIŞI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
OLABİLİR "Çocuklarımın eğitimi için belki başka ülkede de oynayabilirim. Şu an şampiyonluğu kutlamak istiyorum ve buna gölge düşürmek istemiyorum. Çok emek verdim. Emeği olmayanlar bile kupayı sahipleniyor. İçeride yaşananları kimse bilmez. Sevmeyenler farklı senaryolar üretiyor. Ben konuşursam farklı şeyler olur ama G.Saray sevgimden hep sustum."
HEP ELEŞTİRİLDİM "Çok sevdiğim bir takımda oynadım ve üzüntü olarak çok ağır şeyler yaşadım. Kahramanlar öldükten sonra bile çok ağır eleştiriler alırlar. Ben de alacağım herhalde. Sezon içinde istediğimi veremediğim anlar oldu. Annemin rahatsızlığı beni 1 yıl geri attı. Beni ayakta tutan şey taraftarlarımızın sevgisi oldu. İleride G.Saray'a farklı görevlerde faydalı olmak isterim. Kısmet!"
İNANÇLI İNSANIM " İnançlı bir insanım. Bu soru (Kutlu Doğum Haftası) bana o şekilde soruldu ve ben de 'bu haftaya yakışacak bir maç olsun' dedim. İnsan inançlarını yaşayabilmeli. Yurtdışında oynarken bana bu konuda gösterilen saygı gözlerimi yaşarttı. Ülkemde de bu saygıyı görmek isterim. Kariyeri büyük oyuncular duruşları ile örnektir. Ama takım içinde kimseyi etkileme çabam olmadı."
sarıkanarya_41
Konuşursam ortalık karışır
"Futbol oynamaya devam edeceğim. Emeği olmayanlar şampiyonluğu sahipleniyor, konuşursam çok şeyler olur! İnançlara saygı gösterilmeli".
G.Saray'la sözleşmesi sona eren Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımda olmasa da futbol oynamaya devam edeceğini söyledi. Fethiye'deki şampiyonluk kutlamasına katılan Kral'ın bomba açıklamaları şöyle: "Devre arasında bırakacağımı açıklamıştım ama yeni bir karar verdim. Futbol oynamaya devam edeceğim. Ancak bu nerede olacak daha sonra açıklayacağım."
YURTDIŞI Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
OLABİLİR
"Çocuklarımın eğitimi için belki başka ülkede de oynayabilirim. Şu an şampiyonluğu kutlamak istiyorum ve buna gölge düşürmek istemiyorum. Çok emek verdim. Emeği olmayanlar bile kupayı sahipleniyor. İçeride yaşananları kimse bilmez. Sevmeyenler farklı senaryolar üretiyor. Ben konuşursam farklı şeyler olur ama G.Saray sevgimden hep sustum."
HEP ELEŞTİRİLDİM
"Çok sevdiğim bir takımda oynadım ve üzüntü olarak çok ağır şeyler yaşadım. Kahramanlar öldükten sonra bile çok ağır eleştiriler alırlar. Ben de alacağım herhalde. Sezon içinde istediğimi veremediğim anlar oldu. Annemin rahatsızlığı beni 1 yıl geri attı. Beni ayakta tutan şey taraftarlarımızın sevgisi oldu. İleride G.Saray'a farklı görevlerde faydalı olmak isterim. Kısmet!"
İNANÇLI İNSANIM "
İnançlı bir insanım. Bu soru (Kutlu Doğum Haftası) bana o şekilde soruldu ve ben de 'bu haftaya yakışacak bir maç olsun' dedim. İnsan inançlarını yaşayabilmeli. Yurtdışında oynarken bana bu konuda gösterilen saygı gözlerimi yaşarttı. Ülkemde de bu saygıyı görmek isterim. Kariyeri büyük oyuncular duruşları ile örnektir. Ama takım içinde kimseyi etkileme çabam olmadı."
sarıkanarya_41
Lütfen beni oynat!
Adnan Sezgin sambacıyla ilgili gerçeği anlattı: Maçtan 2 gün önce sakatlandı. Buna rağmen oynamak istedi, riske etmedik.
'EYVAH!' DEDİM Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin, Lincoln'ün F.Bahçe derbisinde sakat olduğu için kadroya alınmadığını açıkladı. Sambacının maçtan 2 gün önce idmanda sakatlandığını belirten Sezgin, "İnşallah korktuğum olmaz dedim. MR'da 5 cm ödem tespit edildi" dedi.
BANA KIRILDI AMA Sezgin, "Buna Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
rağmen maçtan bir gece önce yanıma geldi: 'Ben yüreğimle ve beynimle yüzde 100 hazırım, lütfen oynatın' dedi. Ben de 'doğru ama bizim yüzde 100 bedene de ihtiyacımız var' dedim. O an gözleri doldu, biraz da kırıldı. Kararım doğruydu" diye konuştu.
19-05-2008, 13:04
sarıkanarya_41
Newcastle'dan Arda'ya servet: 27 milyon YTL
İngiltere'nin The News of the World gazetesi, Newcastle'ın, genç yıldız için 11 milyon pound'u (yaklaşık 27 milyon YTL) gözden çıkardığını yazdı. İngiliz kulübü, transferi bitirmeye kararlı.
Arda'ya 27 milyon YTL
Transfer için kesenin ağzını açan İngilizler EURO 2008 öncesi işi bitirmeyi hedefliyor.
ACELE EDİYORLAR Özellikle ligin son bölümündeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Arda'yı İngilizler çok istiyor. The News of the World gazetesi, Newcastle'ın yıldız oyuncu için 11 milyon pound (27 milyon YTL) ödemeye hazır olduğunu ve Avrupa Şampiyonası'nda fiyatının yükseleceğini düşünerek transferi bir an önce bitirmek istediğini Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazdı.
3 TAKIM DAHA VAR Emre Belözoğlu'nun forma giydiği Newcastle'ın gelecek hafta içinde Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtiliyor. Öte yandan Avrupa'nın önemli transfer sitelerinden Football365'te de Arda ilgili bir haber yayınlandı. Sitede Tuncay'ın da forma giydiği Middlesbrough ile Tottenham ve Liverpool'un da milli yıldızı izlemeye aldığı belirtildi.
19-05-2008, 13:04
sarıkanarya_41
Megastar
Yıldız futbolcu, 125 bin taraftarın katıldığı ankette oyların yüzde 62.3'ünü alarak açık ara birinci oldu.
RESMİ BİLE YOK Galatasaray taraftarları, rakiple olduğu kadar sakatlıklarla da mücadele ederek altın bir sezon geçiren Servet'in hakkını teslim etti. "Hep kupayı kaldıracağım anı bekledim ama bir fotoğraf bile çektiremedim" diyen ve kalpleri fetheden başarılı futbolcu, webaslan.com'un anketinde açık ara sezonun Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.en iyi futbolcusu seçildi.
ARDA 2. OLDU Servet, oy kullanan 125 bin taraftarın, yüzde 62.3'ünden oy alırken, en yakın takipçisi Arda Turan yüzde 22.1'de kaldı. Taraftarlar kupa ile bir resim bile çektiremeyen Servet Çetin'e sahip çıkmış oldu. Ankette Arda Turan'ı Mehmet Topal (8.3), Hakan Şükür (3.3), kaleci Aykut Erçetin (2.1) ve Shabani Nonda (1.9) takip etti.
19-05-2008, 13:05
sarıkanarya_41
Marsilya'da mutlu
Marsilya'yı Şampiyonlar Ligi'ne taşıyan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Erik Gerets, takımdan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyledi. 17. sırada aldığı Marsilya'yı 3.'lüğe taşıyarak büyük bir başarının altına imza atan Belçikalı hoca, "Artık Marsilyalı oldum" ifadesini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:05
sarıkanarya_41
Resim netleşiyor
G.SARAY Yönetim Kurulu, çarşamba akşamı bir araya geliyor. Adnan Polat başkanlığında toplanacak olan sarı-kırmızılı yönetim, teknik direktör konusu başta olmak üzere, gidecek ve kalacak futbolcuları bu toplantıda belirleyecek. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:06
sarıkanarya_41
Hoca bolluğu
MENAJERLER, hoca arayan Galatasaray'ı yalnız bırakmıyor. Bugüne kadar Cimbom'a 10'a yakın teknik direktör ismi önerildiği ifade edilirken, önceliği Laudrup'a veren Galatasaray'ın diğer adayları şimdilik beklemede tuttuğu bildirildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sarıkanarya_41
Gözünüz Aydın
GEÇEN sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Aydın, yuvaya dönüyor. Genç futbolcunun gerekli tecrübeyi kazandığını düşünen sarı-kırmızılı ekip, Aydın'dan hazırlık kampında takımdaki yerini almasını istedi. Galatasaray, daha önce kiralık gidip, döndüğünde büyük işler yapan Arda Turan ve Uğur Uçar gibi Aydın'dan da yeni sezonda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
patlama bekliyor.
sarıkanarya_41
Kiralık verilecek
BÜYÜK umutlarla transfer edilmesine karşın geldiğinden bu yana beklenen performansı sergileyemeyen Carrusca ile Galatasaray'ın yollarının ayrılması bu sezon da zor gibi görünüyor. Bu transferin gerçekleşmesi için maddi destek sağlayan Ülker'in Carrusca'nın satışına karşı çıktığı belirtilirken, sarı- kırmızılı ekibin bu nedenle Arjantinli oyuncuyu kiralık Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
vermeyi düşündüğü ifade ediliyor.
19-05-2008, 13:07
sarıkanarya_41
G.Saray günlüğü
Aslan'da o ruh hep var Ümit Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapan G.Saray'ın eski futbolcusu Ümit Davala, "Takım ruhunu son finale taşımak, G.Saray'ın alışılagelmiş bir halidir" dedi. Davala, "Cevat hoca ve ekibi, başkan, yönetim hepsi birlik olunca şampiyonluk geldi. Ancak seneye de hocasız başlarlarsa sıkıntı yaşarlar" ifadesini kullandı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yalman'dan gönderme! G.Saray'ın eski başkanı Alp Yalman, şampiyonluklarının tesadüf olmadığını söyledi. Başarının inanç ve becerinin birleşmesi sonrası teknik heyet, yönetim ve futbolcuların alın teri ile kazanıldığını vurgulayan Yalman, "Bu ruh olduğu müddetçe G.Saray'ın şampiyonluğundan şüphe etmek mümkün değil" diye konuştu.
Kutlamalar tam gaz! G.Saray'ın 17. şampiyonluğu Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde de taraftarlar tarafından kutlandı. Türk Tarih Meydanı'ndaki kutlamalar saygı duruşu ile başlarken, daha sonra şampiyonluk pastası kesildi ve slayt gösterileri yapıldı. G.Saraylı olan kaymakam Abduluttalip Aksoy da kutlamalara iştirak etti.
Necati çağrı bekliyor Yeni sezonda takıma dönmesi beklenen Necati Ateş, yönetimden görüşmek için davet bekliyor. Bu hafta masaya oturulması beklenen golcü oyuncu, "G.Saray'a yeniden hizmet etmek bana büyük bir gurur verir. Yöneticilerimizin alacağı her karara saygılıyım. Ancak tekrar G.Saray'da oynamak isterim" dedi.
'Gelecek benim' A Milli Takım'a davet edilmeyen Aykut Erçetin, karara saygı duyduğunu söyledi. Genç eldiven, "Önümün açık olduğunu düşünüyorum. G.Saray'da bu yıl oynamaya başladım. Performansımı artırdığımda elbette o forma bana da nasip olacaktır" dedi. Aykut, yabancı kaleci alınmasına gerek olmadığını da belirtti.
19-05-2008, 13:07
sarıkanarya_41
İşbaşı 25 Haziran
SÜPER Lig'i şampiyon tamamlayarak büyük bir başarının altına imza atan Galatasaray'ın yeni sezondaki programı da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. 25 Haziran'da topbaşı yapması beklenilen sarı-kırmızılı kulüp, 10-26 Temmuz arasında da hazırlık kampı için Almanya'ya uçacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:08
sarıkanarya_41
Aslan’a geliyorum
Roma’da birlikte oynadığı Giuly’ye şampiyonluk videosunu gönderen Barusso bu transferde baş rolü üstlendi
TRANSFERLERDE önemli gelişmeler oluyor. Arkadaşlıklar, karşılıklı güvenler , aramalar, sormalar son kararı vermekte etkili oluyor. İşte bakınız İtalya’nın Roma takımında forma giyen Giuly konusundaki gelişmeler bunun kanıtı. Galatasaray’a Roma’dan kiralık gelen Barusso’yu arayan Giuly’nin “Galatasaray beni istiyor. Ne tavsiye edersin? Nasıl karar vereyim?” diye sorduğu öğrenildi. Barusso’nun “Bunu sana telefonda anlatmak kolay değil. Buraya gelip yaşaman lazım. Ben sana şampiyonluk kutlamalarımızın videosunu gönderiyorum. O sana iyi bir fikir verebilir” yanıtını vermesinden sonra Roma’daki eski takım arkadaşına uçakla dvd’leri gönderdiği öğrenildi. Bunları izlerken Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları karşısında adeta büyülenen Giuly’nin Barusso’yu arayarak duygularını şöyle ifade ettiği bildirildi: “Evet gerçekten dediğin gibi muhteşem bir şey... Galatasaray’a bu durumda gelmek istiyorum. Yöneticilerimizle yapılacak görüşmelerden sonra İstanbul’a imza için gideceğimi sanıyorum.” Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:09
sarıkanarya_41
Futbolu bırakmıyorum
CİM-BOM’UN kaptanı Hakan Şükür, Galatasaray’ı bırakmak zorunda kalsa da futbol oynamaya devam edeceğini belirtti ve “Ancak nerede olacağını daha sonra söyleyeceğim. Yurt dışında oynayabilirim” dedi. Annesinin rahatsızlığının kendisini etkile- diğini söyleyen Hakan, “Beni ayakta tutan taraftarın sevgisi. Arkamda duran fazla insan olmadı. İnsanın inançlarını kendi ülkesinde de yaşaması lazım” diye konuştu. Bu arada Fethiyeli Galatasaraylılar’ın şampiyonluk gecesine katılan Hakan Şükür ve eşi Beyda’ya plaket verildi. Hakan bol bol imza dağıttı.
19-05-2008, 13:10
sarıkanarya_41
Crouch’u istiyoruz!
SARI-kırmızılı taraftarlar hiç bir futbolcu Liverpool’un 2 metrelik golcüsü Crouch kadar heyecanlandırmadı. Galatasaraylı taraftarlar yöneticilerin Crouch’u mutlaka almalarını istiyorlar. CROUCH haberlerine yakın takip uygulayan sarı-kırmızılı taraftarlar Londra’da Galatasaraylı yöneticilere randevu vermiş olmasını çok olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorlar. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:10
sarıkanarya_41
Saviola’da indirim istendi
İSPANYOL Real Madrid kulübü yöneticilerin yeni sezondaki kadrolarında görmeyi istemedikleri milli golcü Saviola’nın Galatasaray’a transferinde yüksek maliyetin önemli bir engel olduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticiler hem bonservis bedeli hem de kendi taleplerinde indirim yapılmasını transfer için şart görüyorlar.
19-05-2008, 13:11
sarıkanarya_41
Kavga!
GAZETENİZ Fotospor, Gökhan Ünal’ın Galatasaray’la gizli mukavele yaptığını, işte o imzanın Polat’ın kasasında olduğunu yazan ilk ve tek gazeteydi. Ve Kayseri’nin başkanı Mamur, haftalar sonra yaptığı açıklamayla haberimizi doğruladı.
Kayseri’nin başkanı Mamur, Gökhan’la gizli sözleşme yaptığı ve oyuncularını ayarttığı gerekçesiyle Polat’ı FIFA’ya şikayet edeceklerini açıkladı. “Ölsek de Gökhan’ı bir tek Galatasaray’a vermeyeceğiz” diyen Mamur, diğer bütün takımlara kapılarının açık olduğunu duyurdu. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:11
sarıkanarya_41
Bu hafta biter!
Galatasaray, 1 Haziran’a kadar Deschamps, Hitzfeld, Laudrup ve Fernandez’den birini seçmiş olacak!
GALATASARAYLI yöneticilerin teknik adam sorununu yeni hafta içinde bitireceklerine kesin gözüyle bakılıyor. Transferde henüz tam bir atılım yapamayan ve bazı futbolcular için de kararını veremeyen yöneticiler bu kararı yeni teknik adamın vermesini istiyorlar. BAŞTA Danimarkalı Laudrup olmak üzere, Fransız Deschamps, Fernandez ve Alman Hitzfeld’in de aralarında bulunduğu çok sayıda teknik adamdan birini seçmek isteyen yöneticiler ellerini kollarını bağlayan bu işi 1 Haziran’a kadar noktalamayı umuyorlar. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-05-2008, 13:12
sarıkanarya_41
Spor bayramına büyük saygı!
GALATASARAY yönetim kurulu dün yaptığı açıklama ile 21 Mayıs’a Kadar kombine satışı yapılmayacağını açıkladı. Yöneticiler, “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle kombine satış ofisi 21 Mayıs Çarşamba gününe kadar kapalı olacaktır. Taraftarlarımıza duyurulur” dediler. Sarı-kırmızılı yöneticiler ayrıca bütün sporseverlerin ve halkımızın 19 Mayıs bayramını tebrik ettiler.
19-05-2008, 13:12
sarıkanarya_41
Maaşına zam işine son
Galatasaray’da yöneticiler ve teknik adamların gitmesi yolunda karar aldıkları futbolcular Bouzid, Carrusca, Barusso, Okan, Hakan ve Sabri!
Galatasaray’da şampiyonluk kutlamalarını taraftarlar “Çıldırın... Çıldırın” şarkısıyla sürdürürken sarı-kırmızılı yöneticiler ve teknik adamlar yeni sezon için kadro yapılandırma çalışmaları da başladı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, daha önce yaptığı açıklamada, devre arasında İtalya’nın Roma kulübünden kiralık olarak kadrolarına kattıkları Ahmet Barusso’nun uzatma opsiyonunu kullanmayacaklarını belirtmişti. SEZGİN Kalli’nin ısrarla isteyip oynatmadığı genç defans oyuncusu İsmael Bouzid için ’’Sözleşmesini feshetmedik. Ancak yeni sezonda kendisini düşünmediğimizi bildirdik. Kendisine kulüp aramaya başladığını sanıyorum’’ dedi. 2 sezon önce Arjantin’in Estudiantes kulübünden transfer edilen, Marcelo Carrusca’yla ilgili ise Galatasaray gelen teklifleri değerlendirecek. GALATASARAY’DA futbolculara şampiyonluk primleri ve maaşları ödenmeye başlanırken 6 isimle yol ayrımına gelindi. Bugün başlayacak olan tarihi görüşmelerde öncelikle takımdaki durumu netleşmeyen Hakan Şükür’e jübile teklifi yapılacak. Okan’la da yol ayrımına gelinmesi bekleniyor. Sezgin, İtalyanların çok istediği Sabri konusunda gelişmeleri beklerken, takımda sözleşmeleri sona erenleri de görüşmeye çağırdı.
19-05-2008, 13:13
sarıkanarya_41
İngilizler: Arda Newcastle’da
11 milyon Pound’u gözden çıkaran İngiliz kulübü Arda ve Emre’yi buluşturmayı planlıyor
İngiltere’de The News Of The World Gazetesi Galatasaray’ın genç yıldızı Arda Turan’ın gelecek sezon Newcastle United formasıyla Premier League’de oynayacağını iddia etti. Gazete verdiği haberde Galatasaraylı yöneticilerin 21 yaşındaki oyuncunun imzası için Avrupa Şampiyonası’nın sona ermesini beklediklerini iddia ederken İngiliz kulübünün bu transfer için 11 milyon Pound’u gözden çıkardığı belirtildi. Gazete ayrıntı olarak verdiği haberde “Arda eğer Galatasaray’dan ayrılırsa onu çok seven sarı-kırmızılı taraftarlar çıldırır” dedi.
19-05-2008, 13:13
sarıkanarya_41
Güler demirbaş
GALATASARAY yönetiminin vefalı davranışı örnek olacak özellik taşıyor. Fatih Terim döneminde sarı-kırmızılı kulübe gelen ve daha çok kondisyonerlik yapan Cevat Güler, Kalli’nin ayrılmasından sonra sarı-kırmızılı takımın başına geçmiş ve şampiyonlukta baş rolü oynamıştı. Yöneticiler Cevat hoca için kulübün demirbaşı diye konuşuyorlar.
19-05-2008, 13:14
sarıkanarya_41
Necati Ateş’te pürüz çıktı!
GALATASARAY’IN sezonu kiralık olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da tamamlayan futbolcusu Necati Ateş’in geri dönüş yolu kapalı gibi görünüyor. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin her ne kadar onu görüşme masasına çağırdıysa da bazı isimlerin karşı olduğu söyleniyor. ÜNLÜ spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Necati Ateş için, “Galatasaray’ın onu neden elinden çıkarmak istediğini bilemiyorum ancak Necati bana göre Türkiye’nin en iyi forvet oyuncularından biridir. Orta saha oynar, defansa yardım eder, hızlı ve çabuktur daha ne olsun” demişti.
19-05-2008, 13:14
sarıkanarya_41
Song 2 yıllık imzada ısrarlı
SARI-KIRMIZILI yöneticilerin yeni sezonda kadroda olmasına fazla sıcak bakmadıkları Kamerunlu futbolcu Rigobert Song’un en az 2 yıllık imza isteğinde ısrarlı göründüğü öğrenildi. Galatasaraylı yöneticilerin ise Song’u maç başına ödeme gibi bir planları vardı. SONG hem Galatasaraylı yöneticilerle resmi konuşmayı yapmak hem de yasal haklarını korumak için menajerini İstanbul’a çağırdı. Kamerunlu futbolcu 2 yıllık imza şartı koşmasıyla gideceği sinyallerini verdi. Yöneticiler ise bu sorunu çözmeye çalışıyor.
21-05-2008, 18:59
sarıkanarya_41
21.05.2008
Saviola’da son tango
Sarı-kırmızılı yöneticiler golcü transferini “Bu iş ya bitecek ya bitecek!” diyerek artık noktalamak istedikleri öğrenildi
Galatasaray, golcü transferinde bombasını patlatmak üzere... Çok sayıda golcü futbolcu arasından en iyisini ve en hesaplısını seçmek isteyen Galatasaraylı yöneticiler, Arjantinli Saviola’nın menajerinden gelen haber üzerine nokta atışı yapmaya hazırlanıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın da gündeminde olan Arjantinli yıldız ile Galatasaraylı yöneticilerin son gelişmeler üzerine yeniden ilgilendikleri ortaya çıktı. “Bu iş ya bitecek ya bitecek” deniliyor. BAŞKAN Adnan Polat’ın “10 gün içinde transferde belli mesafe alacağız” şeklindeki açıklamasının ardından ortaya çıkan bu gelişme Saviola’yı işaret ediyor gibi... Galatasaray’ın bu transferi bitirerek golcü açığına nokta koymaya kararlı olduğu ifade edildi. Hakan Şükür’ün yerini bir yabancı ile de doldurmayı planlayan Galatasaray Saviola’yı tam istediği özelliklerde biri olarak görüyor. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcunun menajerinden randevu talep ettiği bildirildi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
21-05-2008, 19:00
sarıkanarya_41
Taraftar Luce diyor!
Galatasaray, yaklaşık iki aydır devam eden teknik direktör arayışlarında son noktayı koymak üzere. Bu süre içinde Zaccheroni, Deschamp, Magath, Van Gaal, Sammer, Laudrup’un da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isimle temas kuran Cim-Bom’un eski teknik patronlarından Lucescu ile imza aşamasına geldiği ileri sürüldü. Shaktar Donetks’i şampiyon yapan Lucescu, Galatasaraylı taraftarların da gönüllerinde... Taraftar sitelerinde Lucescu diğer isimleri solluyor. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
21-05-2008, 19:00
sarıkanarya_41
Vay uyanık İngiliz vay!
İNGİLİZ basını, Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Arda Turan hakkında yaptığı transfer haberlerine dün bir yenisini daha ekledi. Daily Star gazetesi, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın, Galatasaray’ın yıldızı Arda’yı gelecek sezon için mutlaka kadrosuna katmayı istediğini yazarken, İngiliz kulübünün bu transferi gerçekleştirebilmek için G.Saray’a Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu’nu teklif edeceğini yazdı. İngiliz Skysports’a konuşan Arda’nın menajeri Ahmet Bulut “Arda, İngiltere’de futbol oynamaya sıcak bakıyor” dedi. İngilizler Başkan Polat’ın Arda için 13 milyon pound talep ettiğini iddia etti. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
21-05-2008, 19:01
sarıkanarya_41
Hilton: G.Saray ile görüşüyorum
ADI daha önce Fenerbahçe’nin gündemine de gelen Fransa’nın Lens takımının Brezilyalı stoperi Vitorino Hilton, Galatasaray’la görüşmelerin başladığını söyledi. La Voix du Nord adlı gazetenin muhabirine telefonla bilgi veren Vitorino Hilton, Fransa 1. Ligi’nden düşen Lens takımından bu yaz kesin olarak ayrılacağını söyledi. Hilton, Galatasaray’ı daha cazip bulduğunu bildirdi. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
21-05-2008, 19:04
sarıkanarya_41
Hedefim Viera!
ASLAN’IN orta sahasındaki genç yetenek Mehmet Topal, küçüklüğünden beri beğenerek izlediği iki futbolcunun Patrick Vieria ve Zinedine Zidane olduğunu söyledi. Mehmet Topal, Vieria’la oyun anlayışı ve uzun bacakları nedeniyle benzetildiğini, kendisinin de yeşil sahalarda Fransız Vieria’yı örnek aldığını sözlerine ekledi.
sarıkanarya_41
Satışlar çıldırdı
17. Şampiyonluğun ardından Galatasaray taraftarları, toplam 30 mağazadan oluşan Galatasaray Store zinciri mağazalarına adeta akın etti ve rekor düzeyde ürün satışının gerçekleşmesini sağladı. Galatasaray Pazarlama A.Ş. yetkililerinin verdiği bilgiye göre, şampiyonluğun ardından, 7 gün içerisinde, yüzlerce farklı ürün içerisinden, toplamda 120.000’i aşkın Galatasaray t-shirt’ü ve 25.000’i aşkın Galatasaray forması satıldı. Galatasaray Bayrağı satışları da geçmiş yıllara göre 4 katına çıktı. Yoğun ilgi nedeniyle Galatasaray Store mağazaları hafta boyunca saat 22.00’ye kadar açık tutuldu. Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen yoğun talebe yetişebilmek için üretim atolyelerinin aralıksız çalıştıkları bildirildi
sarıkanarya_41
Bir umut daha var
Galatasaray’ın seri başı olabilmesi için UEFA klasmanında önünde bulunan 7 ekipten en az 5’inin elenmesi gerekli
GALATASARAY’I eğer seri başı olamazsa aralarında Barcelona, Arsenal, Liverpool, Juventus ve Fiorentina’nın da bulunduğu zorlu rakipler bekliyor. Cim-Bom’un seri başı olabilmesi için UEFA klasmanında önünde bulunan aralarında Fenerbahçe’nin de bulunduğu Panathinaikos, Celtic, Basel, Anderlecht, Sparta Prag ve Dinamo Kiev’den en az 5’inin zayıf rakiplerine elenerek 3. ön elemeye çıkmaması gerekiyor. UEFA klasmanında 87. sırada yer alan Galatasaray’ın muhtemel rakipleri şöyle: Liverpool, Barcelona Arsenal, Shalke, Juventus O.Marsilya, S.Bükreş, Panathinaikos, Celtic, Basel, Olimpiakos, Fenerbahçe , Shaktar Donetsk, Anderlecht, Fiorentina ve Spartak Moskova... Galatasaray’ın da aralarında bulunduğu 17 takım 3. ön eleme turundan itibaren Şampiyonlar Ligi’ne kalabilme mücadelesi verecek.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
21-05-2008, 19:05
sarıkanarya_41
Gökhan Ünal için Cim-Bom tek kaldı
KAYSERİSPOR’DAN kopma noktasına gelen Gökhan Ünal’a hiç bir kulübün transfer teklifinde bulunmadığı açıklandı. Kayserispor kulübü yöneticilerinin “Sadece Rubin Kazan istedi ama Gökhan gitmedi” şeklindeki açıklamalarının ardından Galatasaray dışındaki bütün iç ve dış kulüplerin kapandığına dikkat çekildi. Gökhan’a “Gitmek isterse gider” denildi.
21-05-2008, 19:05
sarıkanarya_41
Kral Hakan koptu Okan oylanacak
GALATASARAYLI yöneticiler, kaptan Hakan Şükür’ün yurt dışında Galaxi kulübüne gidişini onayladılar. Başkan Polat’ın istediği Okan yönetimde oylanacak. Hasan Şaş’ı kiralık vermek isteyen yönetim, Necati Ateş’i de yeniden kiraya verme kararı aldı. Ayrıca Kaleci Orkun’un ameliyat olduğu bildirildi.
21-05-2008, 19:07
sarıkanarya_41
"Galatasaray beni istedi" Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Le Mans orta sahasının önemli isimlerinden Koffi Romanic, Galatasaray'ın kendisini istediğini açıklarken, Fildişili oyuncunun talipleri arasında Sevilla da bulunuyor.
21.5.2008
Fransa'da başarılı bir sezon geçiren Romaric, Fransız basınına yaptığı açıklamada, birçok takımın kendisiyle ilgilendiğini söylerken, "Beni Galatasaray ve Monaco istiyor ama ben Le Mans'ın kaptanıyım, buradan ayrılmam kolay değil, yine de asla asla dememek gerekiyor" dedi. Beveren'den 2005 yılında Le Mans'a transfer olan Romaric, 56 maçta 5 gole imza atmıştı. Fransız basını, Keita'nın ayrılmasıyla orta sahada sıkıntı yaşaması beklenen Sevilla'nın da Romaric'i istediğini iddia etti. 1983 doğumlu yıldız, konuyla ilgili olarak, "Tabii ki Sevilla gibi bir takımda oynamak fantastik olur, bekleyip göreceğiz" dedi.
sarıkanarya_41
Aslan'da kombineye büyük ilgi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Futbol Takımı´nın 2008-2009 sezonunda Ali Sami Yen Stadı´nda oynayacağı maçlar için kombine kart satışları sürüyor.
21.5.2008
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, numaralı ve kapalı üst tribün kombinelerinin bittiği, eski açık için satışların sürdüğü bildirildi.
20 gündür sürmekte olan kombine bilet satışlarına büyük ilgi gösteren taraftarların, numaralı tribün ve kapalı üst tribündeki tüm kombineleri satın aldığı açıklanırken, Galatasaray Kulübü, gösterilen ilgi nedeniyle taraftarlarına teşekkür etti.
Öte yandan, gelen büyük talep üzerine, kapalı alt tribün için de kombine kart satışı yapılacağı bildirildi. Yaz ayları boyunca yapılacak seyirci konforunun esas alındığı çalışmalarla bu bölümün tamamen yenileneceği vurgulanan açıklamada, kapalı alt tribünün yepyeni bir çehreye kavuşacağı kaydedildi. Üstünün tamamen kapatılacağı bu bölümün girişinin de ayrı olacağı, koltuklarının tamamen yenileneceği ve bu tribüne özel VIP Salonu yapılacağı duyuruldu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, modern bir çehre verecek çalışmaların ardından kapalı alt tribünün, Ali Sami Yen Stadı’nın en gözde tribünlerinden biri olacağı, bu bölüm için kombine biletlerin satışa çıkarılacağı tarihin resmi siteden yakında duyurulacağı ifade edildi.
sarıkanarya_41
Çizme'de Cuper, İstanbul'da Luce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İtalya basınında Galatasaray'ın Hector Cuper ile görüşmeye başladığı yazıldı.
21.5.2008
İtalya’da gündem Cim Bom!
“Öncelikle teknik direktör sorununu çözeceğiz. Laudrup gündemimizde, ama o olacak diye bir kural da yok...” Başkan Adnan Polat’ın önceki gün sarfettiği bu sözlerin ardından dün İtalya basınında Galatasaray’ın Hector Cuper ile görüşmeye başladığı yazıldı. Parma’dan ayrılan 52 yaşındaki Arjantinli çalıştırıcının Türkiye’ye sıcak baktığı vurgulandı. Cim Bom’un kulübesindeki yeni patronun Cuper olacağını iddia eden gazeteler, savunmasındaki yeni yıldızı da Pavon olarak açıkladı. İtalya’da bunlar konuşulurken, İstanbul’da, Galatasaray’a yakın kaynaklar ise Sarı-Kırmızılı takımın başına Lucescu’nun geçeceğini ileri sürdü. Cuma İstanbul’a gelecek olan Rumen hocayla cumartesi günü sözleşme imzalanacağı iddia edildi.