Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İlk adımı 20 yıl önce atılan Fulya projesi sayesinde kulübün kasasına her sene 14 milyon dolar girecek.
Beşiktaş'ta tarihi gün... Başkan Yıldırım Demirören'in "Kulübün geleceği" şeklinde yorumladığı Fulya Projesi'nin açılışı bugün saat 18.00'de yapılacak... Lazer ve ışık gösterileri ile hafızalara kazınacak görkemli törenin hazırlık aşamasında oldukça titiz bir çalışma süreci geçiren siyah-beyazlı yönetim, bu tarihi günde yalnız kalmayacak... Spor, siyaset ve ekonomi dünyasının önemli isimleri, bu akşam Fulya'da bir araya gelecek. Beşiktaş'a yılda 14 milyon dolar kazandıracak projeyi hayata geçirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirten başkan Demirören, şunları söyledi:
Camiamızın gururu
"Tam 20 yıldır yapılması planlanan bu önemli projeyi hayata geçirmek bize nasip oldu. Yaşadığımız mutluluğu kelimelerle ifade edemem. Bizim için büyük bir gurur vesilesi olan bu projenin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. İçerisinde iki residence ile ofis ve hastane binalarının da yer aldığı kompleksten elde edilecek gelirle kulübün önü açılacak. Fulya Projesi ile sağlam temellere oturtulan kurumsallaşma yolundaki adımlarımız, bundan sonra da devam edecek. Beşiktaş'a hizmet etmeyi sürdürmekten yorulmayacağız." Fatih DOĞAN
11-02-2009, 21:02
sarıkanarya_41
Kaptanlık bereketi!..
Delgado, Nobre, Serdar Özkan ve Tello'dan sonra Zan da kaptan oldu.
Beşiktaş'ta kaptanlık pazubandını takarak maça başlayan oyuncuların sayısı her geçen gün artıyor. Siyah-beyazlılarda İbrahim Üzülmez ve Toraman'ın ardından Delgado birinci, Nobre ise ikinci kaptanlığa getirilirken; bu futbolcuların forma giymediği maçlarda Serdar Özkan ve Tello kaptan oldular. Son olarak da Gökhan Zan, Beşiktaş'ta kaptanlık bandını takan isim oldu.
sarıkanarya_41
Sanal düşman
Moda Kartalları'nın düzenlediği panelde söz alan muhabirimiz Fatih Doğan da yönetimi eleştirdi: "Son 8 yılda yönetimler, sanal muhalefet ve sanal düşmanlar üretti. Camia sevgisiz bir ortama itildi. Bu şartlarda bütünleşme zor."
sarıkanarya_41
Bilirkişi heyeti istendi
Beş üyenin 2007'deki kongrede yönetimin faaliyetlerini ibra etmeyerek açtıkları davaya dün devam edildi. Fulya'nın sözleşmesi, kat fazlalığı ve kiralaması ile Del Bosque'nin tazminatı ve Şan Ökten isminin kaldırılmasının konu olduğu dava için bilirkişi heyeti isteyen mahkeme, 14 Nisan'da yeniden toplanacak.
11-02-2009, 21:03
sarıkanarya_41
Harper'a büyük onur
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın ABD'li oyuncusu Laura Ashley Harper, Eurolig Bayanlar All-Star'da Avrupa karmasına karşı mücadele edecek dünya karmasına seçildi. Karmalar, 8 Mart'ta Fransa'da kozlarını paylaşacak.
sarıkanarya_41
TIR, Gümüşhacıköy'de
Kulübün lisanslı ürünlerini Kartal Yuvası mağazası bulunmayan bölgelere ulaştıran Kartal Yuvası TIR'ı bugün Gümüşhacıköy (Amasya), İtfaiye Meydanı'nda olacak. TIR, yarın ise Havza (Samsun) merkezde taraftarlara hizmet verecek.
sarıkanarya_41
Ekrem Dağ derbide yok
BEŞİKTAŞ'a, hafta sonunda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesinde Ekrem Dağ'dan kötü haber geldi. Sol üst ön adelesindeki sakatlığı nedeniyle Konya mücadelesinde forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun, pazar günü oynanacak derbide görev yapamayacağı açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Ekrem'i riske etmeyeceklerini ve Gaziantepspor karşılaşmasına hazırlayacaklarını ifade etti.
sarıkanarya_41
Ernst'le 90 dakika
Kondisyon sorunu yaşayan Alman yıldız kendini Trabzonspor derbisine hazırlıyor.
Beşiktaş'ın yeni transferi Fabian Ernst, Trabzonspor derbisinde 90 dakika forma giyecek. Antalyaspor kupa maçı ve ardından oynanan Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan ancak kondisyon sorunu nedeniyle ikinci yarının ortalarında oyundan alınan Alman yıldızın, pazar günü İnönü'de bitiş düdüğüne kadar görev yapacağı öğrenildi.
11-02-2009, 21:04
sarıkanarya_41
Pres, forvette başlayacak
Teknik direktör Mustafa Denizli, hafta sonundaki derbide rakibini orta sahada durdurmayı hedefliyor. Hızlı hücuma çıkan Karadeniz temsilcisini Cisse, Ernst ve Yusuf ile yavaşlatacak olan siyah-beyazlılar, özellikle kanat organizasyonu ve isabetli ortalarla bordo-mavilileri yıkmanın hesaplarını yapıyor.
11-02-2009, 21:04
sarıkanarya_41
Dikkat et sakatlanma!
SİYAH-beyazlı ekibin sol kanadının banko ismi olan Tello, Şili Milli Takımı'nın yapacağı özel maç için giderken, teknik heyetten uyarı aldı. Solak yıldızla bir görüşme yapan Denizli'nin, "Hafta sonunda önemli bir derbi maçımız var. Sana ihtiyacımız olduğunu unutma. İstanbul'a sakat olarak dönmeni istemiyorum. Bu nedenle ülken için mücadele ederken bile dikkatli olmanı istiyorum" dediği öğrenildi.
11-02-2009, 21:05
sarıkanarya_41
Cisse'ye özel görev
Denizli, Cisse'ye derbide özel görev verdi. Fransız oyuncudan savunmadan top almasını isteyen tecrübeli hoca, duran top organizasyonlarında da ileri çıkarak forvetteki arkadaşlarına yardımcı olmasını talep etti. Cisse, son maçlarda defansif bir futbol ortaya koyuyordu.
sarıkanarya_41
'Ortalar yerini bulsun'
Mustafa Denizli, dün idmanda kanatlarda görev yapan oyuncularını uyardı. Son haftalarda kanat organizasyonlarında etkisiz kaldıklarını ifade eden tecrübeli hoca, "Rakibimizin iyi bir savunması var. Özellikle duran toplar ve kanat ortalarında tam isabet istiyorum. Şişirme orta yok. Derbiyi ancak bu şekilde kazanabiliriz" dedi.
sarıkanarya_41
Aydın'a terapist desteği
Beşiktaş'ın Yusuf transferi karşılığında Bursaspor'a verdiği, ancak gitmeyi kabul etmeyen Aydın Karabulut, çalışmalarını Ümraniye'de sürdürüyor. Dün de fizyoterapist gözetiminde bir idman yapan Aydın için Mustafa Denizli, "Onu kaybetmek istemem. İyiye giderse şans bulabilir" dedi.
11-02-2009, 21:06
sarıkanarya_41
Üzülmez banko sahada
Sezon başında yaşadığı tatsız olay sonrası bir dönem kadro dışı bırakılan ancak yılmadan çalışan İbrahim Üzülmez, defansın değişmez ismi oldu. Tecrübeli oyuncu, Ekrem'in de sakat olması nedeniyle Trabzonspor derbisinde savunma dörtlüsünün solunda görev yapacak.
12-02-2009, 19:44
sarıkanarya_41
Tek yol galibiyet
Deneyimli çalıştırıcı, güçlü rakibini orta sahada kilitleyip hücum futboluyla galibiyete uzanmanın hesabını yapıyor.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'de pazar günü İnönü Stadı'nda oynayacakları Trabzonspor maçı öncesinde taktiği belirledi. Deneyimli hoca, şampiyonluk yarışındaki rakiplerini devirmek için tüm taktiklerini hücum futbolu üzerine kuruyor. Trabzonspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı "Zor bir karşılaşmaya çıkacağımızı çok iyi biliyoruz. Önce rakibimizi durduracağız, sonra vuracağız. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Hedefimiz kesinlikle galip gelmek" şeklinde konuştu.
Konya'yı unuttuk
Takımının Konyaspor karşısında sergilediği futbolun kendisini de tatmin etmediğini dile getiren Denizli, Trabzonspor önünde bambaşka bir takım izleteceklerinin de sinyallerini verdi. Orta sahayı kalabalık tutup ve hücumda kolektif bir futbol oynayacaklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, "Bu mücadelede galip gelerek çıkış yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımıza bambaşka bir Beşiktaş izlettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
12-02-2009, 19:44
sarıkanarya_41
Beşiktaş'ta görkemli açılış
Beşiktaş'a yıllık 14 milyon dolar getirecek Fulya projesi muhteşem bir törenle açıldı Açılışa katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Diğer kulüplere örnek olsun" dedi
Rüya gerçek oldu
Beşiktaş'ın, yıllardır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı Fulya Projesi resmen hizmete girdi. Dün, muhteşem bir törene sahne olan BJK Süleyman Seba Kompleksi'nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılırken; spor, siyaset ve sanat camiasının önde gelen isimleri de açılışta hazır bulundu. Siyah-beyazlı kulübe senelik 14 milyon dolar gelir sağlayacak dev kompleksin açılışı, "Yüzyılın Hikayesi" isimli görsel bir şovla başladı ve geç saatlere kadar sürdü.
Herkesi tebrik ediyorum Törene gecikmeli olarak katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Bu kadar görkemli bir yapı olduğunu, bizzat buraya gelince net olarak fark ettim. Bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Bu esere Süleyman Seba'nın isminin verilmesini, büyük bir kadirşinaslık olarak görüyorum. Bütün bu faliyetlerden hep beraber kıvanç duyuyoruz. Diğer kulüplere de örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Başkan heyecanlandı Heyecandan elindeki kağıtları karıştıran ve bu nedenle konuşmasını kısa kesmek zorunda kalan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş adına büyük bir emeğin gururunu paylaşıyoruz. Biz, bu ül***le birlikte tarih sayfasındaki yerimizi aldık. Bugün burada, Türk sporunun geldiği noktayı en iyi anlatan, en nadide gayrimenkul yatırımını açıyoruz. Bu dev yatırımla, hayallerimizi reel değerlere dönüştürdük." Fatih DOĞAN
12-02-2009, 19:45
sarıkanarya_41
Sağlam adımlar attık
Siyah -beyazlı ekibin yatırımlardan sorumlu yöneticisi İlhan Durusoy, Fulya Projesi'nin herkes için iyi bir örnek olduğunu söyledi. Diğer kulüplerin de aynı yoldan yürümeleri gerektiğini tavsiye eden Durusoy şöyle devam etti: "Katkısı olan herkese hayırlı olsun. Bizler de projenin başından itibaren doğru hedefler koyduk ve büyük çabalarla mutlu sona ulaştık. Vicdanen de çok rahatım."
sarıkanarya_41
Sözün bittiği yerdeyiz
Genel sekreter Kenan Öner, tüm Beşiktaşlıların gurur duyduğu bir günü yaşadıklarını söyledi. "Sözün bittiği yerdeyiz" ifadesini kullanın Öner, "Bir marka olmanın, bir Avrupa takımı olmanın ayrıcalığını bu tesisleşme ile bir kez daha simgelemiş olduk. Bu güzel olayda Beşiktaş camiasının ferdi olarak bir omuz vermenin kişisel onurunu ve şerefini yaşıyor, sonsuz mutluluk duyuyorum" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Alkışlar Seba'ya
Komplekse adı verilen Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, törenin yapıldığı salona alkışlarla girdi. Seba yaptığı kısa konuşmada, "Beşiktaş'a kazandırılan bu muhteşem eserler, bütün sıkıntıları ve emekleri helal ettiriyor, gurur duyuyoruz. Bu emeği büyüttük, buralara geldik. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
12-02-2009, 19:46
sarıkanarya_41
Hırs küpü
Konyaspor maçında Nobre'den formayı alan Bobo, Trabzon'a karşı Denizli'den forma bekliyor. İdmanlarda hırsıyla dikkat çeken sambacı, forvette yer almak için Nobre ile kıyasıya mücadele veriyor. Denizli'nin maça hangi oyuncusuyla başlayacağı ise merak konusu.
sarıkanarya_41
Ünlüler geçidi
Fulya'daki muhteşem açılış törenine birbirinden ünlü isimler katıldı. Törende Başmüzakereci Egemen Bağış, Semra Özal, Adnan Polat, Rahmi Koç, Şadan Kalkavan, İsmail Ünal, Orhan Gencebay, Yılmaz Erdoğan, Zafer Algöz ve Tarık Ünlüoğlu gibi birçok isim hazır bulundu.
sarıkanarya_41
Başkan'ın cesareti
Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Fulya Projesi'nin tamamlanmasındaki en büyük unsurun başkan Yıldırım Demirören'in cesareti olduğunu söyledi. Başkanın, her türlü zorluğa rağmen bu işe başlama gücünü gösterdiğini ifade eden Soğancıoğlu, "Bize sadece ona destek vermek kaldı. Onun girişimciliğini kutlamamız gerekiyor. Ayrıca müteahhidi de kutlamamız gerekiyor. O da çok cesur bir şekilde yola çıktı" dedi.
sarıkanarya_41
Lens peşine düştü
Beşiktaş ile sözleşmesini henüz uzatmayan Nobre, yuvadan uçabilir. Golcü futbolcuyla, Fransız 2. Lig ekiplerinden Lens ilgileniyor. Sezon sonunda bedelsiz olarak serbest kalacak olan deneyimli futbolcu ise "Beşiktaş'tan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Ancak kalmam için şartların oluşması şart" diye konuştu.
12-02-2009, 19:47
sarıkanarya_41
İnönü müjdesi!..
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, F.Bahçe ve G.Saray'ın statlarıyla ilgili yaptığı övgü dolu sözlerin ardından, bazı katılımcılar İnönü Stadı'nın da yeniden yapılmasını istedi. Gül de "Beşiktaş'ın da muhakkak ki olacaktır" diyerek İnönü'nün yenilenmesine yeşil ışık yaktı.
sarıkanarya_41
Sporcular ordusu
Beşiktaşlı sporcular ve teknik heyetler de Fulya'daki açılışa katıldı. Mustafa Denizli ile birlikte İbrahim Üzülmez ve Toraman, Nobre, Rüştü, Holosko, Sivok, Ekrem, Erkan, Bobo, Zapotocny ve Uğur'un dışında; basketbol, voleybol ve engelliler takımları da açılışta yer aldı.
sarıkanarya_41
Rüştü'den müjdeli haber
Hastalığı nedeniyle Konyaspor ile oynanan mücadeleye götürülmeyen Rüştü'nün iyileşmesi teknik ekipte sevinç yarattı. Grip olduğu için idmanlara da katılamayan milli kalecinin, Trabzonspor ile oynanacak maça yetiştirileceği ifade edildi. Rüştü'nün ise moralli olduğu belirtildi.
12-02-2009, 19:48
sarıkanarya_41
Beşiktaş günlüğü
Özilhan sesleri Beşiktaş'ta muhalefetin önde gelen isimlerinden Sinan Vardar'ın, başkanlık için Tuncay Özilhan'ı ikna etme çalışmalarında önemli mesafe katettiği belirtildi. Muhalefetin, pazar günü yapılacak mali genel kurulda olağanüstü kongre kararı aldırmak için harekete geçtiği öğrenildi.
Biletler satışta Trabzon maçının biletleri yarın satışa çıkıyor. Fiyatlar: VIP üst B-E: 400 TL, VIP üst A-F: 300 TL, VIP alt AF: 225 TL, VIP alt B-E: 250 TL, VIP alt C-D: 300 TL, Numaralı kenar-orta: 175-250 TL, Kapalı alt-üst: 100-150 TL Yeni-Eski açık: 50 TL.
Zapo kilit vuracak Beşiktaş'ın savunmadaki başarılı isimlerinden Tomas Zapotocny, Trabzonspor karşısında galip gelmek istediklerini söyledi. Trabzonspor'un hücum hattında etkili oyunculara sahip olduğunu ifade eden Zapo, "Büyük maçları severim" dedi ve ekledi: "Forvetleri bana bırakın."
Yeni gözde Ernst Devre arasında Schalke'den transfer edilen ve takıma çabuk uyum sağlayan Fabian Ernst, Denizli'nin gözdeleri arasında. Geçen hafta Konyaspor karşısında 75 dakika oynayan Alman oyuncunun, Trabzonspor maçında da sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.
Potada rakip BOTAŞ Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde 16. hafta programı açıklandı. Siyah-beyazlılar, 14 Şubat Cumartesi günü BOTAŞ'ı konuk edecek. Akatlar Cola Turka Arena'da oynanacak olan mücadele saat 15.00'te başlayacak. Beşiktaş Cola Turka, ligde 5. sırada bulunuyor.
14-02-2009, 12:30
Roc72
Yusuf kulübeye, Delgado 11'e
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sakatlıktan yeni çıkan kaptanına, Trabzon´u yıkma görevini verdi.
Şampiyonluk yarışına erken havlu atmamak için İnönü’de Trabzonspor’u devirmek zorunda olan Beşiktaş’ta dev maçın kadrosu şekilleniyor. Kritik maçlarda sahaya sürpriz kadrolar sürmeyi seven Kartal’ın hocası Mustafa Denizli’nin bu kez de yeni transfer Yusuf’u kesip, sakatlıktan yeni kurtulan kaptan Delgado’yu ilk 11’de görevlendireceği öğrenildi. Mustafa hocanın orta sahada Ernst ile Sivok’un yanına Cisse’yi de ekleyebileceği konuşulurken, Bobo’yu da oynatmak istemesi nedeniyle bu konudaki kararını henüz vermediği kaydedildi.
14-02-2009, 12:31
Roc72
3 milyon dolar geldi!
Ülker ile geçtiğimiz günlerde yeni bir sponsorluk anlaşması imzalayan Beşiktaş´ın 3 milyon Dolar´lık ek gelir sağladığı açıklandı.
Yine Cola Turka...
Beşiktaş Yönetimi’nden Mali Genel Kurul öncesinde sponsorluk atağı... Siyah-Beyazlı yöneticiler ile Yıldız Holding arasında yapılan görüşmelerin sürdüğü ve Cola Turka ile süren sponsorluk anlaşması kapsamında 3 milyon Dolar’lık ek gelir sağlandığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifade kullanıldı: Yapılan anlaşmaya göre forma kol reklamlarının kulübe bırakılması sağlanmış ve 3 milyon Dolar ek kaynak yaratma olanağı doğmuştur...
Siyah-Beyazlılar’ın, bu anlaşma sonrasında 2013 yılına kadar formasındaki göğüs ve kol reklamları karşılığında 18 milyon Dolar alacağı kaydedildi. Tüm maliyetler netleştirildiğinde, Ülker’den Delgado’nun bonservisi karşılığında Beşiktaş Kulübü’nün kasasından sadece 1.750 milyon Dolar çıktığı kaydedildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Yıldız Holding ile Ülker’e sağladığı katkıdan dolayı teşekkür edildi.
15-02-2009, 13:38
sarıkanarya_41
İnönü'de dev kapışma
Mustafa Denizli, 'Tarihi dönemeç' olarak yorumladığı zorlu maç öncesi oyuncularına, "Galibiyet bize çok şey kazandıracak" dedi.
Kritik viraj
Mustafa Denizli, 'Tarihi dönemeç' olarak yorumladığı zorlu maç öncesi oyuncularına, "Galibiyet bize çok şey kazandıracak" dedi.
KAYIPSIZ GEÇMELİYİZ
Ve büyük gün geldi... İnönü Stadı'nda, şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakiplerinden Trabzonspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet. Teknik direktör Mustafa Denizli, "Bizim için tarihi bir dönemeç" sözleriyle futbolcularını derbiye motive etmeye çalışırken, "Şampiyon olmak istiyorsak Trabzonspor engelini kayıpsız geçmeliyiz" dedi ve şöyle devam etti:
İNANIN VE ***İF ALIN
"Evimizdeoynayacağımız zorlu mücadeleden alacağımız üç puan, bize zirve yarışında önemli bir avantaj sağlayacak. Bu derbiyi kazanacak güce ve kaliteye sahibiz. İyi konsantre olmanızı ve inanmanızı istiyorum. Kazandığımız takdirde, taraftarımızla birlikte nasıl ***if alacağınızı bir kez daha düşünün. Beşiktaş camiasına güzel bir zafer yaşatmaya mecburuz." Fatih DOĞAN
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
15-02-2009, 13:39
sarıkanarya_41
Çekecekleri var!
Çek oyuncu: Umarım kulüp bana katlanır çünkü futbolu burada bırakmak istiyorum.
AYRILMAK YOK Kara Kartal'ın yeni transferlerinden Tomas Sivok, futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyledi. Yavru Kartal'a konuşan Sivok, "Beşiktaş'ta olmak size ne kazandırıyor?" sorusuna, "Bu büyük kulübün bir parçası olduğum için mutluyum" yanıtını verdi.
***İF ALIYORUM Çek futbolcu, "Umarım kulüp bana katlanır ve futbol hayatımın sonuna kadar burada kalırım" diyerek ayrılmaya niyeti olmadığını söyledi. Sivok, zaman zaman orta sahada görev alması için de "Bundan ***if alıyorum" ifadesini kullandı.
15-02-2009, 13:39
sarıkanarya_41
Bana bırakın
Beşiktaş'ın yerli sambacısı Mert Nobre, derbide siyah-beyazlıların en büyük kozu olacak. Bu sezon forma giydiği 18 lig maçında rakip filelere 7 gol gönderen, 2 de asist yapan Nobre, "Çekişmeli bir derbi olacak. Ben de zor maçların oyuncusu olduğumu bir kez daha göstereceğim" yorumunu yaptı.
18-02-2009, 03:25
sarıkanarya_41
Sensiz olmaz
Başkan, sözleşmesi hâlâ uzatılmayan golcü yıldıza haftaya imza attıracak....
Aklından bile geçirme Oynadığı futbolla, Beşiktaşlı taraftarların gönlünde taht kuran ve her maçta vargücüyle mücadele eden Nobre'ye başkan Yıldırım Demirören garanti verdi. Devre arasında sözleşmesi uzatılacağı söylenen ancak bugüne kadar halen masaya oturulmayan yerli sambacı ile görüşen başkan Demirören'in, "Seni bırakmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. Merak etme, önümüzdeki hafta sözleşmeni uzatacağız" dedi.
Ligde son golü Fener'e Başkanın bu sözlerini üzerine rahat bir nefes alan Nobre ise ligdeki gol orucunu halen bozamadı. Bu sezon Süper Lig'de attığı 7 golle takımının en skorer ismi olan yerli sambacı, 13'üncü haftadaki F.Bahçe derbisinden bu yana gol atamadı. G.Antep, Hacettepe, G.Birliği, Kocaeli (2), Eskişehir ve F.Bahçe filelerini havalandıran Mert Nobre, UEFA ve Fortis Türkiye Kupası'nda da 2'şer gol atmayı başardı.
18-02-2009, 03:25
sarıkanarya_41
Hakemler yakıyor
Yanlış düdüklerin, takımı değil sıralamadaki durumlarını değiştirdiğini belirten genç yıldız, en çok Emre Belezoğlu'nu beğendiğini ifade etti.
Niyet kötü değil Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, maçlardaki hatalı hakem kararlarıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Yanlış çalınan düdüklerin; takımı değil, puan durumundaki pozisyonlarını olumsuz etkilediğini söyleyen Serdar, "Bu durum elbette bizi üzüyor. Ancak hakemlerin bunu kötü niyetle yaptığına inanmıyorum, malesef hata yapıyorlar" dedi.
Sergen&Nouma Ateşleyici bir taraftar grubuna sahip olduklarının da altını çizen Kurtuluş, şöyle devam etti: "Rakip takıma büyük baskı, bize de destek oluyorlar. Beşiktaş tarihinde en beğendiğim futbolcular Sergen Yalçın ve Pascal Nouma. Rüştü ağabeyin de kalede olması bize ayrı bir güven veriyor. Türkiye'de şu anda en beğendiğim oyuncu ise Emre Belözoğlu."
18-02-2009, 03:26
sarıkanarya_41
Cisse gönderiliyor
Yönetici Ertunç Soğancıoğlu, Fransız yıldızla sezon sonunda yolların ayrılacağını söyledi.
Beşiktaş'ın en çok eleştirilerin oyuncularından biri olan Cisse ile yolların ayrılmasına karar verildiği öğrenildi. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, sezon sonunda gönderilecek isimlerin başında Fransız oyuncunun geldiğini ve bu düşüncelerini de Cisse'ye ilettiklerini belirterek, "Cisse, yeni sezonda aramızda olmayacak. Onun yerini dolduracak oyuncu için çalışmalara şimdiden başladık" yorumunda bulundu.
sarıkanarya_41
Gol ortalaması düştü
Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli döneminde takımın gol ortalamasının düştü. Hücum futbolu oynatmasıyla tanınan tecrübeli hoca döneminde Kartal 14 maçta 19 golle 1.35'lik bir ortalama tuttururken; ilk yarıdaki Sağlam döneminde 6 maçta 11 golle 1.83'lük ortalama yakalandı.
sarıkanarya_41
Delgado geldi rahatladım
Siyah -beyazlı ekibin yeni transferi Ernst, Arjantinli yıldızının gelişinin performansını katladığını söyledi. Trabzonspor maçındaki performansıyla alkış alan Alman oyuncu, "Delgado'nun gelişi beni müthiş etkiledi. Hem idmanlarda hem de maçta birbirimizi çok iyi anlıyoruz. İşbaşı yapmasıyla birlikte, saha içindeki verimimin artacağına eminim" ifadesini kullandı.
sarıkanarya_41
Zeytinburnu Kartal'ı!
Kısa bir süre önce hizmete giren Zeytinburnu'ndaki Kartal Yuvası mağazasına gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Olivium AVM'nin karşısında bulunan ve kısa sürede Beşiktaşlıların gözdesi haline gelen mağazada, kulübün resmi ürünleri siyahbeyazlıların hizmetine sunuluyor.
18-02-2009, 03:27
sarıkanarya_41
Kim kimi tuttu anlayamadık!
Trabzonspor maçında Yattara'yı etkisiz hale getiren İbrahim Üzülmez'e övgü yağıyor. Teknik patron Denizli'nin, "Trabzon derbisinde kimin kimi tuttuğunu anlayamadım. İbrahim'ın nasıl verimli olduğunu herkes gördü. Ondan çok memnunum" dedi. İbrahim de "Mustafa hocayla birlikte her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Çıkışımız sürecek" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Ne de olsa kaptan!
Yaşadığı sakatlığın ardından Trabzon maçıyla sahalara geri dönen kaptan Delgado, futboluyla göz doldurdu. Arjantinli yıldız, daha tam olarak hazır olmadan forma giydiği Trabzonspor derbisinde ortaya koyduğu performansla; yeni transfer Yusuf Şimşek'i daha ilk maçta gölgede bıraktı.
sarıkanarya_41
İniş-çıkış olacaktır
Serdar Kurtuluş, kendisine yöneltilen "Tigana dönemindeki hırs ve arzuyu sende göremiyoruz?" sorusuna, "Ben sahada hep hırslı çıkarım. Kimi zaman inişliçıkışlı dönemler olacaktır. Bunu yaşadığım sakatlığa bağlıyorum" şeklinde konuştu.
sarıkanarya_41
Orta sahaları müthiş
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş orta sahasına övgüler yağdırdı. Siyah-beyazlıların, çok ciddi ve dinamik bir orta alana sahip olduğunu söyleyen Yanal, "Eğer bu yapıyı sürdürürlerse, bizimle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olurlar" dedi.
18-02-2009, 03:28
sarıkanarya_41
Beşiktaş yarın uçuyor
Beşiktaş, cuma günü deplasmanda oynayacağı G.Antep karşılaşması için yarın saat 17.30'da tarifeli uçakla bu şehire gidecek. Siyah-beyazlılar, cuma akşamı 22.30'da özel uçakla İstanbul'a dönecek. Dünü dinlenerek geçiren Beşiktaş, bu sabah tek idman yapacak.
23-02-2009, 23:32
sarıkanarya_41
Yanlış anlaşıldım"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasıyla ilgili yaptığı yorumun yanlış anlaşıldığından yakındı.
Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Bir basın mensubunun, şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybettiğini ve daha önce 26. haftayla ilgili yaptığı yorumu hatırlatması üzerine, ''Bu konuda rahatsızlığım var. O gün yaptığım basın toplantısında 26. hafta ile ilgili söylediğim sözler yanlış anlaşıldı. Bu toplantının hafta içinde tekrar yayınlanmasını isteyeceğim'' diye konuştu.
O toplantıyı yaptığında ligde 7 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Denizli, ''Ben 26 veya 27. haftada bu sayının azalacağını ve o haftalarda şampiyonluk yarışı içinde Beşiktaş'ın da olacağını söyledim. Beşiktaş, 26. haftada şampiyonluğunu ilan edecek demedim. Ama maalesef bu konu yanlış anlaşıldı ve yorumlandı'' ifadelerini kullandı.
Denizli, şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un haftayı kayıplarla geçirdiklerinin hatırlatılması ve düşüncelerinin sorulması üzerine de bu konuda yorum yapmaktan kaçındı.
sarıkanarya_41
Beşiktaş Cola Turka'da istifa
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Hakan Demir istifa etti.
Hakan Demir'in, uzun süredir takımda yaşanan maddi sıkıntılar ve bu sıkıntıların takıma olumsuz yansıması nedeniyle görevinden ayrıldığı ve istifasını yönetim kuruluna verdiği belirtildi.
AA
sarıkanarya_41
Gole yabancı!
21 haftası geride kalan ligde siyah-beyazlı ekip rakip fileleri 33 kez havalandırırken gollerin 30'u (yüzde 90.9) yabancılardan geldi.
Gaziantep'i Nobre (2) ve Tello'nun golleriyle mağlup eden Beşiktaş'ta yabancı oyuncular attıkları gollerle dikkat çekiyor. Siyah-beyazlı ekip, geride kalan 21 haftada rakip fileleri 33 kez havalandırırken, bunların 30'u (yüzde 90.90) yabancı futbolculardan geldi. Beşiktaş'ta Türk futbolcular, Serdar Özkan ve Batuhan ile sadece 2 gol atarken, diğer gol de Denizlispor maçında kendi kalesine gol atan Slovak Roman Kratochvil'den geldi.
Yerliler durdu
Türk statüsünde oynayan, ancak değerlendirmede yabancı futbolcular içinde yer alan Brezilya asıllı Mert Nobre, siyah- beyazlıların en golcü oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Bu sezon ligde 9 gole imza atan Nobre'yi, 5'er golle Bobo, Delgado ve Holosko izliyor. Tello 3, savunma oyuncuları Sivok'un 2, Zapotocny'nin de 1 golü bulunuyor. Siyahbeyazlılarda, 6. haftadaki Batuhan'ın golünden sonra Türkler gol atmayı başaramadı
23-02-2009, 23:33
sarıkanarya_41
Tango müjdesi
Adalesi çektiği için G.Antep'e götürülmeyen Arjantinli'nin bugün idmanlara başlayacağı, cumaya yetişeceği bildirildi.
Tango müjdesi
Adalesi çektiği için G.Antep'e götürülmeyen Arjantinli'nin bugün idmanlara başlayacağı, cumaya yetişeceği bildirildi.
Takıma katılıyor
Beşiktaş'a Delgado'dan müjdeli haber. Gaziantep maçı öncesi yapılan son antrenmanda sağ arka adalesinde çekme meydana gelen ve kadrodan çıkarılan Arjantinli oyuncunun, sakatlığının büyük ölçüde geçtiği bildirildi. Tangocunun bugün yeniden takımla çalışmalara başlayacağı ve cuma günkü Belediyespor maçına kadar hazır hale geleceği öğrenildi. Teknik heyet isterse Delgado'yu oynatabilecek.
Denizli yer arıyor
Delgado'nun dönüşüyle orta sahada alternatifleri artacak olan Mustafa Denizli'nin tangocuya takımda yer aradığı ifade edildi. Uzun süren tedavisinin ardından Trabzonspor maçında 45 dakika oynayarak formasına kavuşan Arjantinli yıldız, geçen hafta yeniden sakatlanmıştı. Ligde bu sezon 17 maçta toplam 1384 dakika siyah-beyazlı formayı giyen Matias Delgado, 5 gol atarken, arkadaşlarına 4 de asist yaptı.
sarıkanarya_41
Rüştü'yü aratmaz
Belediye maçında kaleyi koruyacak Hakan Arıkan'a kaleci antrenörü Zafer Öğer'den destek geldi. Öğer, Hakan'ın sarı kart cezalısı Rüştü'yü aratmayacağını belirterek "Hakan, kupa maçlarında oynadığı için fiziksel ve zihinsel olarak hazır. Kaleyi en iyi şekilde koruyacaktır" dedi. Beşiktaş'ın kalesinde sorun çıkmayacağını vurgulayan Zafer Öğer, "İki çok iyi kalecimiz var. Hakan da en az Rüştü kadar yetenekli" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Yusuf moralini bozmuyor
Beşiktaş'ta henüz beklentileri karşılayamayan ve G.Antep'te kulübeye çekilen Yusuf Şimşek, taraftarlardan sabır istedi. Tecrübeli oyuncu, "Sistem, anlayış ve benden istenenler çok farklı. Yeni uyum sağlıyorum. Daha iyi olacağım" dedi. Yusuf'un Belediye maçında da yedek soyunması bekleniyor.
sarıkanarya_41
Böyle yarış görmedim
Denizli, takımların çok puan kaybedeceğini belirterek "Son yıllarda bu kadar çekişmeli bir lig görmedim" yorumunu yaptı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ligde her takımın puan kaybettiğini kaydederek, bu tür sonuçların ilerleyen haftalarda da görüleceğini söyledi. İyi mücadele eden takımın, ismi ne olursa olsun sahadan galibiyetle ve puanla ayrıldığını kaydeden Denizli, "Çok müthiş bir yarış var. Son yıllarda böyle lig görmedim" dedi.
Tecrübeli teknik adam şunları söyledi: "Bu hafta olduğu gibi önümüzdeki hafta da kazanıp, adım adım yukarı çıkmayı planlıyoruz. Trabzon maçında 2 puan kaybı hesapta yoktu. O maça çok üzüldük. Ligde çok puan kaybedilecek ve biz bu fırsatları değerlendirip hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ben inancımı hiç kaybetmedim."
23-02-2009, 23:34
sarıkanarya_41
Uğur'dan ince mesaj
Büyük umutlarla geldiği Beşiktaş'ta kendini kulübede bulan Uğur İnceman, "İlk 11'te oynayamadığı için üzgünüm ama kimseye kırgın değilim. Sonuçta o formayı giyip sahaya çıkan tüm arkadaşlarım Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyor" dedi. Uğur, 11'de yer bulabilmek için idmanlarda çok çalıştığını da sözlerine ekledi.
sarıkanarya_41
Takıma güç kattı
"Tatlı sert oynuyor. Doğru yer tutup, zamanında müdahale ediyor. Orta sahanın toparlanmasında önemli bir payı var".
Dinamizm getirdi
Beşiktaş yardımcı antrenörü Tayfur Havutçu, Schalke'den transfer edilen Fabian Ernst için "Tam bir panzer" dedi. Denizli ile takım arasında köprü vazifesi gören Havutçu, Fotomaç'a Alman yıldızı değerlendirirken, "Orta sahaya büyük bir dinamizm getirdi, daha da iyi olacak" diye konuştu.
Zaman gerekiyor
Ernst'in uyum sorununu aşması için zamana ihtiyacı olduğunu kaydeden Tayfur şöyle devam etti: Daha çok yeni olmasına karşın takıma katkısı çok iyi. Tam bir panzer, tatlı sert oynuyor. Doğru yer tutup zamanında müdahaleler yapıyor. Orta sahanın toparlanmasında onun çok önemli payı var."
sarıkanarya_41
Türk Telekom sponsor oluyor
Yönetim, çeşitli sponsorluk anlaşmaları için Türk Telekom'la görüşmeye başladı.
Futbolda F.Bahçe ve G.Saray ile anlaşmalar yapan Türk Telekom'un Beşiktaş ile de masaya oturduğu öğrenildi. Yönetimin, İnönü Stadı ve farklı alanlarda sponsorluk anlaşması için Türk Telekom'la görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi. Yönetim ayrıca, son dönemde artan borçlarla birlikte ödemelerde yaşanan sıkıntıyı aşmak için kaynak arayışlarını hızlandırdı. Yönetim özellikle futbol takımındaki gidişatı bozmamak için ödeme yapmak istiyor.
23-02-2009, 23:35
sarıkanarya_41
Sakatlara durmak yasak
Siyah-beyazlı takımda, sakatlıkları bulunan oyuncular izinde de tedavilerine devam etti. Delgado, Holosko ve Ekrem Dağ dün Ümraniye Tesisleri'ne giderek sağlık heyetinin kontrolünde kendilerine verilen tedavi programlarını uyguladılar. Holosko ve Ekrem'in durumlarının da iyiye gittiği öğrenildi.
sarıkanarya_41
Bobo'dan asist
Beşiktaş'ın Gaziantep ile deplasmanda oynadığı maçta ilk 11'de sahaya çıkan Bobo gol atamadı ama Tello'ya yaptığı asist ile skora katkıda bulundu. Brezilyalı son golünü geçen hafta Trabzon ağlarına göndermişti.
sarıkanarya_41
Omuz attılar
Gaziantep'i mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'a eski siyah-beyazlılardan tam destek! Geçtiğimiz hafta Ertuğrul Sağlam'lı Bursa'nın lig lideri Sivas'la berabere kalması, Mehmet Özdilek'li Antalya'nın G.Saray'ı yenmesinin ardından son olarak Samet Aybaba'lı G.Birliği, F.Bahçe'yi 1- 0 yenerek Beşiktaş'ın önünü açtı. Bu durum da "Beşiktaşlı dayanışması!" esprilerine yol açtı.
sarıkanarya_41
Basit hatalar geride kaldı
Beşiktaş defansının başarılı isimlerinden Sivok, "Savunmada birbirimizi artık iyi anlıyoruz. Doğal olarak da basit hatalar yapmıyoruz" dedi. Sivok, zirveye adım adım yaklaştıklarını da ifade ederek "Bize şampiyonluk şansı tanımayanları sezon sonunda şaşırtacağız" ifadesini kullandı. Siyah-beyazlı oyuncu, bu haftaki İstanbul B.Ş. Belediye maçı için de "Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. İşi çok ciddiye alacağız" dedi.
23-02-2009, 23:36
sarıkanarya_41
Ligin en hırslı takımıyız
Siyah-beyazlı ekibin Şilili yıldızı Tello, ligin en mücadeleci ve hırslı takımının Beşiktaş olduğunu söyledi. Özellikle İnönü Stadı'ndaki maçlarda taraftarın ateşleyici gücüyle, sahada canla başla mücadele ettiklerini kaydeden Tello, "Takımda kazanma arzusu en üst düzeyde. Taraftarın coşkusunu, biz de içimizde hissediyoruz. Tek hedefimiz var, o da taraftarımıza, hasret kaldığı şampiyonluk sevincini yaşatmak" ifadesini kullandı.
sarıkanarya_41
Hazırlıklar başlıyor
Deplasmanda alınan farklı Gaziantepspor galibiyeti sonrası Mustafa Denizli'nin iki gün izin verdiği futbolcular bugün yeniden çalışmalara başlayacak. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak olan siyah-beyazlılar, Büyükşehir Belediyespor maçı için ilk antrenmanını gerçekleştirecek.
sarıkanarya_41
Büyük mutluluk
Gaziantep maçında attığı 2 golle galibiyette büyük pay sahibi olan Mert Nobre, büyük moral kazandığını söyledi. Bir golcünün en büyük ilacının gol atmak olduğunu belirten siyahbeyazlı futbolcu, "İnsanları sevindirmek büyük mutluluk. İnşallah lig sonunda da şampiyonluğa ulaşır ve emeklerimizin karşılığını alırız" dedi.