Ya birakalim nbu laflari ne zaman paylaşim gitse hep ayni teraneler.sonunda bir şekilde geliyor
Printable View
Ya birakalim nbu laflari ne zaman paylaşim gitse hep ayni teraneler.sonunda bir şekilde geliyor
selim ustam yakında bulur bunun çaresinide kimse umutsuzluğa düşmesin
53 deece umarız düzelir yakında
karşıdan server olmayınca yayın verilmeyince yazılım hiç bir işe yaramaz bir donemdi bitti kapanıyor bu bir sektördür firmalar cihaz üretti sattı fakat artık bitti 1 ila 2 ay içerisinde hepsi biter server olayını araplar veriyor firmalar belli
bir bedel dahilinde alıyor baff firması 3 yıldan fazla bu hizmeti verdiler 3 modeline şimdi servisteki arkadaşlar bitti diyor bir daha yok diyor inanmak inanmamak size kalmış selamlar
aynen müslüm abi ama iş biraz karışık sen anlarsın yaaa:D
ellerindeki dangıl cihazları verinceye kadar devam derler sonra süpriz yaparlar hepberaber takip edelim ne demek istediğimi anlarsınız arkadaşlar bitti selamlar ben twin cihaz satışını kestim milletin parasına yazık paralar kolay kazanılmıyor
seremir anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az anla biraz anla biraz o*** twin bitti artık yok
arkadaşlar hangi konudan bahsediyorsunuz anlamadım.bende 53 derece gösteriyor. tüm kananlarda açık .hatta bazı müşterilerimde dahafazla kanallar geldimidiyede soruyor.
multiboxlar 53 data alıyormu yoksan öldü
53 derece de paylaşım yok mu şu an arkadaşlar:49:
53 paylaşımı kapalıdır...
bilgi için tşkler selim usta
53 derecede durum nedir acaba hepmi gitti yoksa arzamıvar. yeni yazılım çıkarmı.
sayın MOKUR33
53 derecede durum nedir acaba hepmi gitti yoksa arzamıvar.saygılar
53 derece serveri iyice arızalanmış.düzeltebilirlerse çalışacak,12.aya kadar.düzelmezse sanırım artık açılmayacak.istanbulda 53 :)
geçenki yağmurlarda bozulmuş olabilir.
CÜMLETEN , Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...
marka yazılımları hikaye. önemli olan uygun olan dongle yazılımı bulmak. 53 ' e uymasa 21 e uyar ona uymazsa w3 e uyar..
53 paylaşımı açılmıştır.
iyi seyirler...
Teşekkürler Mokur ...
nova paketi açıkmı selim usta vede donmalar filan varmı tşklert
53 serveri, 1-2 gün içinde daha düzenli çalışmaya başlayacak.sabırlı olmalısınız...
twin cihaz kullanıcıları müjdeee !!!!!!
33 derece dogle cihazlar geliyor.artık sorunsuz kanal izleme k.eyfine erişeceksiniz.yaşadınızzzzz.100/100 sorunsuz olacak.gitti geldi işi yok artık...
selim ustam nasıl olacak hangi uyduları seyredeceğiz konuyu birazdaha açsan fiyatı ne olacak :)
baff --redline--yumatu--digibox--taplin--eyesbox--link çözücüler--hdmi twinler
bu yazmış olduğum bütün cihazlara uyumlu olup,33 dereceden data alıp,receverların rs232 girişine takılacak olan aparat (modülatör) ile 1 yıl boyunca çoğu kanalları sorunsuz şekilde ve kesinti olmadan izleme şansınız olacaktır.açılan kanallar diğer paylaşımlara göre daha zevklidir :)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
daha detaylı bilgi almak isterseniz ekleyebilirsiniz.
kullanıcılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
Yani anladığım kadarı ile: yeni bir cihaz (aparat) satın alınması gerek. Doğurumu ?
evet,miktarını yazmam yanlış olur açık alanda.Alıntı:
ama düşündüğünüz gibi miktarı çok yüksek değildir.hemen hemen her kullanıcı, alabilir diye düşünüyorum.çünkü fiyatı makuldür.
flah belek gibi bir cihazdır.
tak izle,tam 1 yıl, yazılım işi yok...
yarın daha detaylı bilgi vereceğim.dongle ve twin olarak çalışabilecek bu cihazlar.aklınız 21 ve 53 paylaşımına gitmesin.çünkü 33 ü kullanan bilir.kanallarda aşırı donma 10-15 gün kesilme olmaz.birde fazla kanal açılma farkı olacak tabikii.
Absat
Nova
Cyfra +
Jsc ler
Xx ler full
Nilesat uydusu full
Spriz ok.
bu günlerde sky itlaya test ediliyor.sorun çıkmaz ise sky italya kanallarıda eklenecek.
mokur usta 53 derece ne durumda yayınlar varmışerig cihazlarda.
bir arkadaşımda baf tawin var bügün baktım 53w te paylaşım yok izleyebilen varmı animahx kanalı üzerinde cardshare northstar yapıp izlenirmi data tp si 11044 v 44950 mi cevabınızı bekliyorum 53w 100/66 sinyal alıyor
Baff- Yumatu-Tedline-Taplin-İnpax-Digibox-Eyesbox-vs.
siparişlerimiz çok olduğu için cihazlar 25 gün içerisinde gelecektir.
33 dongle cihazlarda birkaç edet resim ekliyorum.
data uydusu 33 derece ve bu takacağınız ek aparat cihazlar ile kanalları 1 yıll izleme şansınız olacak.1 yıl dolduğu zaman hoşunuza giderse sizdeki iptal olacağı için, onu atıp yenisini aynı fiyata isteyebilirsiniz.
dongle 2 çeşit olacak.twin ve protokol olan cihazlarda kullanılacaktır.
yumatu portokol yani SSSP seçeneği olan cihazlara uyum sağlayacaktır.
USB gibi olanda vardır...
bağlantı şekli,yumatu tabanlardada aynı şekildir...
bu güne kadar beklettiğim için kusura bakmayınız.
cihazlar gelince fiyatını yazacağım.
ilk siparişi ben veriyorum toprağım usb gibi olan güzel uzun hattan haberleşiriz kendine iyi bak toprağım...
selim usta güsel ama fiyat ne kadar
ustam şu usb 2000 fta lara uyum sağlıyormu?
twin protokol olan cihazlar dongle cihaz twin board olan cihazlara modul uyuyo müslüm abi
ellerine saglık
1 ay içerisinde,bayiilere gelince fiyatını öğrenirsiniz.3-aşağı beş yukarı yazmam yanlış olur...
biri aşağı biri yukarı satamaz.hepsi aynı fiyattan satacaktır.cihazlar gelince fiyatını yazarım,heryerde aynı olduğunu göreceksiniz...
ok tşkler selim usta
teşekkürler
peki arkadaslar bu 53 derecedeki paylasım dongle cihazı gelse bile devam edecekmi bilgisi olan varmı yoksa bitecekmi?
çünkü su an paylasım rotarlı calısıyor sanki gidecek gibi
y6 il novayı izlem şansım olmadı novalar için çalışma varmı
y6 hd lere önem vermeye başladı kolay gelsin
redlıne rl 200 plus var bende, uyumlumu bu yeni paylaşım sistemine
expressam22 53 data paylaşımı,*30-12-2010* sonlanacak...
bilgi için tşkler selim usta
çıksın artık şu cihazlar:D:D:D
az kaldı çıkıvercekler sabret seremirim
dongle cihazların fiyatı farklı olduğu için,iptal olma durumu var.twinciler için kötü bir haber oldu maalesef.benimde elimden gelen birşey yok bu konuda.bir şitede mokur33bu şekil yazmış bende aktarıyorum
....:45:helal sana ustamAlıntı:
uydularla uğraşa uğraşa, kafam çanak oldu.artık av zamanı geldi,her hafta sitres atacağım.
arazi araçlarımız...
dünyanın en lezzetli eti bıldırcın etidir.yağlandığı zaman daha lezzetli oluyor.bide köz çayıı oooffff...
şu an 53 derece açık mı güncelleme var mı baff 5400 twin için
expressam22,yani 53 data ile,yeni anlaşma olmuştur.yine sizlere uzun süreli hizmet verecektir.kanallar arasıra kesilsede paylaşımınız devam edecektir.
iyi seyirler...
multibox ta varmı içinde ustad
bu yazılımlar redlıne twınlere uyar mı