geçmişteki güzel günler geri gelmiyecek gibi görünüyor....
Printable View
Hayırlı haftalar arkadaşlar hala sky lar devam ediyormu ediyorsa hangi yazılımla acaba?
son verilen y6 w3 data yazılımları hep aynı
3,28 w3 data kullanan varmı paylaşım dünden beri yok
cerazem gelirse bilgi verirsen sevinirim
Arkadaşlar 3.28 de yayınlar geldimi 3.25 te akşam vardı
Sayın cerazem 3.28 aktifmi acaba?
Bilgi için teşekkürler ben başka bir siteye baktım arab sitesine orada yoktu orada olsa indirebilirdim bu siteye benimde üyeliğim yok.
indirildi !
bu da baska bır yazılım bugun verılmıs sky lı
arkadaşlar bu yazılımda diğer sky lı yazılımlar gibi çünkü bundada şuan paylaşım yok aksam üstü gelir
ayfly bu verdiğin yazılım müslüm babanın verdiği yazılımın aynısı yani 22.03.2011 tarihili yazılım
w3 data ile açılan kanallar
astra
12090 v 27500
12285 v 27500
11934 v 27500
11895 v 27500
11856 v 27500
12610 v 22000
12402 v 27500
hotbirt
anımaux
nova
hbo
fim box
cınemax
cıne polar
redligt pr.
privete spi.
sct.
jsc sport yok.
sky. yok.
16 derece kapalı
y6 jsc spor ve diğer kanal yazılımı 2 yazılım birden verilmiş iyi seyirler
3.29 yazılımı yeni
3,28 w3 data şuan aktif bilgilerinize
3.28 yazilimi 3 gundur aktif degildi
12 ayın yazılımı hala calışıyor y6 data w3:)))
3 aydır 50 ye yakın yazılım verildi ama 3 ay önceki yazılım calışıyor garip
w6 yeni yazılımı:45:
hotbird uydusunda 4 gündür çogu kanal açılmamakta acaba bir sorunmu var arkadaşlar thor data 3.29 yazılımda 4 gün öncesine kadar açılabilen tüm kanallar vardı ama 4 günden beri skyların bi bölümü polsatlar,al jazere ve dün akşamda absat ve *****lar gitti astra uydusunda bi sorun yok nilesattada hotbirddeki gibi kanalların yarı gitti thor data kullanan arkadaşlar bilgi verebilirsese sevinirim...
w3 data da aynı
thorda data da gitti
Suriye karıştı,datalar kesildi...:)
...............
lütfen bu gibi konuları burdan paylaşmayalım lütfen digital işi bu işler savaş işi deyildir
Alıntı:bizim bu konumuzla ne alahkası var. ! bırak mıllet yesin kafasını, bize dokunmayan yılan bin yaşasın. dunya biliyor doğugu ne olduyunu bunların hepsini açılım yapan kişi düşünsun... !Alıntı:
konuyu sapıtıp böyle konular yazmayın. yazılaçak yeri var.
arkadaslar dataların kesilmesi ile ilgili yorum yapmışlar bu normaldir..tartışma ortamıda yok sadece fikir belirtilmiş.
data normale dönmüş gökhan ve murat abiler burası türkiye heren herşey olabilir 1980 darbesi ansızın gelmişti seçime kadar çok şey olur ama burası uydu flartfomu olduğundan siyasi ve askeri konuşmaycam bana destek olan var olmayan var .herkese selamm olsun mekan erciş memleket kayseri buyrun...
haklısın sayın erçişsat....bilgilendirme içinde ayrıca teşşekkürler....
ya arkadaslar bu w3 ıcın hangı yazılım su an en ıyısı.hem jsc lerın oldugu hemde dıger kanalların oldugu yazılım??cunku bır yazılımda jsc ler var dıgerınde yok bırınde sky lar dıgerınde yok bırınde polsatlar var dıgerınde yok.nasıl ıs anlamadım.hangı yazılımı kullanıcaz arkadaslar.???
Sayın AYFLY polsatlar ve novaları rahat izleyeyemi diyorsan 3.25 novalarda bazıları donmalı olsun hd kanal çok açsın astra izlemek istiyorsan 3.28 daha iyi.
sağol by alemdar...sky yazılımLAR iyi seyirler...
eyvallah unlu51 arkadasım 3 28 yukleyeyım ben.astra var bende cunku.novalar o kadar önemlı degıl.tesekkurler.
y6 yazılımları w3 w6 sky polsat nova animax nilsat
datalar gelmiş ancak novalar yok polsatlar yok absat yok inş onlarda düzelir polsatlar zaten gidip geliyodu....
saayın erçişsat sende durum nedir
animax var nilsat var novalr var cyrf+ bazıları jsc yok
thor için w3 3.29 açık
thorda sky nova animax jsc spor açık 3.29
thor data ile astra acıyormu
buyur gardaş iyi seyirler
hocam;sinyal kitlemedi data da bi sorun mu var ?
yada data frekansı nedir ?
çanak mı yetersiz kalıyor acaba ?
absat paketi hotbird de sonlanmış galiba :frown:
AB Moteurs, Animaux, Encyclo, Escales kanalları, Mpeg-2 formatından Mpeg-4 SD formatına geçiş yapacakmış.. Teledünya SD kutular Mpeg-2 formatına uyumludur. Mpeg-4 formatında yayınları desteklemiyor. Muhtemelen yayın merkezlerinde bir ayarlama yapacaklar.
11093 H
DVB-S/MPEG-2 15551 7/8 data thor
90lık bilekafi edirneden atlasgold gardaş
yeni yazılım.
yeşil ışık yanmıyor w3 data