-
Hurmacı için söz alındı
Yabancı kısıtlaması nedeniyle yurt içine yönelen ve genç yıldızların peşine düşen F.Bahçe, Ankaraspor'un orta sahadaki flaş ismi Özer Hurmacı'yı da gündeminde tutuyor. Sarı-lacivertlilerin, ligde 7 asisti bulunan 22 yaşındaki futbolcu için başkent ekibinin onursal başkanı Melih Gökçek'ten söz aldığı öğrenildi. Özer'in peşinde Trabzon ve Beşiktaş da var.
-
Selçuk'tan iyi haber
Dinamo Kiev karşılaşmasının 58. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Selçuk'dan iyi haber... Çekilen MR'ında arka adalesinde yaşadığı sıkıntının önemli olmadığı anlaşılan ve dün de takımla birlikte antrenmana çıkan futbolcunun Antalyaspor karşısında büyük ihtimalle forma giyeceği belirtildi.
-
Kenan Hasagiç çağrı bekliyor
F.Bahçe'nin gündemindeki kaleciler arasında yer alan Kenan Hasagiç'in kulağı sarı-lacivertli yöneticilerde. Ara transfer döneminde, F.Bahçe ile kulübü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin masaya oturmasını umut eden Hasagiç'in yakın çevresine, "F.Bahçe'de oynamayı tabii ki isterim. Kulübüm onay verirse ben Fenerbahçe forması giymeye hazırım. Başarılı olacağımdan da eminim" dediği öğrenildi.
-
Bilet satışı sürüyor
F.Bahçe'nin yarın Kadıköy'de Antalyaspor ile oynayacağı maçın bilet satışı devam ediyor. Bilet fiyatları, Migros ve Telsim Tribünleri 44 YTL olarak açıklanırken, diğer tribünlerde ise ücretler, 88 YTL ile 215 YTL arasında değişiyor.
-
Semih hariç tüm takım çalıştı
Sarı-lacivertli futbolcular, yarın oynanacak olan Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün sabah yapılan tek antrenmanla devam ettiler. Düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra 3 takıma ayrılan oyuncular top çalma, minyatür kale maç ve masa tenisi ile çalışmayı tamamladılar. Semih dışında tüm futbolcular idmana katıldı.
-
Koç: En iyilerini alacağız
F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, sarı-lacivertli taraftarlara mesaj göndererek, "Kadromuzun yetersiz olduğunu biliyoruz. Kimse merak etmesin, devre arasında Fenerbahçe'ye yakışan oyuncuları transfer edip kadromuzu güçlendireceğiz" dedi. Koç, birçok yıldız için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.
-
Tanjevic bir yere gitmiyor
F.Bahçe Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Tanjevic'in takımdan ayrılarak İtalya'ya gideceği iddialarını, kulüp yalanladı. Tanjeviç'in açıklama gönderdiği ve "2 yıllık sözleşmem var. Bu takıma yeni başarılar kazandırmak istiyorum'' dediği belirtildi.
-
Mevlüt kulübünde kaldı
F.Bahçe'ye ara dönemde imza atması beklenen Mevlüt Erdinç, kulübü Sochaux ile sözleşmesini bir yıl uzattı. "F.Bahçe'de oynamayı çok isterim" diyen 21 yaşındaki golcünün bu kararı şaşkınlık yarattı.
-
'Kazım bir markadır'
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Kazım Kazım, "Satış listesine kondu" şeklindeki haberler üzerine, "Ben kolayca gözden çıkartılacak bir oyuncu değilim. Kazım ismi bir markadır. Ama kulübümden bana ille de 'Git' derlerse şu anda İngiltere'de görüştüğüm bazı kulüpler var. Biriyle anlaşırım" açıklamasını yaptı.
-
Xavier futbolcu izleyecek
Aragones, İspanya Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı analizci Xavier'den kendisine yardımcı olmasını istedi. Xavier, kasetlerden Türk ve yabancı oyuncuları izleyip meslektaşına rapor verecek.